Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
314 találat a(z) "kiberbiztonság" cimkére.

ITB Club: Automatizált biztonság – amikor a robot jelentené a megoldást

2019. március. 28. 13:42
Általános félelem, hogy a robotok egyszer csak elhappolják a munkát a hús-vér emberek elől, azonban vannak munkakörök, ahol kimondottan jól jönne, ha a gépek, szoftverek át tudnák venni az amúgy hiányzó munkaerő feladatait. Erről beszélgettünk a márciusi klub előadóval.

Globális megoldást igényelnek a kiberbiztonsági kockázatok

2019. március. 14. 11:40
A digitális gazdaság fejlődésében jelentős akadályt jelenthet, ha hamarosan nem sikerül áttörést elérni az internetes biztonság terén. Így vélekedik az Accunture nemzetközi kutatásában a válaszadók 79 százaléka.

A kiberbiztonsági kérdéseket nem lehet szőnyeg alá söpörni

2019. május. 21. 12:00
Globális szinten a legnagyobb értékben elkövetett bűncselekmények az illegális digitális adatszerzéshez, informatikai rendszerek feltöréséhez köthetőek.

Kiberbiztonság és etikus hackelés – Nagy a bizonytalanság a cégeknél

2019. április. 12. 10:00
Globális szinten a legnagyobb értékben elkövetett bűncselekmények az illegális digitális adatszerzéshez, informatikai rendszerek feltöréséhez köthetőek. Éppen ezért megkerülhetetlen a vállalatok információbiztonsági kockázattűrő képességének növelése. A cégek széles körében azonban a megoldást nyújtó kiberbiztonsági szolgáltatások és az „etikus” hackelés keretei nem tisztázottak, pedig hatósági előírások és ajánlások vannak érvényben.

A kiberkockázatokkal is számolniuk kell a kkv-knak

2018. szeptember. 14. 10:00
A Juniper Research szerint a globális adatszivárgások költsége 2019-re várhatóan kétmilliárd dollárra emelkedik, amelynek zöme a nagyvállalatokat sújtja majd. Ezekhez a nagyobb cégekhez azonban sokszor mintegy ugródeszkaként a kisebb, gyengébben védett vállalkozásokon, beszállító partnereken keresztül vezet a bűnözők útja.

Kaspersky: stratégiai döntési szintre kell emelni a vállalatoknál a kiberbiztonságot

2018. november. 05. 11:00
A gazdasági digitalizáció terjedésével párhuzamosan a működés biztonságának garantálása érdekében stratégiai szintre kell emelni az informatikai szakemberek szerepét a vállalati döntéshozatalban - állapítja meg a Kaspersky Lab kiberbiztonsági vállalat elemzése.

Az IoT-készülékek többsége még mindig sérülékeny

2018. március. 09. 08:40
A Dolgok Internete világában még egy egyszerű villanykörte is bárkit veszélybe sodorhat, hogyha nem megfelelő a világítás biztonsági rendszere. A Kaspersky Lab nemrég sérülékenységet azonosított egy okos hubnál, amelynek feladata az otthonokban található összes hálózatra csatlakoztatott és telepített modulok, illetve szenzorok kezelése.

Még jelentkezhetnek magyar startupok Közép-Európa legnagyobb energetikai versenyére

2018. március. 06. 07:15
Idén márciusban negyedszerre indul útjára, az InnoEnergy szervezésében Közép-Európa legnagyobb energetikai versenye, a PowerUp! Erre az úgynevezett cleantech-ágazatban tevékenykedő startup vállalkozások jelentkezését várják. A pénzbeli nyereményeken túl a győzteseknek lehetőségük nyílik az InnoEnergy Highway programjában való részvételre, amely segít átalakítani az ötleteket és a terveket üzleti valósággá.

Letölthető kémprogramokat terjeszt a Facebookon és a Google Playen Észak-Korea

2018. május. 24. 12:00
Egészen váratlan helyeken támadnak az észak-koreai hackerek, fedezték fel a McAfee kutatói. Egy „Sun Team” nevet viselő észak-koreai hackercsoport ténykedéséről van szó a McAfee hivatalos blogján megjelent poszt szerint. Az észak-koreai hackerek kémprogramokat terjesztenek a Google Playen. Az „unreleased” programok közül kettő – groteszk módon – biztonsági alkalmazás volt Fast AppLock és AppLockFree néven. A harmadik app az egészséges táplálkozás tematikához...

Infoparlament: mit gondol a Huawei a GDPR-ról és a kiberbiztonságról?

2018. június. 28. 16:29
Lauhde Mika Ilarit, a Huawei kiberbiztonsági és adatvédelmi kapcsolatokért felelős elnökhelyettesét kérdeztük arról, hogy szerinte jó irányba halad-e a világ a mobilitást illetően, valamint arról is kifaggattuk, hogy inkább pozitív vagy negatív hatását észlelik a GDPR-nak?

összesen: 314 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11