Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
15 találat a(z) "M2M" cimkére.

Infoparlament 2018: mobilitás, machine-to-machine – ez vár a jövőben

2018. június. 14. 11:52
A 8. alkalommal megrendezésre került Információs Társadalom Parlamentjén a mobilitás volt terítéken. Kormányzati, oktatási, munkapiaci, közlekedési és természetesen gazdasági oldalról is nagyító alá került a téma, amelyről rövid összefoglalóban beszélnek a szakterületek hozzáértő képviselői.

A Vodafone piacvezető Magyarországon a gépek közötti adatforgalomban

2017. szeptember. 29. 08:25
Hazánkban első a hálózatra kapcsolt elektronikus eszközöknek nyújtott mobil adatszolgáltatásban - tájékoztatta csütörtökön az MTI-t az IDC Hungary piackutató vállalat felmérésére hivatkozva a Vodafone Magyarország. A közleményben idézett, az IDC Hungary által készített “M2M Hungary” (M2M: machine-to-machine, elektronikus eszközök közötti adatkapcsolat) kutatás szerint Magyarországon a gyártás, a pénzügyi szolgáltatások és a szállítmányozás területén jutnak...

A régió élmezőnyében van a magyar M2M-piac

2017. október. 20. 14:11
Az IDC kutatásában azt vizsgálta, hogy hány M2M-kommunikációt biztosító SIM-kártyát használnak az egyes iparágakban. Ez alapján ugyanis jól látható, hogy mely területei fejlődnek a gépek közti kommunikációnak, és hol lehet a befektetések mielőbbi megtérülésére számítani. „Magyarországon elsősorban az állami intézkedéseknek köszönhető, hogy a környező országok közül kiemelkedően magas az M2M (machine-to-machine) megoldások penetrációja. Emellett az organikus...

Az Ipar 4.0. jelene és a lehetséges fejlesztési területek

2017. november. 16. 11:13
Sorozatunkban a sokat hivatkozott Ipar 4.0 gazdaságfejlesztési koncepcióval kapcsolatban próbálunk átfogó tájékoztatást adni. Összefoglaljuk azokat a területeket amelyek a termelési digitalizációval, automatizációval, folyamat optimalizálással kapcsolatosak. Szakértőnk a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Informatikai Kollégiuma és annak elnöke Kott Ferenc lesz az elkövetkezőkben.

Továbbra is világelső a gépek közötti kommunikációban a Vodafone

2016. szeptember. 26. 08:59
A dolgok internetének terjedését szolgáló gép-gép (M2M) mobil távközlési technológiai szolgáltatásokban tavaly már az ötödik egymást követő évben bizonyult piacvezetőnek a Vodafone - tájékoztatta a Machina Research távközlési piackutató vállalat 2016-os felmérésének az eredményéről az MTI-t a Vodafone.

Az IoT is félelmetesebbé teheti a halloweent

2016. október. 31. 11:34
Bárhol felbukkanhatnak a Dolgok Internetére épülő megoldások, és ez alól az október végi halloween partik sem kivételek. A korábbi években a kreatív házigazdáknak meg kellett elégedniük a töklámpásokkal, műpókhálókkal vagy esetleg a házilag kikevert művérrel, hogy igazán horrorisztikussá varázsolják otthonukat egy buli kedvéért, az igazán félelmetes maguktól mozgó és villogó díszletekre pedig nem mindenki volt hajlandó pluszpénzt áldozni.

Továbbra is a Vodafone vezeti a gép-gép kommunikációs világpiacot

2016. október. 29. 19:06
Harmadik éve a brit Vodafone távközlési konszern vezeti a gép-gép közötti (M2M) kommunikációs szolgáltatások világpiacát az amerikai Gartner informatikai és távközlési piackutató vállalat Magic Quadrant felmérése alapján - tájékoztatta a Vodafone az MTI-t. A Gartner különösen nagyra értékelte a vállalat már meglévő szolgáltatásait, illetve azt, hogy mindig képes újakkal megjelenni a piacon.

Hatékonyságnövelés az M2M segítségével

2016. október. 11. 08:01
Az elmúlt néhány évben a gépek közötti kommunikációs technológia a globális távközlési szolgáltatók kínálatának szerves részévé vált és jelentős bevételi forrást kínál az M2M-mel foglalkozó vállalatoknak. A cél most már a kapcsolódó költségek csökkentése és a hatékonyságnövelés.

Mekkora változást hoz a negyedik ipari forradalom?

2016. november. 09. 13:12
Vajon megőriz magából valami emberit a világunk az újabb ipari forradalom után? Ezt a kérdést boncolgatta a Világgazdasági Fórum Bizottsága a Szoftverek és a társadalom jövője című kutatásában. A felmérés alapján kiderült, hogy a válaszadók 75 százaléka nem tartja lehetetlennek, hogy megvalósuljanak a futurisztikus elképzelések, így például az, hogy a technológia fejlődése a jövőben lehetővé teszi az autók vagy emberi szervek 3D-s nyomtatását, vagy azt, hogy az...

Világvezető a Vodafone a gépek közötti kommunikációban

2016. november. 07. 08:35
A brit távközlési vállalat immár három egymást követő évben szerezte meg a vezető pozíciót a gépek közötti (M2M) kommunikációs szolgáltatások területén a Gartner Magic Quadrant elemzésében. Az informatikai és távközlési piackutató cég a felmérésben két tengelyen mérte a vállalatok teljesítményét, így a víziók teljességét és azok megvalósításának képességét vizsgálták. A Vodafone mindkét szempontból kiemelkedően jól teljesített az M2M-szektorban – a meglévő és az...

összesen: 15 db | 10 db/oldal

1 2