Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
121 találat a(z) "közösségi média" cimkére.

Facebook tippek: beállítások, amiket ajánlott betartani

2017. március. 23. 08:09
Néha a pillanat hevében olyasmit is posztolunk, amit később megbánunk. Vagy éppen mások helyezik el az idővonalunkon. Érdemes a magánéletünket valamivel jobban biztonságban tudni a közösségi oldalon néhány alapbeállítás segítségével – ha még nem tettük volna meg. Pár kattintással sok későbbi kényelmetlenséget lehet elhárítani.

Az Instagram és a Snapchat káros a lelki egészségre

2017. május. 22. 22:09
Pénteken jelent meg a #StatusOfMind című tanulmány, amely a közösségi média fiatalokra gyakorolt hatását mutatja be. A felmérés következtetéseit 1500, az Egyesült Királyságban élő fiatal (14-24 éves) válaszai alapján vonták le. A Royal Society for Public Health (RSPH) és a Young Health Movement (YHM) által közzétett tanulmány szerint az Instagram és a Snapchat alkalmazások gyakorolják a legrosszabb hatást a mentális egészségre.

Kiszivárgott a Facebook belső szabálykönyve

2017. május. 22. 07:30
A terrorizmusról, az erőszakról és a sexuális tartalmak szabályozásáról szól a titkos belső szabálykönyv - olvasható a The Guardian internetes oldalon. A Facebook titkos szabályai és irányelvei alapján eddig bárki bármit közzé tehetett a világhálón. A The Guardian szerint ez egy globális vitához vezett a közösségi média szabályaival és etikájával kapcsolatban.

3 hasznos Facebook Messenger trükk, amit kevesen ismernek

2017. május. 11. 07:25
A Messenger az egyik legnépszerűbb alkalmazás: mégis kevesen tudnak néhány kényelmi szolgáltatásáról.

A közösségi médiaportálok lassan reagálnak az illegális és veszélyes tartalmakra

2017. május. 03. 08:03
A legnagyobb közösségi médiaportálok "szégyenletesen lassan" reagálnak a felületeiken megjelenő illegális és veszélyes tartalmakra, és még a gyerekekről készült szexuális tartalmú felvételeknek, vagy a terrorszervezetek nyíltan toborzó célú posztjainak eltávolítása is túl sokáig tart - olvasható a brit parlament alsóházának belügyi bizottsága által összeállított, hétfőn ismertetett tanulmányban.

A Facebook a bizonytalan érzelmű fiatalokra hajt

2017. május. 03. 07:15
Ausztráliai lap borította a szennyest: cikkük szerint a közösségi oldal vizsgálja és felhasználja a felhasználóinak az érzelmeit. Azt írja a The Australian, hogy a Facebook Ausztrália négy vezető bankja közül az egyiknek adott el információkat, hogy miként érheti el hirdetéseivel az „érzelmileg bizonytalan”, „haszontalan” és „sebezhető” tizenéveseket az oldalán.

Megmutatjuk, mire kell vigyázni a Facebookon

2017. június. 16. 07:45
Strandon, ismeretlen helyeken, önfeledt pillanatokban még gyorsabban kicsúszik a kezünkből egy kattintás, bökés a mobilon. Nemrég a Pentagon, az Amerikai Védelmi Minisztérium egyik tisztviselője követett el egyszerű hibát: kattintott a felesége posztjára. Akad néhány egyszerű biztonsági szabály, amit célszerű hőségben is betartani. Túlzásnak tűnhetnek, pedig elronthatják a pihenést.

A Facebook követ a neten

2017. június. 13. 07:18
Ha néha úgy tűnik az oldal lapozgatása közben, hogy a Facebook személyesen ismer bennünket, ezt azért érezzük, mert így is van. Az algoritmusok követik a lájkolásokat, megtekintéseket, kattintásokat, minden lépésünket. Viselkedésünkből mélyreható következtetéseket vonnak le a szerverek, tárolják másoknak kiárusított adatbázisok. A közösségi oldal ugyanis ezeket az információkat használja fel, hogy minél pontosabban célozzon felhasználóira a hirdetésekkel.

Idősek is elkezdték - ősz fejjel neteznek

2017. június. 07. 07:05
Míg a fiatalok egyszerűen beleszülettek a korszerű technológiákba, „digitális bennszülöttek”, az idősebb korosztályok kezdenek beleolvadni. Amerikai adatról van szó: az USA számai azonban rendre az előképét adják mindannak, ami nálunk is várható. Az Egyesült Államokban 46 millió idős ember él, és közülük sokan még mindig nem simultak bele a digitális világba.

Infokommunikáció: így állnak a hazai vállalkozások

2017. június. 03. 10:55
Akár az erőforrás-tervező (ERP) vagy ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) rendszereket, akár a felhőalapú szolgáltatások vagy a közösségi média igénybevételét tekintjük, a magyarországi vállalkozások komoly lemaradásban vannak az uniós átlaghoz viszonyítva. A KSH nemrég megjelent, „Magyarország, 2016” című kiadványában külön alfejezet foglalkozik azzal, hogy a hazai vállalkozások milyen arányban veszik igénybe az egyes infokommunikációs technológiákat.

összesen: 121 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11