Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
145 találat a(z) "közösségi média" cimkére.

Belengették az oroszok a Facebook blokkolását

2017. szeptember. 26. 16:41
A közösségi oldalnak be kell szüntetnie oroszországi tevékenységét, ha nem tesz eleget a személyi adatvédelmi törvény előírásainak - figyelmeztetett Alekszandr Zsarov, az orosz tömegkommunikációs és távközlési hatóság (Roszkomnadzor) vezetője újságíróknak nyilatkozva kedden Moszkvában. Zsarov szerint a Facebookot 2018-tól blokkolhatják. A személyi adatokról rendelkező, 2015. szeptember 1-jén életbe lépett orosz jogszabály arra kötelezi mind az orosz, mind a...

Közösségimédia-függő lett a magyar fiatalok harmada

2017. szeptember. 25. 19:17
A hazai fiatalok 30 százaléka közösségimédia-függő, naponta átlagosan 1,8 órát töltenek ezeken az internetes felületeken - derül ki a Vodafone Magyarország és az NRC közös kutatásából, amely a közösségi média és online tartalomfogyasztási szokásokat vizsgálta a fiatalabb, Y és Z generáció, a 16-37 évesek körében.

Kínos sérülékenység van a Facebookban

2017. szeptember. 25. 12:35
Különös Facebook-sebezhetőséget találtak a Mozilla Firefoxban: a „Bejelentkezés a profilképeddel” elnevezésű, amúgy is aggályos szolgáltatásról van szó. A Facebook a közelmúltban úgy döntött, még egy újabb lépést hátrál a felhasználók biztonságától, és inkább a kényelemre fekteti a hangsúlyt: az oldal bevezette a „Bejelentkezés a profilképeddel” szolgáltatást.

Védd magad tolvajok ellen ezzel az ingyenes eszközzel

2017. szeptember. 22. 07:56
Elég egyetlen kattintás a különben tökéletesen ártalmatlannak látszó linkre és már fel is törték a Facebook-, vagy más, jelszóval védett fiókunkat. Nem véletlen, hogy az adathalász támadások olyan gyakoriak lettek az interneten. Ez ugyanis az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módszer a felhasználók adatainak a lenyúlására. Az átveréshez elegendő, ha a link a felületes szemlélőnek biztonságosnak tűnik: sokan még arra is kattintanak, hogy facebook.akarmi.com (ahol...

Túl sokat posztol ismerősünk a Facebookon? Csendesítsük

2017. szeptember. 19. 07:48
Akad, aki a legnagyobb türelmet is próbára teszi: úgy fest, az idegesítő posztok ellen hamarosan hatékony védelem áll a rendelkezésünkre. Megerősítette a Facebook szóvivője a TechCrunch számára az eddig csak pletykaként terjedő hírt, hogy a közösségi oldal már javában teszteli azt a hasznos funkciót, amellyel a fölöslegesen sokat locsogó ismerőseinket tetszőleges időre elnémíthatjuk – anélkül, hogy túl kemény lépésre szánnánk el magunkat.

Ezzel a módszerrel derítsük fel, ki nézte meg a Facebook-oldalunkat

2017. szeptember. 14. 08:49
Technikák csakis azoknak, akiket nagyon izgat, hogy vajon a barátnő, a barát, a főnök, a kolléga – egyáltalán, ki - rápillantott-e az oldalukra. Akad kicsit macerásabb, s akad a Chrome böngészőbe ingyen telepíthető, egyszerű bővítmény, amivel utána lehet kaparni a dolognak. Számítógépen működik mindkettő. Egyik sem tökéletes, de árulkodnak a figyelő szemekről.

A Facebook ezt is beveti, hogy több felhasználója legyen

2017. szeptember. 07. 12:00
Új funkcióval próbálkozik a Facebook, hogy jobban megismerjük ismerőseink ismerőseit, és esetleg kapcsolatba lépjünk velük. Nem tudni, mióta és meddig tesztelik, és az sem, hogy milyen széles körben akarják hozzáférhetővé tenni a Facebook új funkcióját – írja a CompWorld. Az viszont egyértelmű, hogy a cég ezzel is fel akarja pörgetni a felhasználói interakciókat.

Komoly károkat okoznak a közösségi portálok csalói

2017. október. 24. 22:42
Duplájára nőtt egy év alatt az internetes csalások és átverések áldozatainak száma – a közösségi médiumokban. Ami igazán riasztóvá teszi ezt a közelmúltban napvilágot látott adatot, az az, hogy úgy tűnik, sokan még mindig nem tudják használni ezeket, pedig egyre többen regisztrálnak. A legnagyobb, piacvezető kék közösségi óriás felhasználóinak száma lassan, de biztosan eléri a kétmilliárd főt. Az anyagi kár pedig ezzel arányosan akár több tízmillió dollárra is...

Durván átalakul a Facebook hírfolyama

2017. október. 24. 22:22
A közösségi oldal, amelyik nyitóoldalán hirdeti, hogy „Ingyenes, és az is marad”, újabb kényszerű bevételnövelő intézkedéssel próbálkozik. Bejelentette a Facebook, hogy vizsgálják, két hírfolyamot fognak indítani. Annyira vizsgálják, hogy már be is vezették több országban, köztük a szomszédos Szlovákiában, Szerbiában, valamint Bolíviában, Kambodzsában, Guatemalában és Srí Lanka-ban.

Lájkolunk? Megosztunk? Megmutatjuk, mit tudhat rólunk a Facebook

2017. október. 20. 09:44
Nem titok, hogy a Facebook sokat tud rólunk … Pedig még annál is többet. Ahány kattintás az oldalon, azt a Facebook rögzíti. Nem csak tárolja a kedvelt oldalakat, a posztokat, a szöveges üzeneteket, az állapotfrissítéseket, hanem a tudatosan és öntudatlanul megosztott információk elemzéséből összeállítja a részletes és pontos profilunkat. Politikai, vallási hovatartozásról, intim érdeklődésről, vásárlási szokásokról és így tovább.

összesen: 145 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11