Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
25 találat a(z) "kereskedelem" cimkére.

Dolgok Internete a logisztikában: így nyernek a vásárlók

2018. június. 26. 10:00
Az Internet of Things nemcsak a gyártók és szállítók, hanem a vevők életébe is pozitív változásokat és kényelmi szolgáltatásokat hozhat. Egy korábbi cikkünkben azt elemeztük, mi változhat a raktározásban, most nézzük a további területeket.

Mekkora valójában az e-kereskedelem jelentősége?

2018. június. 13. 11:00
Ha a közeljövő tendenciáit akarjuk látni, vessünk egy pillantást az amerikai kereskedelem jelenének alakulására.

Hangalapú lehet a jövő kereskedelme

2018. június. 05. 09:12
A Mastercard bemutatta a párbeszédalapú kereskedelem kihívásairól szóló kutatását. Az eredmények alapján a fogyasztók a kényelmet helyezik előtérbe, de a biztonság is fontos szempont, ha az új vásárlási mód mellett döntenek.

A nap kérdése: miért nem használják üzleti célra a közösségi médiát?

2018. július. 19. 11:00
Alig használják üzleti célokra a közösségi médiát a szakemberek, pedig rendszeresen a legnagyobb közösségi oldalon tallóznak, ahol gyakran kapnak kérdéseket és megrendeléseket is – derül ki a Mapei Kft. felméréséből, melynek során 150 építőipari szakembert kérdeztek meg a közösségi média használati szokásaikról.

Egyre nagyobb teret hódít az online vásárlás

2018. augusztus. 02. 09:00
Az okostelefonok és állandó online jelenlét következtében tavaly az e-kiskereskedelem csaknem hatszor nagyobb forgalomnövekedést ért el, mint a hagyományos kereskedelem.

Tiltott állami támogatás miatt az Amazonnak vissza kell fizetnie 250 millió eurót Luxemburgnak

2017. október. 06. 08:00
Tiltott állami támogatásnak minősülnek az Amazonnak nyújtott luxemburgi adókedvezmények, az amerikai kereskedőóriásnak ezért 250 millió eurót (mintegy 78 milliárd forintot) vissza kell fizetnie az államnak - döntött szerdán az Európai Bizottság (EB). "Az Amazon csaknem a nyeresége háromnegyede után nem fizetett adót a jogellenes luxemburgi adókedvezmény következtében. A vállalatnak negyedannyi adót kellett csak fizetnie, mint más helyi cégeknek, amelyek...

6 százalék közeli forgalombővülés a kiskereskedelemben

2016. október. 25. 13:25
Az európai átlaghoz képest kétszer nagyobb mértékben, 5,8 százalékkal nőtt éves alapon a kiskereskedelmi forgalom ez év augusztusában, így már harmincnyolc hónapja tart az ágazat bővülése. Az év első nyolc hónapjában a kiskereskedelem volumene 5 százalékkal haladta meg az előző évi szintet. A várakozások szerint az év során tartósan magas maradhat a növekedés üteme.

Digitális megújulás jöhet a kereskedelemben és a bankszektorban

2016. október. 13. 10:03
A mobileszközök jelentősen átformálják a fogyasztói szokásokat és elvárásokat, és a személyre szabott ajánlatok is új értelmezést kaphatnak. Magyarországon is átalakul a kereskedelem annak következtében, hogy a fogyasztók egyre több célra használják mobilkészülékeiket. Termékekre vonatkozó információkat szereznek be tízből hárman, ugyanennyien pedig azért tájékozódnak a neten, hogy minél jobban döntsenek vásárlásaikról –összegzi a Nielsen globális felmérése.

Szabályozzák a kereskedelmi célú drónok forgalmát az Egyesült Államokban

2016. június. 22. 03:57
Az Obama-kormányzat kedden bejelentette, hogy szabályozzák a kereskedelmi célú drónok forgalmát.

Hazai kereskedőknek is érdemes figyelni erre

2016. augusztus. 09. 07:34
Egy friss kutatás szerint az európai üzleteknek három kulcsfontosságú területen kell fejlődniük ahhoz, hogy határokon átívelve is versenyképesek maradhassanak. A kutatása azokat a kihívásokat helyezte előtérbe, amelyekkel az európai kiskereskedőknek meg kell küzdeniük ahhoz, hogy működésüket az online vásárlókra hangolhassák. A UPS „Pulse of the Omni-channel Retailer” felmérése kiemeli az innováció szükségességét a stabil és növekvő piaci részesedés megtartása és...

összesen: 25 db | 10 db/oldal

1 2 3