Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "köszöntő" cimkére.

Infotér Konferencia 2018 – Hári Lenke köszöntője

2018. november. 06. 08:54
Az alpolgármester köszöntőjében nem csak arra tér ki, hogy a konferencia fókuszában lévő tematikák miért fontosak, hanem minderre gyakorlati példát is hoz a balatonfüredi mindennapokból.

Soltész Attila – Köszöntő

2017. november. 03. 07:48
Nem a fejlődés a kérdés, hanem annak mértéke – hangsúlyozta köszöntőjében Soltész Attila, az Informatika a Társadalomért Egyesület elnöke. Az elmúlt időszak eredményeinek ismertetése mellett kiemelte, hogy soha ennyire nehéz nem volt információpolitikát kidolgozni és végrehajtani, hiszen a kormányzatnak egyszerre kell a digitálisan leszakadók kezét fogni, gondoskodni az állampolgárok digitális biztonságáról, és lobbizni a nemzetközi hightech projektekért. Erre a...

IT Parlament 2015 – Soltész Attila köszöntője

2015. június. 24. 13:48
A konferencia 5. évfordulójának jelentőségét hangsúlyozta Soltész Attila az Információs Társadalom Parlamentjén tartott köszöntőjében. Az Informatika a Társadalomért Egyesület elnöke kiemelte: az eredetileg meghatározott célok – többek között a civil szektor felkarolása és segítése, a határozott véleményvállalás, bekapcsolódás a digitális fejlesztések feladataiba – továbbra is érvényben maradtak. Emellett pedig ugyancsak kiemelt területként említette az oktatást...

Innotrends 2014: Pálinkás József kormánybiztos köszöntője

2014. október. 29. 00:30
A már második alkalommal megrendezett Innotrends Hungary 2014 nyitóbeszédét Dr. Pálinkás József tartotta meg. A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal létrehozásával összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos szerint a rendezvény kiemelten fontos lehet azoknak, akik a kutatás-fejlesztéssel foglalkoznak, és akik partnereket keresnek egy-egy ötlet megvalósításához.

Innotrends 2014: Spaller Endre, a NIH elnökének köszöntője

2014. október. 27. 00:29
Az Innotrends Hungary 2014 résztvevőit és előadóit Spaller Endre, a Nemzeti Innovációs Hivatal elnöke köszöntötte. Kiemelte, a rendezvény egyik fő kérdése a startupok lehetősége és az, hogy a jövő technológiájában Magyarország milyen módon tud részt venni.