Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "Magyar Biztosítók Szövetsége" cimkére.

Elriaszthatják a betörőket az okosotthonok

2018. február. 24. 17:32
Már csak rövid időszak van hátra a télből, de a téli sportok szerelmesei számára még tart a szezon, így elég sokan látogatnak hazai és külföldi sípályákra. Egy néhány napos külföldi kirándulás alatt az üresen hagyott otthonra számtalan veszély leselkedhet. Ugyanakkor ma már nem kell vagyonokat áldoznunk a biztonságra, számtalan egyszerűen telepíthető biztonsági okoseszköz áll rendelkezésünkre.

Januártól tesztelhetjük az e-kárbejelentőt

2018. december. 10. 09:00
Januárban indul a Magyar Biztosítók Szövetsége által fejlesztett kárbejelentő applikáció, amit a szövetség kommunikációs vezetője, Lambert Gábor mutatott be.

Biztosítás? Lehet online, de féltjük az adatainkat

2017. november. 10. 08:01
Minden második magyar hajlandó lenne valamilyen online biztosítást – leginkább kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást (kgfb), lakás-, illetve utasbiztosítást – kötni. Sőt, még egy életbiztosítási szerződésre sem szánunk többet 32 percnél, derül ki abból a kutatásból, amelyet a Századvég végzett el a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) megbízásából. Csupán minden negyedik ember használ, vagy használt már vezetéstámogató, utazássegítő, fitnesz/egészség, illetve...