Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
32 találat a(z) "Kormányhivatal" cimkére.

Hollandiában betiltják az orosz Kaspersky Lab termékeinek használatát a kormányhivatalokban

2018. május. 16. 12:00
A holland kormányhivatalokban fokozatosan felhagynak a Kaspersky Lab orosz informatikai cég vírusirtó szoftvereinek használatával nemzetbiztonsági kockázatok miatt - jelentette be kedden a hágai kormány. Ferd Grapperhaus igazságügyi miniszter arról számolt be, hogy a védelmi minisztériumnak és más kulcsfontosságú tárcáknak bedolgozó vállalatoknak is azt ajánlják, hogy szüntessék be a Kremllel való együttműködés gyanújába keveredett Kaspersky Lab programjainak...

Jelentősek a kormányhivatali beruházások Fejérben

2018. február. 14. 12:00
Idén tavasszal új épületbe költözik a járási hivatal Bicskén, nyáron pedig Dunaújvárosban. Kormányablak nyílik Ercsiben és a székesfehérvári MÁV-pályaudvaron is - ismertette Simon László.

Washington betiltotta az orosz Kaspersky Lab termékeinek használatát a kormányhivatalokban

2017. szeptember. 14. 07:32
Az amerikai kormány betiltotta szerdán az orosz Kaspersky Lab informatikai cég termékeinek használatát a kormányhivatalokban. Az intézkedést a belbiztonsági minisztérium jelentette be, s egyúttal közölte, hogy a kormányzat által felügyelt valamennyi ügynökségnél is tilos lesz a Kaspersky Lab termékeinek használata. Indoklásában a belbiztonsági tárca amiatti aggodalmát hangoztatta, hogy a számítógép-biztonsággal foglalkozó, moszkvai székhelyű Kasperskyre befolyást...

Átadták a Kormányablakot Füzesgyarmaton

2017. szeptember. 04. 09:06
A kivitelezés során az egységes arculatnak megfelelő 4 munkaállomásos ügyféltér, 1 db fotófülke, tárgyaló és irattár került kialakításra. A tervezés, kivitelezés és a bútorzat finanszírozását Füzesgyarmat Város Önkormányzata vállalta, a kialakításhoz kötődő informatikai fejlesztés pedig Kormányhivatali forrásból valósult meg.

A vállalkozásokat is segíti a szolgáltató kormányhivatal

2017. október. 24. 08:11
A szolgáltató kormányhivatal modellje kiemelt feladatnak tekinti a gazdálkodók versenyképességének növelését. Ennek menték a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal információs portált hozott létre és kialakította a beruházási referens rendszert – mondták a Rádió Orientnek Kontér Izabella, a Belső Ellenőrzési Osztály vezetője és Csíkos Zoltán, a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály vezetője.

Informatikai fejlesztések a gördülékenyebb ügyintézésért

2017. október. 18. 09:45
A kormányhivatalok és járási hivatalok feladatellátását tízmilliárd forint értékben informatikai fejlesztésekkel támogatja az a most induló program, amely a különböző hatósági nyilvántartások közötti adatkapcsolatot és az információk automatizált rendelkezésre állását teremti meg ‒ közölte a Vas Megyei Kormányhivatal. A projektet, amelynek megvalósítását az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozása biztosítja, Szegeden, a...

Informatikai fejlesztések a még rövidebb ügyintézési időért

2017. október. 13. 12:15
A kormányhivatalok és járási hivatalok feladatellátását tízmilliárd forint értékben informatikai fejlesztésekkel támogatja az a most induló program, amely a különböző hatósági nyilvántartások közötti adatkapcsolatot és az információk automatizált rendelkezésre állását teremti meg. A projektet, amelynek megvalósítását az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozása biztosítja, ma mutatták be Szegeden, a konzorciumvezető, Csongrád Megyei...

Megújulnak a kormányhivatali épületek Fejérben is

2017. május. 10. 07:27
A „KEHOP-5.2.2. - Középületek kiemelt épületenergetikai fejlesztései” projekt keretében a Fejér Megyei Kormányhivatal 12 ingatlanja újul meg 2017-ben. Az eddig korszerűsített öt épületet április 6-án Székesfehérváron adták át - ismertette Simon László. A Fejér megyei kormánymegbízott a Rádió Orienten hozzátette: idén még további hét kormányhivatali épületet korszerűsítenek Velencén, Móron és öt székesfehérvári helyszínen.

Hamarosan megnyílik a kormányablak a Nyugati Pályaudvarnál

2017. július. 26. 18:51
A VI. kerület második kormányablaka 14 munkaállomással várja majd az ügyeiket intézni akaró állampolgárokat – mondta a Rádió Orientnek Ficher Tamás hivatalvezető, aki éves szinten legalább 160 ezres ügyfélforgalomra számít az új integrált ügyfélszolgálati irodában.

Minél gyorsabban szeretnék intézni ügyeiket a vállalkozók

2017. február. 20. 14:33
Eredményes, versenyképes államigazgatás csak nagyon jól képzett, komolyan motivált, igényes szakemberekkel képzelhető el – mondta Kállai Mária. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja kiemelte, a vállalkozók számára már nem elég az udvarias kiszolgálás, hiszen minden időt pénzre tudnak váltani, ezért jogos elvárás, hogy soron kívül tudják intézni ügyeiket.

összesen: 32 db | 10 db/oldal

1 2 3 4