Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "közszolgáltatás" cimkére.

Reziliencia a gyakorlatban

2017. április. 19. 07:26
A reziliencia a kihívásokkal való sikeres megbirkózási képességeinket jelenti. Azt, hogy megértettük a helyzetet, megtettük a szükséges változtatási intézkedést – mondta el Szügyi György, a téma gyakorlati szakértője. A közszolgálatban minden olyan hivatal (és munkatársai), amely megszűnt vagy beolvadt például a megyei kormányhivatalba, reziliens viselkedési elvárások elé került – tette hozzá a szakember.

Egymilliárd euró fordítható a közigazgatás fejlesztésére

2015. július. 27. 09:03
Az Európai Bizottság elfogadta a magyar Közigazgatás- és közszolgáltatás-fejlesztési operatív programot, amelynek keretében Magyarország több mint 935 millió eurót tud mozgósítani a hatóságok által nyújtott szolgáltatások továbbfejlesztésére - írja a Napi Gazdaság.

Az elektronikus közszolgáltatásról szóló törvény bemutatása

2009. november. 02. 02:57
Rövid, strukturált, összefoglaló tanulmány az elektronikus köszszolgáltatásról szóló törvényről. Elsősorban azoknak, akiknek a munkájukhoz kell, valamint érdeklődőknek, felhasználóknak. Mi a törvény célja? Kik a szolgáltatók, kik az igénybevevők, lehetőség-e vagy kötelezettség az alkalmazása? Milyen konkrét feladatok hárulnak a közszolgáltatás nyújtójára? Csak néhány kérdés a legfontosabbak közül...