Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
9 találat a(z) "Kovács László" cimkére.

MVP-KMR: Ipar 4.0, az új dimenzió a versenyképesség fejlesztésében

2018. május. 15. 12:19
A Modern Vállalkozások Programjának közép-magyarországi régiójára is kiterjesztett projekt most egészen más oldalról közelítette meg a KKV versenyképességének optimalizálását. Mi az az egyetlen egy dolog, ami biztos versenyelőnyt jelent? A téma szakértői elmondták nekünk.

Startup körkérdés 4. – Hogyan lehetne Magyarország vonzóbb a startup-ok számára?

2014. szeptember. 30. 09:02
London, New York és a Szilícium-völgy a legvonzóbb állomások egy magyar startup számára, mert ezeken a helyeken tudással, tapasztalatokkal, lehetőségekkel várják az ötlettel rendelkező vállalkozásokat. A startupokkal foglalkozó körkérdés sorozatunk következő állomásában arra keressük a választ, hogy meg lehet-e fordítani a folyamatot? Hogyan lehetne elérni, hogy a külföldi startup-ok számára Budapest vonzó célpont legyen?

Startup körkérdés 3. – Hogyan lesz az állami pénzből smart money?

2014. szeptember. 22. 20:04
Hogyan lesz az állami pénzből smart money? Ezt a kérdést járja körbe a startupokkal foglalkozó összeállítás sorozatunk harmadik állomása. Egy befektető, egy tanácsadó, az állami szférát képviselő vezető és szakemberek nyilatkoznak a témáról.

Startup körkérdések 2. – Honnan jön a smart money „smart” része?

2014. szeptember. 03. 10:08
Honnan jön a smart money „smart” része, ki és hogyan teszi bele egy vállalkozásba? Honnan fogják tudni egy startupnál, hogyan kell megfelelően felhasználni a pénzt? Mi a véleménye ezekről a kérdésekről a szakembereknek? Az Infotér startup témával foglalkozó összeállításának második körkérdése következik.

Startup körkérdés 6. – Miben segíthetnek, hogyan fejlesztenek a startup-találkozók?

2014. október. 09. 14:44
Mit nyerhetnek a startupok azáltal, hogy találkoznak egymással? Hogyan fejleszthetik egymást? A tapasztalatok megosztásától nem válik-e sablonossá az előttük álló út? Megmaradnak ettől az innovációk? Lehet ezt a folyamatot esetleg valahogy irányítani? Startup-okkal foglalkozó körkérdés-sorozatunk utolsó állomásában a szakértőink ezekre a kérdésekre keresik a választ!

Startup körkérdés 5. – Mi lesz a startupok sorsa a pénzért cserébe?

2014. október. 01. 14:03
A pénz nagy úr! – tartja a mondás és így van ez a startup-ok életében is. A befektetőktől kapott anyagi támogatásért cserébe sokszor kompromisszumot kell kötniük. Hogyan hat ez az innovációra? Elkerülhető, hogy a vállalkozások rabszolgákká váljanak? Ezeket a kérdéseket járjuk körbe következő összeállításunkban.

Startup körkérdések 1. – Kell-e smart money?

2014. augusztus. 19. 10:47
Mi is a smart money? Miért erre van szüksége egy induló startup vállalkozásnak? Hogy gondolkodik minderről egy befektető, egy tanácsadó, az állami szférát képviselő vezető és a szakemberek? Az Infotér startup témával foglalkozó összeállításának első körkérdése következik!

A Kárpát-medencéből a világpiacra - Mire jók a startupok és mit tanulhatunk tőlük?

2014. augusztus. 04. 08:08
Milyen helyzetben vannak a kárpát-medencei startup vállalkozások? Mit kell felmutatniuk, hogy anyagi vagy szellemi tőkéhez jussanak? Mennyire fontos a nyelvtudás a boldogulásukhoz? Milyen segítségre számíthatnak a magyar államtól, és hogyan kaphatják meg? Feltétlenül szükséges-e külföldre menni a fejlődés érdekében, vagy itthonról is elérhető a siker? Egyebek mellett ezekkel a kérdésekkel foglalkozott az tusnádfürdői Infotér sátor egyik panelbeszélgetése, melyen...

Aláírták a szerződést a GSM-R rendszer szállítására

2013. november. 26. 13:03
A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. szerződést kötött a vasúti vezeték nélküli kommunikációs hálózat (GSM-R) szállítására a tendernyertes Kapsch CarrierCom Kft. és az MVM Ovit Zrt. közös ajánlattevővel - jelentették be sajtótájékoztatón, kedden Budapesten. A 14 milliárd forint értékű megállapodást november 14-én írták alá. A szerződés értelmében 2015. december 31-ig 905 kilométer vasúti vonalszakaszon és a hozzá kapcsolódó mintegy 30 kilométer egyéb...