Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
174 találat a(z) "közösségi média" cimkére.

Magányos tömeg, avagy ezért magányosít el a közösségi média

2018. november. 13. 09:25
Ez derült ki a Facebook, a Snapchat és az Instagram használatát vizsgáló első kísérleti tanulmányból, amelyet a Journal of Social and Clinical Psychology című folyóirat közölt.

Firefox böngészővel nem tud leselkedni utánunk a Facebook

2018. március. 31. 10:24
A Mozilla gyorsan válaszolt a közösségi oldal rémes botrányaira: először letiltotta a Facebookon a hirdetéseit, aztán készített ingyenes megoldást a magánszféránk védelmére. Ellenérzéseket keltenek a Facebook napvilágra került viselt dolgai a Cambridge Analytica botránytól kezdve addig, hogy kiderült, az androidos felhasználók – sőt, esetenként a közösségi oldalon nem is regisztrált partnereik – telefonálásairól és SMS-eiről évekre visszamenően tud a közösségi...

Nem olyan egyszerű törölni magunkat a Facebookról

2018. március. 28. 08:52
Csak megfelelő biztonsági beállításokkal célszerű használni a közösségi oldalt. Erre figyelmeztetnek az utóbbi idők fejleményei is. Kisebb Facebook törlési láz indult meg a mostanában napvilágra jutott adatvédelmi hiányosságok miatt. Kezdődött a Cambridge Analytica botrányával, majd folytatódott azzal, hogy kiderült, az androidos felhasználók – sőt, esetenként a közösségi oldalon nem is regisztrált partnereik – telefonálásairól és SMS-eiről évekre visszamenően...

Ezzel leállíthatjuk a Facebookon a ránk leső alkalmazásokat

2018. március. 27. 07:31
Ahogy mind többet tudunk a közösségi oldalról, úgy válik egyre kínosabbá az egész. Megmutatjuk azokat a beállításokat, amelyeket érdemes áttekinteni az utóbbi időben kiderült súlyos adatlopási ügyek kapcsán. Természetesen szó nincs arról, hogy minden alkalmazás kárt okozna, amelyik követi a tevékenységünket a Facebookon.

Ki figyel a Facebookon?

2018. március. 10. 08:01
Éppen az fülelhet intim adatainkra, akinek védeni kellene. Magában a Facebook mobil alkalmazásban lehet keresni. Kínos turpisságra derített fényt a TechCrunch még február közepén. Első látásra a dolog csak a high-tech rajongók gumicsontjának tűnik, de valójában bárkit érinthet. Észrevették, hogy a Facebook mobilalkalmazásában a „Védelem” opcióra kattintva a felhasználókat maga a Facebook irányítja át az Onavo Protect oldalára.

Úgynevezett felnőttfotók beküldésére biztat a Facebook

2018. május. 25. 07:25
Amúgy a prüdériájáról híres közösségi portál meglepő megoldást választott felhasználóinak védelmére. Arra kérik az áldozatul esett felhasználókat, hogy azonosításhoz küldjenek be magukról meztelen fotókat, így akadályozzák meg a bosszúpornó terjedését. Az érintett fotókat mesterséges intelligencia és képfelismerő szoftverek bevetésével eltávolítják a szerverekről.

A nap kérdése: miért nem használják üzleti célra a közösségi médiát?

2018. július. 19. 11:00
Alig használják üzleti célokra a közösségi médiát a szakemberek, pedig rendszeresen a legnagyobb közösségi oldalon tallóznak, ahol gyakran kapnak kérdéseket és megrendeléseket is – derül ki a Mapei Kft. felméréséből, melynek során 150 építőipari szakembert kérdeztek meg a közösségi média használati szokásaikról.

Idegenekkel osztjuk meg bizalmas adatainkat

2018. július. 04. 08:00
A személyes információk vagy fotók megosztása az olyan közösségi oldalakon, mint például a Facebook és az Instagram, sokak számára napi tevékenységgé vált.

Melyik márkát mutatja a legtöbbet a közösségi média?

2018. január. 30. 08:23
Meglepő, hogy melyik logóval találkozunk a legtöbbet? Olyan cégével, amelyiknek nem sok köze van a digitális korszakhoz. Közhely, hogy a közösségi média új lehetőségeket teremt a cégeknek-márkáknak az ügyfelekkel való kapcsolattartásra. Hogy ezért még csak fizetni sem kell (feltétlen): a követők ezrei (milliói) önként hirdetik a márkát. A Statista alábbi grafikonja a Brandwatch kutató cég becslése alapján készült. Azt mutatja, hogy milyen márkák láthatóak...

Twitter: értesítés az orosz propagandaanyagokról

2018. január. 23. 16:30
A Twitter közösségi média tulajdonosai értesítik azon amerikai felhasználóikat, akikhez gyaníthatóan orosz propagandaanyagok jutottak el - jelentette be a kaliforniai cég péntek este. A San Franciscó-i székhelyű vállalat teljesen átvizsgálja felhasználói fiókjait, hogy meggyőződjön, történt-e orosz beavatkozás, befolyásolási kísérlet a 2016-os amerikai elnökválasztás folyamatába, és ennek nyomán értesíti majd egyes felhasználóit.

összesen: 174 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11