Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
34 találat a(z) "Kovács Zoltán" cimkére.

Már az év végén munkába állhatnak az új informatikusok

2017. október. 21. 21:08
Négy év alatt legalább 4 ezer informatikai fejlesztő állhat munkába a most induló Informatikai fejlesztői karrier start programnak köszönhetően ‒ jelentette be Varga Mihály az MTI-nek adott nyilatkozatában. A nemzetgazdasági miniszter szerint a projekt során kiképzett szakemberek munkába állítása már rövid távon csökkentheti az IT területen fennálló munkaerőhiányt, és középtávon is megoldást nyújthat az iparág munkaerő-keresletének kielégítésére.

Nem változnak az önkormányzati hatáskörök

2017. június. 02. 16:19
Nem változnak a hatáskörök az önkormányzatok és a területi közigazgatási szervek között, a járási hivatalok körében lesz csak némi "finomhangolás" - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára pénteken Zalaszentgróton.

Az ügyfélközpontúság és a közcélok szolgálata valósul meg

2017. július. 16. 13:04
A polgári kormány tartalmában és minőségében megreformálta a közigazgatási rendszert, az államigazgatásban és a kormányzati működésben az ügyfélközpontúság és a közcélok szolgálata valósul meg – mondta Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar szakirányú továbbképzési szakok oklevélátadó ünnepségén.

Megújult a Pápai Járási Hivatal

2017. július. 10. 13:37
Egymilliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el 2016-ban a Veszprém Megyei Kormányhivatal a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) vonatkozó kiírásán a feladatellátást szolgáló épületek korszerűsítésére.

Nógrádban három kormányablakban lehet majd adóügyeket is intézni

2017. július. 06. 15:00
Július 1-jétől országosan tizenkét kormányablakban lehet adóügyeket intézni, hamarosan összesen kilencvenegy kormányablakban nyílik adóügyi ügyfélszolgálat országszerte - jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára pénteken Pakson. Nógrád megyében három kormányablakban valósul majd meg az integráció - közölte a Nógrád Megyei Kormányhivatal.

Újabb rezsicsökkentés jön tavasszal a közigazgatásban

2017. január. 17. 12:08
Rövidesen kétmilliárd forint értékű kedvezménycsomagról dönt az országgyűlés a közigazgatási rezsicsökkentés újabb állomásaként, amely elsősorban vállalkozások számára hoz kedvezményeket – mondta el a Rádió Orienten Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, aki beszélt a kormányhivatali dolgozók és polgármesterek illetményének emelkedéséről is, hozzátéve, hogy az önkormányzati dolgozók bérrendezésében még sok a nyitott kérdés.

Internetes konzultációt indít a kabinet

2017. február. 15. 21:24
Internetes konzultációt indít a kabinet a veronai buszbaleset nyomán felmerülő szabályozási kérdésekről - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő szerdán a kormányülés szünetében. Kovács Zoltán tájékoztatása szerint a stratégiai kabinet után a kormány is áttekintette a veronai busztragédiával összefüggésben rendelkezésre álló információkat, folyamatban lévő egyeztetéseket.

Jövő márciusig tart a közigazgatás átalakítása

2016. június. 28. 08:02
Július elsején kerül bevezetésre az új közszolgálati életpályamodell, szeptembertől a kormányablakok bővülnek újabb ügytípusokkal, 2017 elején pedig újabb rezsi- és bürokráciacsökkentések léphetnek életbe, melyek a tervek szerint márciusra stabilizálódnának. A tervekről Kovács Zoltán közigazgatásért felelős államtitkár beszélt a Rádió Orientnek. Az új életpályamodell elsősorban a pályakezdőknek és a jelenleg alacsonyabb bérezésűeknek fog kedvezni, akik akár 50...

2018-ig egységesítik az állami informatikai rendszereket

2016. június. 10. 15:18
A Magyarországon egymástól elkülönülten működő 300 informatikai szakrendszert 2018-ig összekapcsolják, ami a vállalkozások versenyképessége, a hatékonyság, és gyorsaság érdekében kulcskérdés - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára egy konferencián. Kovács Zoltán A vállalati szektorhoz kapcsolódó közigazgatási bürokrácia csökkentési program kidolgozása című országos konferenciasorozat záró rendezvényén kiemelte: a kormány...

Elindult a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram

2016. január. 27. 08:35
Ötven fiatal kezdte meg szakmai gyakorlatát a fővárosi és megyei kormányhivataloknál a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram keretében. A programban a közigazgatás iránt érdeklődő felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkező 35 év alatti fiatalok vesznek részt. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár az ösztöndíjprogram nyitórendezvényén elmondta, a kezdeményezés célja, hogy biztosítsa a területi közigazgatás szakember utánpótlását. A Magyar...

összesen: 34 db | 10 db/oldal

1 2 3 4