Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
111 találat a(z) "mesterséges intelligencia" cimkére.

Szoros együttműködést igényel a mesterséges intelligencia alkalmazása

2019. március. 26. 11:00
Minden szereplő szoros együttműködése szükséges ahhoz, hogy a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazások beváltsák a hozzájuk fűzött reményeket és a mindennapok részévé válhassanak a Budapesten megrendezett háromnapos nemzetközi Reinforce AI konferencia előadói szerint.

Testközelből a mesterséges intelligenciáról - lezajlott a Reinforce AI Konferencia

2019. március. 25. 13:00
Egészen rendkívüli lehetőséget jelentett a mesterséges intelligencia (MI) fejlődésének legújabb irányait górcső alá vevő budapesti Reinforce AI Konferencia. A március második felében tartott eseményen ugyanis nem másod vagy harmadkézből értesülhettek az eredményekről a szektor honi és regionális képviselői és egyéb érdeklődők, hanem a terület legnagyobb szakértői közé sorolt elsővonalas cégek szakemberei számoltak be a kutatási eredményekről.

Mesterséges intelligencia a pénzügyi szektorban

2019. március. 14. 15:00
A 700 szakember megkérdezésével készült globális felmérés szerint a vállalatok 89 százaléka még nem vezetett be mesterséges intelligencián (AI) alapuló megoldásokat a pénzügyi folyamataiba.

A mesterséges intelligencia kutatásának legnagyobb ászai jönnek Budapestre

2019. március. 12. 09:00
Igazi különlegességnek számító, a Mesterséges Intelligencia (MI), a „deep learning” témáit, a terület kutatási eredményeit, lehetséges fejlődési irányait boncolgató konferenciát rendeznek Budapesten, március 20-22-én. Az Ericsson Magyarország szakmai irányítása és fő támogatása mellett létrejövő esemény nemcsak a hazai, de a hasonló nemzetközi rendezvények között is kiemelkedőnek számít, miután márciusban a magyar fővárosba érkezik számos, az MI fejlesztések...

Az önvezető autókat sem kerüli el a rasszizmus

2019. március. 11. 11:00
Egy friss kutatás arról rántotta le a leplet, hogy az önvezető járgányok sokkal gyorsabban ismerik fel a világos bőrű gyalogosokat, mint a sötétebb árnyalattal rendelkezőkét. De vajon tényleg beszélhetünk szándékos bőrszín-preferenciáról?

Mesterséges intelligencia segíti a falusi orvosokat Kínában

2019. március. 04. 14:00
Az intelligens asszisztens segít megállapítani a diagnózist és a kezelést is meghatározza – adta hírül a kínai média csütörtökön.

A mesterséges intelligencia a parfümkészítésbe is betör

2019. január. 31. 13:00
A szépségiparban is mind gyakrabban alkalmaznak különféle „okos” megoldásokat. Az IBM Research például az egyik legjelentősebb illat- és parfümgyártóval, a német Symrise vállalattal működik együtt. Úgy gondolják, hogy az Artificial Intelligence (AI) az illatfejlesztéseknél is bevethető.

3 készség, amiben a mesterséges intelligencia soha nem lesz jobb az embernél

2019. január. 30. 13:30
Az automatizáció korában sokak lelkében ott fészkel a nyugtalanító gondolat: a robotok átveszik a munkaerőpiaci hatalmat, mert jobbak, mint mi. Sok területen ez helytálló tény, azonban három dologra soha nem lesznek megtaníthatók, így van esély a versenyben maradásra.

Elképesztő mennyiségű pénzt pumpálna Németország az AI-ba

2019. január. 29. 13:00
Németország kormánya egy tavaly év végi bejelentés alapján 3 milliárd eurós tőkeinjekcióval járulna hozzá az ország exportiparának fellendítéséhez, amely így könnyebben felvehetné a versenyt az Egyesült Államokkal és Ázsiával.

Behálózza a cégeket a mesterséges intelligencia

2019. január. 23. 10:00
A tavalyi év bizonyos értelemben olyan volt az új technológiák területén, mint a Ninja Warrior tévés sorozat. Az AI (mesterséges intelligencia), az automatizálás, az adatok és a blockchain mint egymással vetélkedő versenyzők próbálták leküzdeni az akadályokat és a kihívásokat.

összesen: 111 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11