Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
78 találat a(z) "Magyarország" cimkére.

Már 500 ezer egyéni vállalkozó működik Magyarországon

2019. május. 09. 12:00
2018-ban is tömegesen alakultak egyéni vállalkozások Magyarországon, a számuk összességében a fél milliót közelíti. "Gyakorlatilag 6 éve töretlenül növekszik az egyéni vállalkozók száma hazánkban, és a jogszabályok változásával 2019-ben még tovább növekedhet ennek a gazdasági formának a népszerűsége" - mondja Pertics Richárd, az Opten céginformációs igazgatója.

Magyarország felkerülhet a nemzetközi mesterséges intelligencia térképére

2019. augusztus. 05. 12:00
Napjainkban felkapott téma lett a mesterséges intelligencia témája. Sokan szeretnének a jövőbe látni, hogy vajon milyen lesz a világ néhány évtized múlva, például, hogy átveszik-e a gépek a hatalmat.

Szerdától hét hazai nagyvárost járják a Google autói

2019. április. 04. 11:00
Szerdától újra Magyarországra érkezik a Google csapata, hogy friss képekkel tegye naprakésszé a Street View, vagyis az Utcakép szolgáltatását – olvasható a cég közleményében.

Magyarországon készülnek az első számú elektromos autónak szánt új Audi motorjai

2018. szeptember. 19. 09:00
Bemutatták akaliforniai San Franciscóban a Tesla konkurensének szánt teljesen elektromos Audi e-tron SUV modellt.

A tíz legvonzóbb befektetési helyszín egyikeként mutatkozik be Magyarország a müncheni szakvásáron

2018. szeptember. 10. 12:30
Ingatlanfejlesztési megaprojektekkel mutatkozik be a 21. EXPO REAL Nemzetközi Ingatlan- és Beruházási Szakvásáron, Münchenben Magyarország október 8-10. között, mint a tíz legjobb befektetési célország egyike, régiós szinten pedig két kategóriában is első helyezettje a befektetési témákra szakosodott Site Selection Global Best to Invest 2018 jelentése szerint.

Magyar kiberbiztonsági cégek csatlakoztak a világ egyik legjelentősebb IT-biztonsági kezdeményezéséhez

2018. október. 15. 12:00
A Balasys és a Cyber Services több más régiós IT-security szolgáltatóval együtt lett a Cybersecurity Tech Accord része, írja a Microsoft News Center.

Vészhelyzetek a levegőben – Egyre sürgetőbb a drónszabályozás

2018. november. 28. 10:25
Sürgős szükség van a szabályozás minél előbbi megalkotására, mert ma a drónok veszélyeztetik a légi közlekedést, felderíthetetlenek és irányíthatatlanok – mondta Szepessy Kornél, a HungaroControl vezérigazgatója egy szakmai konferencián.

A negyedik legolcsóbb ország Magyarország az EU-ban

2018. június. 26. 08:45
Az Európai Unió átlagos árszínvonalához képest Bulgáriában voltak a legalacsonyabbak, Dániában pedig a legmagasabbak a fogyasztási javak és szolgáltatások árai tavaly, a két ország árszínvonala között majdnem háromszoros volt a különbség – derült ki az Európai Unió statisztikai hivatala (Eurostat) által szerdán közzétett adatokból.

Digitális újratervezés kellene Magyarországon

2018. június. 20. 11:00
Ahhoz, hogy hosszabb távon a nyertese lehessünk a teljes világgazdaságot alapjaiban érintő átalakulásnak, vannak feltételei. Az automatizált gazdaságban ugyanis más képességekre van szükség – hívja fel a figyelmet a McKinsey hazai kutatása.

3D-ben térképezik fel Magyarországot

2018. július. 20. 11:00
A HERE, a helyalapú felhőszolgáltató, júliustól rendkívül pontosan, 3D-ben térképezi fel Magyarország egy részét, hogy a világ legfejletteb térképét biztosítsa.

összesen: 78 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8