Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
48 találat a(z) "mesterséges intelligencia" cimkére.

Tévhit, hogy az MI helyettesíteni fogja az embert

2018. március. 27. 00:05
A mesterséges intelligencia területével foglalkozó új könyv választ ad a kérdésre, hogyan fogja meghatározni az emberek és gépek közötti "kollaboratív intelligencia" az üzleti tevékenységek jövőjét. Az Accenture két szakértőjének új könyve, a Human + Machine: Reimagining Work in the Age of AI szerint a mesterséges intelligencia (MI, AI – Artificial Intelligence) valódi erőssége abban rejlik, hogy lehetővé teszi a vezetők számára, hogy felismerjék és újragondolják...

Zöld lámpát csinál a mesterséges intelligencia a városi mentőknek

2018. március. 11. 06:42
Mesterséges intelligenciára épülő forgalomirányítás épül Kínában: ennek egyik gyakorlati példájaként a mentőautókhoz igazodnak a közlekedési lámpák a kínai Hangcsou városban, szabad jelzést adva a mentőknek. Az Alibaba “City Brain” mesterséges intelligencia (AI) informatikai platformjának az alkalmazásával felére sikerült csökkenteni a mentőautók bevetési idejét a kelet-kínai nagyvárosban.

Csúcstechnika a zsebben: ezzel leszünk elfoglalva idén

2018. január. 07. 10:01
Hét pontban foglaljuk össze azokat a technikai újdonságokat, amelyek a kísérletezés fázisából átkerülnek 2018-ban a mindennapokba. Íme, a 2018 legmeghatározóbb fogyasztói trendjeinek listája a Telenor Research 2018-as trend-előrejelzése szerint:

Az intelligens vállalkozásoké a jövő

2018. február. 26. 12:00
Az Accenture tanulmánya szerint a mesterséges intelligencia (AI) alkalmazása a gazdasági növekedés és a pozitív társadalmi hatás eléréséhez újfajta együttműködés kialakítását teszi szükségessé.

Ellenünk fordíthatják a mesterséges intelligenciát

2018. február. 22. 12:00
Az AI gyors előretörése növeli a kockázatát annak, hogy a technológiát rossz célra: automatikus hackertámadásokra, önvezető autók balesetének előidézésére, a kereskedelemben kapható drónok célzott fegyverként való alkalmazására használják fel.

Lexi, a jogi Knight Rider

2018. február. 12. 21:46
Ismerjék meg Lexit, az iLex Systems által kifejlesztett jogi chatrobotot. A magyarul beszelő robot polgári jogi kérdésekre válaszol. Az iLex kognitív rendszere mögött az IBM Cloud és a Watson mesterséges intelligenciája áll, amely nem csak tárhelyet és akár önállóan tanuló MI-t, de fejlesztői környezetet is biztosít a működéshez. A találmány forradalmasítja a hagyományos jogi technikákat. Nézzék csak!

Internet nélkül is hat nyelvet kezel a frissített app

2018. április. 24. 14:00
A Microsoft frissítette Android és iOS rendszereken futó Translator appját. Akkor is megfelelő fordításokat készíthetünk, ha nincs internet-kapcsolat. A szoftver olyan offline fordítóval egészült ki, amely hat nyelvet kezel (a magyart nem), és mesterséges intelligenciát használ, amikor nincs internet-kapcsolat – írja a Computerworld.

A jog jövője, Lexi – egy korlátlan elme szárnyaló fejlődése

2018. április. 11. 13:15
Néhány hónap leforgása alatt a nemzetközi színtéren is elsöprő sikert arató iLex elképesztő fejlődésen ment keresztül. Egyszerre old meg jogi feladatokat, konferál fel előadókat, tiszteleg a házigazda szerepében és még arra is jut ideje, megkérdezze, hogy vagyunk. Mi várható még? Az iLex alapítójával és támogatóival beszélgettünk az első ízben megrartott iLex ShowRoom rendezvényen.

Így látja a Huawei a mesterséges intelligencia jövőjét

2017. szeptember. 06. 12:52
A kínai vállalat a berlini IFA szakkiállításon mutatta be első, mobil mesterséges intelligencia (AI) platformú processzorát, a Kirin 970-et. A társaság szerint az új fejlesztés megváltoztatja az eszközök és az emberek közti interakció eddigi módját azzal, hogy a felhőszolgáltatásokat az AI (Artificial Intelligence) gyors feldolgozó-képességével és érzékenyégével egyesíti. A Kirin 970 hajtotta készülékek támogatják a valós idejű képfelismerést, a hangalapú...

40 nap alatt szedett fel 3000 évnyi tudást a Google mesterséges intelligenciája

2017. október. 19. 09:35
Tavaly márciusban a mesterségesintelligencia-fejlesztés igazi mérföldköveként ünnepelte a világ, amikor a Google MI-je, az AlphaGo legyőzte go játék emberi világbajnokát, a dél-koreai Lee Sedolt. A go az MI-fejlesztés szempontjából sokkal keményebb dió, mint a sakk, jóval nagyobb benne a variációk száma, és különösen fontos benne az intuíció és a kreativitás. Ezt jóval nehezebb leprogramozni, mint mondjuk a történelem összes sakkjátszmájából egy adatbázist...

összesen: 48 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5