Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
28 találat a(z) "közlekedés" cimkére.

A közlekedésben is élre törnek az online fizetési megoldások

2018. szeptember. 07. 10:00
Robbanásszerűen fejlődik az online fizetési piac, egy hónap alatt több mint egymilliószor fizettek a SimplePay online fizetési megoldásán keresztül. A rekordvolumenben nagy szerepe volt annak is, hogy idén augusztustól a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. online bankkártyás fizetéseihez is a SimplePay biztosítja a hátteret, illetve hogy nyár elején a cég stratégiai együttműködést jelentett be a MÁV-START-tal.

Tizenkét év múlva az új autók több mint fele elektromos lesz

2018. október. 24. 10:00
A Bloomberg 2018-as Electric Vehicle Outlook jelentése szerint 2040-re az újautó-értékesítések 55 százalékát, illetve a teljes járműállomány 33 százalékát elektromos autók adják majd.

Ezzel a módszerrel lesz high-tech a második Szilícium-völgy közlekedése

2018. november. 15. 09:00
A csúcstechnológia nagy reménységében, az egyik legfejlettebb városban, ahol informatikusok tömege dolgozik, a szegényes közlekedés fogja vissza a fellendülést. Még.

Infoparlament 2018: mobilitás, machine-to-machine – ez vár a jövőben

2018. június. 14. 11:52
A 8. alkalommal megrendezésre került Információs Társadalom Parlamentjén a mobilitás volt terítéken. Kormányzati, oktatási, munkapiaci, közlekedési és természetesen gazdasági oldalról is nagyító alá került a téma, amelyről rövid összefoglalóban beszélnek a szakterületek hozzáértő képviselői.

Vitézy Dávid – A jövő városának közlekedése: veszélyek és lehetőségek

2018. június. 11. 10:17
Izgalmas látni, miként alakul át egy-egy nagyváros homlokzata, ahogy azt is, hogy a közlekedési forradalom mit hagy maga utána. De hogy néz ki egy autók köré szerveződött város, miért vannak dugók és hogyan fog kinézni a főváros tömeg- és e-közlekedése az elkövetkező években? Vitézy Dávid alaposan körbejárta a témát az idei infoparlamenten.

A Google és a Levi's biztonságosabbá tenné a biciklizést

2018. július. 04. 10:00
Az ikonikussá vált farmerkabát „felokosított” verziója megkönnyíti a bringás közlekedést, de már akkor is jelez, ha megérkezett az Uber.

Bemutatta földalatti tesztalagútját Elon Musk

2018. december. 28. 09:00
Elon Musk Los Angelesben mutatta be első földalatti tesztalagútját. Az alagutak célja a jövőben az lenne, hogy a nagyvárosok közlekedését a föld alá helyezzék.

CES 2019: fókuszban a közlekedés jövője

2018. december. 21. 12:00
A tech világ csúcsrendezvényén a központi fejlesztési témák között lesznek az önvezető autók és a drónok is.

A vonatok nyomon követését lehetővé tevő internetes rendszert vezetett be a román állami vasúttársaság

2016. január. 06. 01:11
A romániai vonatok nyomon követését biztosító internetes rendszert vezetett be a román állami vasúttársaság (CFR), amelynek járatai évek óta jelentős késésekkel közlekednek a vasútpályák megfelelő karbantartásának hiánya miatt.

Uber: több mint 600 ezer utazás a mobilalkalmazás segítségével Budapesten

2015. október. 21. 15:43
Tavaly novemberi indulása óta Budapesten több mint 600 ezer utazást tettek meg az utazásmegosztó szolgáltatás segítségével, a magyar főváros fejlődése a felhasználók számának gyors növekedése és az autós partnerek körének bővülése szempontjából is egyedülálló - közölte az Uber az MTI-vel szerdán. Tájékoztatásuk szerint ezer autós partner és 55 ezer utas regisztrált az Uber platformján Budapesten.

összesen: 28 db | 10 db/oldal

1 2 3