Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
102 találat a(z) "mesterséges intelligencia" cimkére.

A mesterséges intelligencia a parfümkészítésbe is betör

2019. január. 31. 13:00
A szépségiparban is mind gyakrabban alkalmaznak különféle „okos” megoldásokat. Az IBM Research például az egyik legjelentősebb illat- és parfümgyártóval, a német Symrise vállalattal működik együtt. Úgy gondolják, hogy az Artificial Intelligence (AI) az illatfejlesztéseknél is bevethető.

3 készség, amiben a mesterséges intelligencia soha nem lesz jobb az embernél

2019. január. 30. 13:30
Az automatizáció korában sokak lelkében ott fészkel a nyugtalanító gondolat: a robotok átveszik a munkaerőpiaci hatalmat, mert jobbak, mint mi. Sok területen ez helytálló tény, azonban három dologra soha nem lesznek megtaníthatók, így van esély a versenyben maradásra.

Elképesztő mennyiségű pénzt pumpálna Németország az AI-ba

2019. január. 29. 13:00
Németország kormánya egy tavaly év végi bejelentés alapján 3 milliárd eurós tőkeinjekcióval járulna hozzá az ország exportiparának fellendítéséhez, amely így könnyebben felvehetné a versenyt az Egyesült Államokkal és Ázsiával.

Behálózza a cégeket a mesterséges intelligencia

2019. január. 23. 10:00
A tavalyi év bizonyos értelemben olyan volt az új technológiák területén, mint a Ninja Warrior tévés sorozat. Az AI (mesterséges intelligencia), az automatizálás, az adatok és a blockchain mint egymással vetélkedő versenyzők próbálták leküzdeni az akadályokat és a kihívásokat.

Egyre nyitottabbak vagyunk a mesterséges intelligenciára

2019. január. 03. 12:00
Tíz válaszadóból kilenc már hallott a technológiáriól Közép- és Kelet-Európában – derül ki egy kutatásból, amelyet az IBM megbízásából végzett el az NMS Market Research piackutató cég.

A hétköznap részévé válik a mesterséges intelligencia

2019. január. 02. 09:00
Hétköznapivá válik a mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulás (ML) a Cisco Magyarország 2019-re vonatkozó technológiai előrejelzése szerint.

Féltenünk kell az egészségügyi adatokat a mesterséges intelligenciától?

2019. február. 20. 11:00
A Kaliforniai Egyetem kutatása aggasztó képet fest a biztonság és az e-egészségügyi relációjában. Az okosórákból, fitness appokból és az egyéb testre szerelhető kütyükből származó adatokhoz az AI támogatta technológiák is hozzáférnek. De mi lesz az így megszerzett adatokkal?

A mesterséges intelligencia képes megjósolni a jövőt a rákgyógyításban

2019. február. 19. 10:00
A mesterséges intelligencia pontosabban jósolja meg a petefészekrákos betegek prognózisát, mint a jelenlegi módszerek - állapították meg brit és ausztrál kutatók. Az Imperial College London és a Melbourne-i Egyetem tudósai készítették a szoftvert, mely a prognózison kívül azt is jelzi, milyen kezelés lehet a leghatásosabb a páciensnek - írta a medicalxpress.com.

Mesterséges intelligencia segítheti a gyerekbetegségek diagnózisát

2019. február. 13. 13:00
Kínai kutatók kifejlesztettek egy rendszert, mely mesterséges intelligencia (MI) segítségével megbízhatóan diagnosztizálja a gyerekeknél és fiataloknál fellépő betegségeket.

Amerika is ráállt a mesterséges intelligencia kutatására

2019. február. 12. 12:00
Donald Trump rendeletet adott ki hétfőn a mesterséges intelligencia kutatásáról és fejlesztéséről.

összesen: 102 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11