Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
39 találat a(z) "közlekedés" cimkére.

Szingapúrban már az önvezető nagy buszokat tesztelik

2019. március. 26. 12:00
Az ABB biztosítja a világ első, 12 méter hosszú, teljesen elektromos meghajtású, sofőr nélküli buszának töltését.

A 89. Genfi Nemzetközi Autókiállítás elhozta a jövőt

2019. március. 06. 11:00
A korábbi éveknél hangsúlyosabban jelennek meg az elektromos autók és az új technológiák a 89. Genfi Nemzetközi Autókiállításon, amely kedden a sajtónappal vette kezdetét.

Dugó helyett zöld lámpát ígér az Audi

2019. március. 04. 12:45
A sofőrök többsége számára a városi közlekedés sokszor egyet jelent az idegőrlő araszolással, amely során felemelő pillanatnak számít egy-egy zöldhullám. A gördülékenyebb közlekedésben segítené a járművezetőket a német autógyár beépített, a közlekedési lámpákkal kommunikáló technológiája.

Robotpilóta üzemmódban ütközött a Tesla autója

2019. május. 20. 12:00
A személygépjármű vezetője a vezérlést tíz másodperccel a végzetes baleset előtt állította robotpilótára – tájékoztatott az amerikai nemzeti közlekedésbiztonsági ügynökség.

Hogy lehet képes csökkenteni a forgalmi dugókat a részletes digitális térképezési technika?

2019. május. 14. 11:00
A technológia képes felismerni és osztályozni mindent, a közlekedési lámpáktól az útjelző táblákon át a villanyoszlopokig.

Palkovics: a fenntarthatóság és a környezetvédelem a járműipar legnagyobb kihívása

2019. február. 25. 11:00
A közlekedési rendszerek fenntarthatósága és a környezet védelme, vagyis a káros anyagok kibocsátásának csökkentése a járműipar legfontosabb kihívása - mondta az innovációs és technológiai miniszter a Budapesti Corvinus Egyetem Turizmus Továbbképző és Kutatóközpontjának rendezvényén pénteken.

Újabb elektromos töltőket telepít a Nemzeti Közművek

2019. február. 13. 12:00
Keretmegállapodást írt alá a Nemzeti Közművekhez tartozó NKM Mobilitás Kft. a Decathlon áruházak tulajdonosával, a társaság az áruházlánc 12 parkolójában összesen 26 elektromosautó-töltőállomást helyez üzembe az év végéig.

Az okosvárosok is sokat tehetnek a levegőminőség javításáért

2019. február. 11. 10:00
A légszennyezettség csökkentése komoly kihívás elé állítja a nagyvárosokat. Léteznek azonban már ma is olyan települések, amelyek a legújabb technológiákat hívják segítségül a fenntarthatóbb működés érdekében.

Úgy tűnik mégsem oldják meg a bolygó egyik legnagyobb problémáját az elektromos autók

2019. április. 23. 13:00
Az ifo intézet aktuális tanulmánya ugyanis arról számolt be, hogy az elektromos járművekre átállás csak jelentéktelen mértékben járulhat hozzá a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez.

Palkovics: a mostani útfejlesztésekkel az önvezető járművek közlekedtetésére is felkészülünk

2019. április. 10. 12:00
A kormány által elfogadott közlekedési stratégia szerint minden gyorsforgalmi útnak el kell érnie a határig, a megyei jogú városokat gyorsforgalmi úthálózattal kell összekötni, és el kell érni, hogy lehetőleg 30 percen belül mindenki - bárhol lakik az országban - el tudjon érni egy gyorsforgalmi utat - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kedden a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorában.

összesen: 39 db | 10 db/oldal

1 2 3 4