Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
110 találat a(z) "Microsoft" cimkére.

Újratervezést sürget a Microsoft-vezér

2017. március. 31. 01:28
Minden vállalkozásnak szüksége van digitalizációra, különben nem lesz versenyképes – ezt a világ egyik legbefolyásosabb cégvezetője, a Microsoft elnök-vezérigazgatója mondta egy budapesti rendezvényen. Satya Nadella hangsúlyozta, hogy minden cégnél újra kell gondolni a vállalati folyamatokat. Egyebek mellett saját, felhő alapú mesterséges intelligenciákat kell létrehozni, hogy kevesebb idő alatt több feladatot lehessen végrehajtani.

Egyre több cégvezető ismeri, de még kevés használja a felhőalapú szolgáltatásokat

2017. március. 22. 07:29
Tovább nőtt tavaly a felhőalapú szolgáltatások ismertsége a magyarországi nagyvállalatok vezetőinek körében, ugyanakkor az, hogy egy cégvezető ismeri ezen alkalmazások előnyeit még nem jelenti azt, hogy használja is azokat. Érezhetően nő a felhő alapú megoldások ismertsége a Magyarországon működő nagyvállalatok vezetőinek körében – derül ki abból a kutatásból, amelyet a Microsoft Magyarország készített az Informatikai Vállalkozások Szövetségével (IVSZ)...

Segíti a Microsoft a Windows 10-re áttérést a vállalatoknak

2017. január. 26. 08:45
Kiterjeszti a Microsoft a termékeire való áttérést a vállalatok számára megkönnyítő ingyenes FastTrack szolgáltatását. A Microsoft bejelentette, hogy a FastTrack immár felöleli a Dynamics 365-öt, a Windows 10-et és a Microsoft Teams-et a már korábban is támogatott Office 365 és Enterprise Mobility Suite mellett – írja a computerworld.hu.

Áprilisban befejezi működését a Windows Vista

2017. február. 21. 10:28
Április 11-től a Microsoft nem foltozza be az újonnan felfedezett biztonsági réseket az operációs rendszerben. Áprilisban nyugdíjba vonul a sikeresnek éppen nem mondható Windows Vista operációs rendszer – írja a computerworld.hu. Aki még ezt a változatot használja, jobban teszi, ha frissíti számítógépét. A legkézenfekvőbb választás a Windows 10-re való áttérés, de szóba jöhet az igen népszerű Windows 7 is, amelyet 2020 elejéig támogat a Microsoft. A Vista...

Digitalizáció: itt tartanak a hazai vállalatok

2017. április. 19. 11:07
A Microsoft és az IVSZ által megrendelt közös felmérésben arra keresték a választ, hogy miként látják cégük helyzetét a digitalizációs versenyben a magyarországi nagyvállalatok vezérigazgatói, illetve pénzügyi és informatikai vezetői. Viszonylag széles cégvezetői körben vizsgálta a Bell Research a Microsoft és IVSZ kérésére a felhős szolgáltatásokhoz kapcsolódó attitűdöket itthon. A kutatás nem reprezentatív, telefonos interjúk segítségével készült.

Már megkaphatjuk a legnagyobb Windows 10 frissítést

2017. április. 13. 08:14
Az előzetes híreknek megfelelően április 11-én csakugyan megérkezett a Windows 10 úgynevezett Alkotói frissítése. A Windows 10 eddigi legnagyobb – ingyenes – frissítése számos különleges funkciót és szolgáltatást kínál. A felhasználói kreativitást olyasmik szolgálják benne, mint a 3D alkotás és a „művek” megosztása, a kiterjesztett valóság integrált működése, a játékosok kedvében járó Game mode, illetve a játékmenet Beammel történő megosztása.

Feleannyi adatot gyűjt rólunk a Windows 10

2017. április. 07. 09:47
A várhatóan április 11-én landoló „Alkotói frissítés” kapcsán a Microsoft azt írja, hogy új adatvédelmi megoldásaival pontosabban meghatározható lesz, milyen felhasználói információkat, milyen céllal rakjon félre felhasználójáról az operációs rendszer. A legutóbb még Creators Update néven, mostanra magyarul Alkotói frissítésként jegyzett nagy operációsrendszer-frissítés az eddigi legnagyobb a Windows 10 történetében.

Apró beállítási hiba miatt fecseghet a Microsoft-fiókunk

2017. április. 03. 07:23
Szinte naponta jön hír valamilyen adatvédelmi botrányról. Most pillanatok alatt befoltozhatunk egy lehetséges szivárgást. A Microsoft-fiók kényelmes hozzáférést biztosít a dokumentumokhoz. Elég egy Office, OneDrive, Docs felhasználónév, már meg is kaptuk a felhőszolgáltatást – ráadásul sokan birtokolják ezeket anélkül, hogy tudatában lennének.

Márciusban újabb frissítés várható a Windows 10-hez

2016. október. 18. 13:26
A Microsoft jövőre legalább két nagyobb frissítést tervez a Windows 10-hez. A Redstone 2 valószínűleg már márciusban befut. Egy Twitter-felhasználó „Windows 10 Version 1703”-re vonatkozó hivatkozásokat szúrt ki a Microsoft operációs rendszerének legújabb tesztváltozatában – írja a computerworld.hu.

Kockásfülű vagy- e? – ITB DEAL! Konferencia 2016

2016. november. 15. 09:23
A menedzserek életében soha nem volt még olyan fontos, hogy egyszerre egyfajta stratégiai látásmódot és operatív irányítást is biztosítsanak a siker érdekében. Az üzleti élet legnagyobb kihívásai adottak: munkaerőhiány, értékesítési szervezet építésének nehézségei, motiváció a kollégák megtartása érdekében. Ezek megfelelő stratégiai, menedzsment és konkrét módszertani tudás nélkül ma már nem mennek. Az IT Business idei DEAL! konfereinciája ezekre a problémákra...

összesen: 110 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11