Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
67 találat a(z) "mesterséges intelligencia" cimkére.

Tévhit, hogy az MI helyettesíteni fogja az embert

2018. március. 27. 00:05
A mesterséges intelligencia területével foglalkozó új könyv választ ad a kérdésre, hogyan fogja meghatározni az emberek és gépek közötti "kollaboratív intelligencia" az üzleti tevékenységek jövőjét. Az Accenture két szakértőjének új könyve, a Human + Machine: Reimagining Work in the Age of AI szerint a mesterséges intelligencia (MI, AI – Artificial Intelligence) valódi erőssége abban rejlik, hogy lehetővé teszi a vezetők számára, hogy felismerjék és újragondolják...

Zöld lámpát csinál a mesterséges intelligencia a városi mentőknek

2018. március. 11. 06:42
Mesterséges intelligenciára épülő forgalomirányítás épül Kínában: ennek egyik gyakorlati példájaként a mentőautókhoz igazodnak a közlekedési lámpák a kínai Hangcsou városban, szabad jelzést adva a mentőknek. Az Alibaba “City Brain” mesterséges intelligencia (AI) informatikai platformjának az alkalmazásával felére sikerült csökkenteni a mentőautók bevetési idejét a kelet-kínai nagyvárosban.

Hogyan érik el sikereiket az AI terén vezető vállalatok?

2018. május. 30. 12:10
Bár szinte minden nagyvállalat kísérletezik az AI-val, csak néhány képes teljesen újragondolni termékét.

Ipari gyártók a mesterséges intelligencia révén újítanak

2018. május. 28. 09:55
Bár szinte minden nagyvállalat kísérletezik az AI-val, csak néhány képes teljesen újragondolni termékét. Hat iparágban világszerte 500 gyártóvállalat megkérdezésén alapuló Accenture felmérés egyik fontos tanulsága, hogy az AI – különösen mobil számítástechnikával és big data elemzéssel ötvözve – képes befolyásolni a vállalatok alaptevékenységét, a dolgozói- és ügyféltapasztalatokat, vagy akár az üzleti modelleket is.

Több állást hoznak a robotok, mint amennyit visznek

2018. május. 25. 07:44
A mesterséges intelligencia (MI) elterjedése hozzájárul a munkahelyterméshez, az új állások betöltéséhez azonban egyelőre hiányzik a megfelelő szakembergárda – mutat rá az MIT és az EY felmérése. Az MI szélesebb körű alkalmazása pozitív hatással lesz a munkaerőpiacra – hívja fel a figyelmet az MIT Technology Review Insights és az EY 122 vállalatvezető körében készített nemzetközi kutatása. A megkérdezett cégvezetők ötöde úgy látja, számos új pozícióra lesz...

Robot lesz az ügyfélszolgálat

2018. május. 10. 12:00
Becslések szerint 2020-ra az ügyfelek és a vállalatok közötti interakciók 85 százaléka teljesen automatizált lesz, a rendszerek jelentős részét pedig mesterséges intelligencia alapú algoritmusok segítik majd. Ez teljesen új korszakot nyithat az ügyfélkezelésben: hamarosan MI alapú személyi asszisztensünk intézheti ügyeinket a szintén MI alapú ügyfélszolgálattal, így eljuthatunk odáig, hogy robotok szervezik az életünket – hívta fel a figyelmet Bortnyák Adorján, a...

Több millió munkaórát takarítanak meg intelligens megoldásokkal

2018. június. 22. 12:00
A mesterséges intelligencia elterjedése hozzájárul a munkahelyteremtéshez, az új állások betöltéséhez azonban hiányzik a megfelelő szakembergárda - mutat rá egy tanulmány.

Kevesebb állást fenyeget a mesterséges intelligencia

2018. június. 21. 11:00
Az OECD előrejelzése szerint a mesterséges intelligencia és a robotok alkalmazása várhatóan kevesebb munkahelyet veszélyeztetnek, mint amit egy korábbi tanulmány jósolt.

Új hiányszakmát szült a mesterséges intelligencia

2018. június. 14. 08:30
Ma már közhely, hogy a mesterséges intelligencia miatt munkahelyek szűnnek meg, ám arról kevesebb szó esik, hogy újak is jönnek létre. Ilyen a CRM, azaz ügyfélkapcsolat-kezelő menedzser is, amiből akkora hiány mutatkozik, hogy milliós fizetésekkel halásszák el egymástól a szakembereket a nagyvállalatok.

Hogyan lesz mesterséges az intelligencia?

2018. június. 11. 09:00
A gépek közötti kommunikáció az Artificial Intelligence (AI) fejlődésével lesz teljes. De vajon mióta foglalkozunk a gépek „okosításával”, és a magyar kutatók hogyan szerepelnek ebben a versenyben?

összesen: 67 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7