Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
9 találat a(z) "közösségi háló" cimkére.

Pszichiáterek szerint a közösségi oldalak magányossá tehetnek

2017. március. 07. 08:30
Tyúk-tojás kérdés, hogy mi volt előbb: a magányosság, vagy a mániás közösségi médiahasználat. Járványszintű problémákról beszél a szakértő.

Élet közösségi oldalak nélkül?

2017. február. 05. 23:00
Az alkohol- vagy drogfüggőség fogalma már beépült a köztudatba, a közösségi médiától való függőséget azonban még nehezen azonosítja a társadalom. Főleg, hogy az emberek nagy része érintett.

Céltudatos emberek fütyülnek a lájkokra - mondják a kutatók

2016. szeptember. 25. 12:11
Nem egészséges önbecsülésünket a közösségi hálón kapott elismerésekhez kötni, és aki kellően céltudatos, „nem számolja a lájkokat” – állítják Cornell Egyetem kísérlete nyomán. A közösségi oldalak lelkes használói alig posztolnak valamit, máris árgus szemmel lesik, hogy kik és hányan kedvelik azt. A leggyakrabban használt fórumokon – Facebook és Instagramm – a képek, kiírások alatt található legfontosabb információ erre vonatkozik.

Újabb lépés a Facebook világuralom felé

2016. május. 28. 08:38
A Facebook mostantól azokat a felhasználókat is telibe találja, akik fent sincsenek a közösségi hálón. A cél elhódítani a hirdetési piacot a Google-től. Mostantól azok sem menekülhetnek a Facebook célzott hirdetései elől, akik nem használják a rendszert. A netező akár regisztrált a közösségi portálon, akár nem, meg fogja kapni a szokásaihoz illő reklámokat minden olyan weboldalon, amivel a Facebook szerződést kötött.

Örökölhették elhunyt gyerekük Facebook-profilját a szülők

2016. február. 01. 22:49
Fellebbezést nyújtott be a Facebook a berlini bíróság döntése ellen, amely szerint egy nemrég elhunyt fiatalkorú szülei örökölték gyerekük Facebook-profiljának hozzáférési jogait. A Facebook lépését hétfőn közölte a berlini illetékes bíróság. A bíró 2015 decemberében hozta meg a döntést, hogy a gyerek közösségi oldallal kötött szerződését örökölhetik szülei. A digitális hagyatékot a szülők ugyanúgy akarják kezelni, mint a leveleket vagy a naplókat. Hogy a...

65 fölött aktívak a közösségi hálón

2015. szeptember. 29. 19:26
Az Európai Unió lakossága 65 és 74 év közötti korosztályának kevesebb mint fele - 42 százaléka - használta az internetet 2014-ben. Magyarországon ez az arányszám 28 százalék, ám a magyar 65 év fölöttiek a közösségi hálók legaktívabb használói az uniós tagállamok idős korosztályában - derül ki az Eurostat által kedden Luxemburgban közzétett adatokból.

Igazán rendhagyó közösségi oldal indul

2015. március. 05. 15:57
Új keresőmotor és közösségi hálózat építésébe fogtak – ortodox hívőknek. Orosz filmrendező, Jurij Grymov indította el a Rublev.com projektet. A közösségi oldal ortodox hívőknek készül, orosz nyelven. Grymov szerint a fejlesztés még további két évet vesz igénybe.

Titkos közösségi hálót működtetett Kubában az amerikai kormány

2014. április. 04. 11:13
Több mint két éven keresztül működött a kommunista országban azzal a céllal, hogy aláássa a havannai kommunista rezsim hatalmát - jelentette az AP amerikai hírügynökség csütörtökön a projekttel kapcsolatban a birtokába jutott dokumentumokra hivatkozva. A ZunZeneo névre keresztelt "kubai Twittert" 2009-ben indították el a szigetországban. 2012-ig mintegy 40 ezer felhasználó csatlakozott hozzá, mit sem sejtve arról, hogy nem egy egyszerű üzleti vállalkozásként,...

A közösségi hálókban az evangelizáció új területeit látja a római katolikus egyház

2012. október. 02. 10:49
A folyamatosan bővülő digitális világban történő evangelizáció lesz a témája a 2013-as Tömegkommunikációs Világnapnak - jelentette be a Vatikán, mely egyre nagyobb szerepet vállal a főleg fiatalok látogatta közösségi hálókon is. Közösségi hálók: az igazság és a hit kapui; az evangelizáció új területei címet kapta a jövő év május 12-re, a pünkösd előtti vasárnapra meghirdetett 47. Tömegkommunikációs Világnap - közölte a Tömegtájékoztatás Pápai Tanácsa...