Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
163 találat a(z) "Microsoft" cimkére.

Összefogás a gyerekek digitális oktatásáért

2018. március. 29. 08:53
Év végéig több tízezer gyermek részesülhet, kifejezetten fiatalokra szabott, digitális képzésben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület és a Microsoft Magyarország jóvoltából. A résztvevők megismerkedhetnek a biztonságosabb internetezés alapszabályaival, majd elsajátíthatják a programozás alapjait is. A Microsoft Digital Skills for Youth nemzetközi program CashGrant pályázatán idén először nyert magyarországi civil szervezet: a Nemzetközi...

Mire tanítja a cunami a digitális szakmát?

2018. március. 22. 18:17
Az Indiai-óceánt 2004-ben valósággal végigsöprő cunami különös dologra irányította rá az eseményeket utólag elemző tudósok figyelmét: a vadállatok közül csak nagyon kevés esett áldozatául a katasztrófának, ők ugyanis időben elmenekültek. Ezzel a talánnyal nyitotta meg az idei Microsoft Future Decoded egyik szekcióját Dobó Mátyás, az Endless Consulting ügyvezetője. Az állatok előre kiszimatolták a közelgő bajt, akik pedig mégsem, menekülők után eredtek.

Kultúrafüggő, hogy mennyire sikeres a digitalizáció

2018. március. 16. 12:00
Ez derül ki a hazai adatokkal is rendelkező nemzetközi kutatásból, amelyet a Microsoft készített a digitális átmenet és az üzletfejlesztés összefüggéseiről. A 21 országban több mint 20 ezer munkavállalót érintő felmérés magyar vonatkozású eredményei elé néhány kontinentális adat kínálkozik: jelenleg csupán az európai alkalmazottak 11,4% -a érzi magát kiemelkedően produktívnak a munkájában, és az adatok arra utalnak, hogy az előrelépésnek nem csak technológiai,...

Húszezer új Windows 10-et kapnak hazai iskolák

2018. március. 13. 08:55
Egy éven át biztosít ingyenes hozzáférést a Minecraft oktatási verziójához a Microsoft ahhoz a húszezer új Windows 10-es eszközhöz, amelyet több mint 500 magyar iskolában osztott ki a Klebelsberg Központ. A földkerekség legkelendőbb számítógépes játéka a nyílt játékterű, tehát szabadon formálható világú Minecraft évek óta.

Így védekezik a Microsoft a kiberbűnözők ellen

2018. május. 29. 07:00
A Microsoft az Office 365-ön blokkolni fogja a Flash, a Shockwave és a Silverlight vezérlések használatát. A Microsoft bejelentette, hogy azért szánták el magukat a korlátozásokra, mert a Flasht, a Shockwave-et és a Silverlightot a kiberbűnözők még mindig előszeretettel használják az Office felhasználók elleni kampányaikban – írja a Computerworld.

A Microsoft új szolgáltatással nyomulna az iPone-okra

2018. május. 18. 12:00
A Közeli megosztás új szolgáltatással egyszerűen tudunk adatokat küldeni Android és iPhone mobilokról a PC-kre. A Microsoft azon dolgozik, hogy szorosabbra fűzze a Windows 10 PC-k, és az Android, illetve iOS eszközök közti kapcsolatot – írja a Computerworld. A stratégia része az áprilisi Windows 10 frissítés egyik újdonsága, a Közeli megosztás (Nearby Share).

Hová lett az okostelefonok sokszínűsége?

2018. május. 16. 07:37
Pár év alatt a piac átrendeződött. A versenyben maradók pedig mindjobban hasonlítanak egymásra. Milyen régen volt 2010, amikor még sokféle, egymással versengő és egészen más lehetőségeket kínáló okostelefonok között lehetett választani. Érdemes visszapillantani a Nagy Időkre a Statista diagramjának segítségével.

Ezzel lehet helyrepofozni a Windowst, ha fogy a tárhely

2018. május. 15. 07:00
Visszatérő gond, hogy az éves nagy rendszerfrissítést kapott Windows 10 telepítője felemészti a maradék tárterületet. Szerencsére van megoldás. Nem csak a Microsoft rendszerek, hanem az Android, az Apple operációs rendszerek verzióváltásai is időnként mondhatni bétatesztelőknek használják a felhasználókat. Így esett ez a Windows 10 idei óriásfrissítésével, az April Update-tel, amely hivatalosan a napokban érkezett (sokaknak: érkezik) meg a hazai felhasználók gépére.

Sok cég nem akarja még lecserélni a Windows 7-et

2018. május. 14. 08:00
Várhatóan sok cég nem tér át az új operációs rendszerre a Windows 7 támogatási határidejének a lejártáig. 200 millió vállalati alkalmazott használja a Windows 10-et, ami azt jelzi, hogy a szervezetek képesek lesznek áttérni az új operációs rendszerre a Windows 7-ről – jelentette be Joe Belfiore, a Microsoft alelnöke.

Ezzel lehet helyrehozni a haldokló Windowst

2018. január. 17. 09:47
Tegnap, január 16-án járt le az utolsó határidő, amíg a Microsoft Windows 7-es, 8-as, 8.1-es változatait ingyen lehetett frissíteni Windows 10-re. Mostantól tehát nem működik az a módszer, hogy rendberakáshoz a PC-n újratelepítjük a géphez eredetileg kapott kapott telepítőlemezzel a Windows valamelyik korábbi, jogtiszta változatát, majd egyszerűen frissítjük a 10-es verzióra.

összesen: 163 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11