Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
87 találat a(z) "mesterséges intelligencia" cimkére.

Hivatalosan is elstartolt az AI Generation – chatbot fejlesztők figyelem!

2018. szeptember. 27. 18:14
Az ILex és az IBM közös versenye új távlatokat nyit a mesterséges intelligencia használatában. A 8 országra kiterjedő megmérettetés céljáról, folyamatáról és egyedi mivoltjáról beszélgettünk a szervezőkkel.

Ez határozza meg a jövő kereskedelmét

2018. szeptember. 26. 11:00
Az interneten vásárlók 64 százaléka hagyja el azonnal az általa böngészett webshopot, ha elakad és rövid időn belül nem kap segítséget –így vevőik több mint felét veszíthetik el a kereskedelmi vállalatok. Abban, hogy ez ne így legyen, egy mesterséges intelligencián alapuló megoldás lehet segítségükre.

Újabb mesterséges intelligencia központot nyitott a Samsung

2018. szeptember. 17. 09:00
A Samsung Electronics New Yorkban nyitotta meg legújabb, mesterséges intelligenciával (Artificial Intelligence, AI) foglalkozó kutatóközpontját, ezáltal tovább erősíti szakértelmét az AI területén.

Beújított a PayPal

2018. szeptember. 11. 13:00
Magyarországon is elérhető a PayPal mobilalkalmazás legújabb változata. A frissítés még egyszerűbbé teszi a mobilon történő pénzküldést.

Magyar egyetemek tagjai az EU mesterséges intelligencia pályázatát megnyerő konzorciumnak

2018. szeptember. 10. 10:00
Az Európai Unió mesterséges intelligenciával (Artifical Intelligence, AI) összefüggő kutatási és innovációs pályázatát hét pályázó közül az AI4EU konzorcium nyerte el.

Hamis felnőtt tartalmak és politikus-utánzatok: hogyan védekezzünk?

2018. szeptember. 06. 11:30
Csak a szemüket figyeljük. Abból kiderülhet, hogy az igazit látjuk, vagy sem.

Az LG vezetői a mesterséges intelligencia jövőjét vázolták

2018. szeptember. 06. 10:30
A vezérigazgató és a technológiai vezető közös nyitóbeszédet tartott Berlinben, először részletezve az LG AI-stratégiáját.

A mesterséges intelligencia is segíthet a Parkinson-kór felismerésében

2018. október. 16. 10:00
A Tencent kínai tech óriás a londoni Medopad egészségügyi céggel társul, hogy a mesterséges intelligencia segítségével rövidebb idő alatt ismerhessék fel az egyelőre gyógyíthatatlan betegséget.

Mesterséges intelligencia figyelmeztet a közelgő árvizekre

2018. október. 12. 13:00
A Google már évek óta figyelmezteti felhasználóit a közelgő természeti katasztrófákra, eddig azonban a megfelelő kormányszervek üzeneteit illesztette be a különböző applikációkba. Mostantól viszont saját előrejelzésekkel is dolgoznak.

MI Koalíció alakult az Infotér Konferencián

2018. október. 10. 08:47
Az Infotér Konferencia 0. napján megalakult a Mesterséges Inelligencia Koalíció. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az aláíráskor hangsúlyozta, a koalíció magalapításában ölt testet Magyarország válasza a mesterséges intelligencia generálta kihívásokra, platformot teremtve az ezen területen dolgozó szervezetek együttműködéséhez.

összesen: 87 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9