Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
178 találat a(z) "közösségi média" cimkére.

Guruk, mágusok, nyerő brandek: 2018 legeredményesebb márkaoldalai a Facebookon

2019. január. 22. 11:00
A Socialbakers auditált Facebook-országriportja szerint 2018-ban ismét a Kraftwork Reklámmanufaktúra által készített márka tartalmak mozgatták meg leginkább a közösségi média közönségét.

Az idősebb generáció falja az álhíreket

2019. január. 21. 10:00
Az idősebbek körében még mindig népszerűek a közösségi oldalak, míg a fiatalok egyre kevesebbet használják azokat. Felmérések is igazolják, hogy a bizalom megingott a felhasználók részéről, kevesebb adatot és fotót osztunk meg magunkról, inkább az üzenetváltásra korlátozódik a közösségi oldalak használata.

Félünk a közösségi oldalaktól?

2019. január. 21. 08:00
A felhasználók túlnyomó többsége nem érzi biztonságban személyes adatát a közösségi oldalakon a Groupama Biztosító Zrt. megbízásából készült országos reprezentatív kutatás szerint.

Négy dolog, ami a legsikeresebb business weboldalaról nem hiányozhat

2019. február. 18. 11:00
Kattintások, vásárlások, érdeklődők tömkelegét tudja bevonzani egy jól megszerkesztett, már-már a tudatalattira ható profizmust sugalló weboldal. Túl extrázás helyett a már bevált vevőcsalogató négyesfogatra kell tenni, amelyeket alább csokorba gyűjtöttünk.

Magányos tömeg, avagy ezért magányosít el a közösségi média

2018. november. 13. 09:25
Ez derült ki a Facebook, a Snapchat és az Instagram használatát vizsgáló első kísérleti tanulmányból, amelyet a Journal of Social and Clinical Psychology című folyóirat közölt.

Firefox böngészővel nem tud leselkedni utánunk a Facebook

2018. március. 31. 10:24
A Mozilla gyorsan válaszolt a közösségi oldal rémes botrányaira: először letiltotta a Facebookon a hirdetéseit, aztán készített ingyenes megoldást a magánszféránk védelmére. Ellenérzéseket keltenek a Facebook napvilágra került viselt dolgai a Cambridge Analytica botránytól kezdve addig, hogy kiderült, az androidos felhasználók – sőt, esetenként a közösségi oldalon nem is regisztrált partnereik – telefonálásairól és SMS-eiről évekre visszamenően tud a közösségi...

Nem olyan egyszerű törölni magunkat a Facebookról

2018. március. 28. 08:52
Csak megfelelő biztonsági beállításokkal célszerű használni a közösségi oldalt. Erre figyelmeztetnek az utóbbi idők fejleményei is. Kisebb Facebook törlési láz indult meg a mostanában napvilágra jutott adatvédelmi hiányosságok miatt. Kezdődött a Cambridge Analytica botrányával, majd folytatódott azzal, hogy kiderült, az androidos felhasználók – sőt, esetenként a közösségi oldalon nem is regisztrált partnereik – telefonálásairól és SMS-eiről évekre visszamenően...

Ezzel leállíthatjuk a Facebookon a ránk leső alkalmazásokat

2018. március. 27. 07:31
Ahogy mind többet tudunk a közösségi oldalról, úgy válik egyre kínosabbá az egész. Megmutatjuk azokat a beállításokat, amelyeket érdemes áttekinteni az utóbbi időben kiderült súlyos adatlopási ügyek kapcsán. Természetesen szó nincs arról, hogy minden alkalmazás kárt okozna, amelyik követi a tevékenységünket a Facebookon.

Ki figyel a Facebookon?

2018. március. 10. 08:01
Éppen az fülelhet intim adatainkra, akinek védeni kellene. Magában a Facebook mobil alkalmazásban lehet keresni. Kínos turpisságra derített fényt a TechCrunch még február közepén. Első látásra a dolog csak a high-tech rajongók gumicsontjának tűnik, de valójában bárkit érinthet. Észrevették, hogy a Facebook mobilalkalmazásában a „Védelem” opcióra kattintva a felhasználókat maga a Facebook irányítja át az Onavo Protect oldalára.

Úgynevezett felnőttfotók beküldésére biztat a Facebook

2018. május. 25. 07:25
Amúgy a prüdériájáról híres közösségi portál meglepő megoldást választott felhasználóinak védelmére. Arra kérik az áldozatul esett felhasználókat, hogy azonosításhoz küldjenek be magukról meztelen fotókat, így akadályozzák meg a bosszúpornó terjedését. Az érintett fotókat mesterséges intelligencia és képfelismerő szoftverek bevetésével eltávolítják a szerverekről.

összesen: 178 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11