Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
133 találat a(z) "kormányablak" cimkére.

Bővült a Nagykanizsai Járási Hivatal illetékességi területe

2017. március. 29. 08:00
Az idei évtől a mérésügyi és műszaki biztonsági feladatokat Zala Megye egész területén látja el a Nagykanizsai Járási Hivatal. Emellett a nyugdíjbiztosítási feladatokat is az eddigieknél nagyobb területen, a letenyei és a keszthelyi járás területére vonatkozóan végzik – mondta Józsa Zsanett hivatalvezető.

Bővűltek a Nagyatádi Járási Hivatal feladatkörei

2017. március. 28. 18:36
2017-től új feladat és hatáskörök jelentek meg a járásoknál, a nyugdíjbiztosítási, fogyasztóvédelmi, jogi segítségnyújtási és az áldozat segítési hatáskörök erre a szintre kerültek - ismertetteTrefeli Katalin. A Nagyatádi Járási Hivatal vezetője hozzátette: bővültek a járások által ellátandó köznevelési feladatok is.

E-vizsga-igazolás: megspórolnak egy utat a friss jogosítványosok

2017. március. 28. 08:01
Az idei évtől már nem kell személyesen elmenni a járművezetői vizsga sikerességét igazoló dokumentumért, hiszen azt az új elektronikus rendszernek köszönhetően látják a kormányablak munkatársai. Ezzel megspórolnak egy utat a friss jogosítványosok – mondta Katona Gábor, a fővárosi kormányhivatal Közlekedésfelügyeleti Főosztályának vezető-helyettese.

Tizenegy kormányhivatali épület újul meg Vas megyében

2017. március. 21. 18:10
Az egymilliárd forint értékű idei beruházások az Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) által valósulnak meg – közölte Harangozó Bertalan az OrientPress Hírügynökséggel. Megújul a Népegészségügyi Főosztálynak helyet adó épület, az Élelmiszerlánc-biztonsági Főosztálynak helyszínt biztosító Zanati úti, a Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálynak helyet adó szombathelyi Wesselényi úti épület, de vannak sárvári, szentgotthárdi, kőszegi, celldömölki...

A kormányablak és az ügyintézési kultúra a legsikeresebb program a magyar közigazgatásban

2017. március. 17. 13:24
A kormányablakrendszer felállítása és az ügyintézési kultúra bevezetése a magyar közigazgatás fejlesztésének legsikeresebb és legemblematikusabb programja a rendszerváltás óta - fogalmazott a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) rektorhelyettese pénteken Veszprémben, a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztési Operatív Program (KÖFOP) ünnepélyes oklevélátadóján. Kis Norbert azt mondta: az a cél, hogy az állampolgárok számára az ügyintézés ideje, az arra...

Átadták az utolsó kormányablakot is

2017. március. 03. 22:46
Helyre állítottuk a közrendet Magyarországon ‒ fogalmazott a kormányfő pénteken délelőtt az új Szigetszentmiklósi Igazgatási Központot átadóünnepségén. A kiemelt kormányzati beruházásként kezelt projekt keretében egy komplexumban kapott helyet a Szigetszentmiklósi Járási Hivatal, a Szigetszentmiklósi Járásbíróság, a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség, valamint a Szigetszentmiklósi Rendőrség is. A 270 kormányablak átadásával hivatalosan lezárult a 2011 óta folyó...

Amit az útlevél-igénylésről tudni kell

2017. július. 29. 16:27
Az augusztus a last minute nyaralások igazi szezonja, ekkor értékesítik a legtöbb „utolsó pillanatos”, azaz 1-3 héten belül induló utazásokat a turisztikai szolgáltatók. Ha a gyors előkészületek listáján az útlevél beszerzése is szerepel, az alábbiakat érdemes átolvasnunk. A magánútlevél iránti kérelmet belföldön a kormányhivatalok járási (kerületi) hivatalainál vagy az általános hatáskörű útlevélhatóságnál lehet benyújtani (külföldön a konzuli tisztviselőnél).

Hamarosan megnyílik a kormányablak a Nyugati Pályaudvarnál

2017. július. 26. 18:51
A VI. kerület második kormányablaka 14 munkaállomással várja majd az ügyeiket intézni akaró állampolgárokat – mondta a Rádió Orientnek Ficher Tamás hivatalvezető, aki éves szinten legalább 160 ezres ügyfélforgalomra számít az új integrált ügyfélszolgálati irodában.

Jól vizsgázott az első héten a Kormányablak busz

2017. július. 19. 14:00
A derekegyházi indulást követően a mórahalmi járásba vitte el a helyszíni ügyintézés lehetőségét az elmúlt héten a Csongrád Megyei Kormányhivatal mobil ügyfélszolgálata. A busz július 10-14-ig fogadta a járás valamely településén az ügyfeleket, helyszínenként 3 óra időtartamban. A július 7-i indulás óta mintegy 150 állampolgár kereste fel a mozgó kormányablakot - tudatta az OrientPress Hírügynökséggel a Csongrád Megyei Kormányhivatal.

Adóügyeiket már a kormányablakokban is intézhetik a Zala megyeiek

2017. július. 13. 14:00
2018-tól a kormányablakokban már a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyintézői is várni fogják az ügyfeleket. A fejlesztés az ország nyugati megyéjében már el is kezdődött, ahol immár két helyszínen is lehetősége van az állampolgároknak az adózással kapcsolatos ügyeik intézésére – mondta el a Rádió Orienten Sifter Rózsa. A Zala megyi kormánymegbízott hozzátette, e két kormányablakban jelentősen növekedett a forgalom az elmúlt héten.

összesen: 133 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11