Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
303 találat a(z) "közigazgatás" cimkére.

Adóügyi ügyfélszolgálat nyílt a kisbéri kormányablakban

2018. január. 16. 00:18
A kisbéri járási hivatalban ünnepélyes keretek között adták át az adóügyi ügyfélszolgálati ablakot. A megyében 4 településen, Komáromban, Tatán, Oroszlányon és Kisbéren alakítottak ki a kormányablakon belül ügyfeleket kiszolgáló munkaállomást. Kancz Csaba kormánymegbízott az ünnepélyes átadón örömét fejezte ki, hogy ezen a fenti négy helyszínen ismét bővül az állami szolgáltatások köre.

Erős a magyar útlevél

2018. január. 12. 08:22
Egy szakportál összeállítása szerint a magyar úti okmány kiemelkedő helyen szerepel nemzetközi összevetésben, ha a vízum nélküli utazás lehetőségeit vesszük számításba. A Henley and Partners által összeállított 104-es világmezőnyben hazánk az előkelő tizedik helyet foglalja el. A magyar állampolgárok a világ mintegy 168 országába utazhatnak fárasztó adminisztrációs terhek nélkül.

Elektronikus ügyintézés az adóhatóságnál: a legfontosabb tudnivalók

2018. január. 11. 12:00
Az elektronikus adóügyintézéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat Sinkáné dr. Csendes Ágnes, adóügyi szakfőigazgató, a NAV Központi Irányításának munkatársa foglalta össze. Az elektronikus ügyintézés lehetőségének biztosítása, avagy kötelezettségének előírása nem új keletű jogintézmény a magyar közigazgatásban. Az e-közigazgatás részeként az e-ügyintézés már jó néhány évvel ezelőtt megjelent, amikor az egyes közigazgatási ügyek elintézéséhez nem kellett...

NAV-kirendeltség nyílt a kőbányai kormányablakban

2018. január. 10. 10:03
Ügyfélirodát nyitott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a kőbányai kormányablakban. A fővárosban keddtől 7 kormányablakban már elérhető a NAV ügyfélszolgálata. 2010-ben az új kormány egyértelműen meghatározta a közigazgatás célját, ami az ügyfelek maximális kiszolgálását, az ügyintézés gyorsabbá és hatékonyabbá tételét jelenti – kezdte Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára.

Újabb 4 kormányablakban nyílt NAV kirendeltség Pest megyében

2018. január. 09. 08:02
Négy Pest megyei kormányablakban kezdik meg működésüket NAV ügyfélszolgálati pontok 2018 januárjától - jelentette be Szentendrén Tamásné Czinege Csilla. A Nemzetgazdasági Minisztérium adószakmai ügyekért felelős helyettes államtitkára elmondta, a Duna-parti város mellett immár Gyál, Pilisvörösvár és Szob kormányablakaiban is személyesen várják az adóhivatal munkatársai az ügyfeleket.

Folytatódnak a képzések a Tolna Megyei Kormányhivatal szervezésében

2018. január. 02. 20:17
Decemberben 3 képzést valósított meg a Tolna Megyei Kormányhivatal, de idén is szerveznek kurzusokat - tájékoztatott Léber Viola, a Tolna Megyei Kormányhivatal Jogi és Humánpolitikai Főosztályának vezetője a Rádió Orienten. A 2017-es év utolsó hónapjában a Tolna Megyei Kormányhivatal a kollégák teljes körű szakmai felkészültségének biztosítása érdekében a 2018. január 1-jén hatályba lépő általános közigazgatási rendtartásról szóló törvénnyel kapcsolatos...

Új szolgáltatások a hódmezővásárhelyi és a kisteleki kormányablakban

2018. január. 02. 18:18
Az új évvel bővült a hódmezővásárhelyi és kisteleki kormányablakok szolgáltatásainak kínálata: mindkét helyen ügyfélszolgálatot nyit a Nemzeti Adó és Vámhivatal és ezzel párhuzamosan nőtt a munkaállomások száma is - közölte az OrientPress Hírügynökséggel a Csongrád Megyei Kormányhivatal.

Pályaválasztási kiállítást rendez a Fővárosi Kormányhivatal

2017. szeptember. 29. 12:00
Idén közel száz olyan szakmát ismerhetnek meg a pálya- és iskolaválasztás előtt állók a „SzakMÁzz!” Budapest Pályaválasztási Kiállításon október 10-én és 11-én, amelyeket a fővárosi szakképzési centrumok és nem állami fenntartású intézmények képzésein sajátíthatnak el. A szakképzési intézmények kínálata mellett a munkaerő-piaci helyzetről és a hiányszakmákról is tájékozódhatnak az érdeklődők - tudatta közleményben Budapest Főváros Kormányhivatala az OrientPress...

Átlag fölött elégedettek a magyar cégek a közigazgatással

2017. szeptember. 28. 09:35
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara évek óta készít felmérést tagvállalatainak körében, régiós összehasonlításban Magyarország idén már a negyedik helyet foglalta el a listán. A bürokráciával, a közigazgatással való elégedettség terén Magyarország idén már jóval a régiós átlag fölött szerepelt ‒ jelentette ki Dale A. Martin, a kamara elnöke, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója a Világgazdaság csütörtöki számában megjelent interjúban.

Takarnet-karbantartás lesz október 6-án

2017. szeptember. 28. 08:28
A Takarnet rendszer karbantartása miatt 2017. október 6-án pénteken 14.00 és 20.00 óra között a Takarnet-rendszer egyes szolgáltatásai nem lesznek elérhetők - tájékoztatott Budapest Főváros Kormányhivatala Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztálya. A Takarnet rendszer által a szerződött Takarnet ügyfelek részére biztosított alábbi online szolgáltatások 14.00 órától előreláthatólag 20.00 óráig nem lesznek elérhetők:

összesen: 303 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11