Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
163 találat a(z) "Microsoft" cimkére.

Internet nélkül is hat nyelvet kezel a frissített app

2018. április. 24. 14:00
A Microsoft frissítette Android és iOS rendszereken futó Translator appját. Akkor is megfelelő fordításokat készíthetünk, ha nincs internet-kapcsolat. A szoftver olyan offline fordítóval egészült ki, amely hat nyelvet kezel (a magyart nem), és mesterséges intelligenciát használ, amikor nincs internet-kapcsolat – írja a Computerworld.

5 milliárd dollárt fektet az IoT-be a Microsoft

2018. április. 23. 16:00
Az amerikai cég a következő négy évre számol ekkora befektetéssel. A céljuk, hogy a csatlakoztatott megoldások révén mind a vállalatok, mind pedig a felhasználók képesek legyenek a működésük és életük – ezen keresztül pedig a világ – megváltoztatására. Az Internet of Things – a számítógépekhez hasonló módon – az élet szinte valamennyi területét egyre inkább befolyásolja. A Microsoft mostani célja összecseng az alapító Bill Gates azon hitvallásával, hogy „minden...

Nehéz lesz megszorítani a Google böngészőjét

2018. április. 05. 12:00
Továbbra is a Google Chrome a világ legnépszerűbb böngészője. A Microsoft Edge még mindig messze van attól, hogy igazi vetélytárs legyen. Márciusi adatok szerint a Chrome részesedése 61,77 százalék. Ez azt jelenti, hogy a Windows 10 felhasználók lecserélik az Edge-et a Chrome-ra – írja a Computerworld.

Elindult a digitális tanév a Microsoftnál

2017. szeptember. 21. 08:09
Az idén jelentkezettekkel együtt immár 103 tanár részvételével folytatódik az új tanévben a Microsoft Innovatív Pedagógus Programja, amelynek célja, hogy XXI. századi oktatási környezetet teremtsen tanárok és diákoknak. Szeptember 16-án nyitották meg a 2017/2018-as digitális tanévet a Microsoftnál: az Innovatív Pedagógus Programhoz csatlakozók nem csupán elsajátíthatják a legmodernebb pedagógiai módszereket, de a képzés végén maguk is képzőkké válhatnak, akik...

Lassú, akad a Windows? Ezt lehet tenni!

2017. október. 26. 09:28
Egy ingyenes és egy „beépített” program segítségével felrázhatjuk a lelassult operációs rendszert. Magyarországon október közepe óta, hullámokban – tehát nem egyszerre – telepíti a felhasználók gépére a Microsoft az úgynevezett Fall Creators Update-et, ami az ingyenessé tett Windows 10-es operációs rendszer második, gigászi méretű frissítése. Az Update nagyrészt már megérkezett a hazai felhasználók PC-jeire.

Kinek fog hiányozni a Windows Phone?

2017. október. 12. 09:25
Tavasz óta tudni, hogy haldoklik a Microsoft Windows mobil operációs rendszere. És immáron hivatalosan is befellegzett neki. Ahogy már olvashattuk, a Twitteren közölte Joe Belfiore, a cég illetékes alelnöke, hogy már nem fejlesztenek új funkciókat vagy hardvert a Windows 10 Mobile számára.

Milyen weboldalak követnek, s miként lehet leállítani őket?

2017. október. 11. 07:53
Nem csak a Facebook, a Google és a Microsoft követi a kattintásainkat. De egészen jól ki lehet iktatni a kíváncsiskodásukat. Előfordult már, hogy mondjuk vezeték nélküli fejhallgatót kerestünk, s utána sokáig csakis ilyen reklámok dőltek be a felkeresett weboldalakra? Érthető a dolog, hiszen hirdetések megjelenítéséből élnek a böngészők fejlesztői.

Nyugdíjba vonul az Office 2007

2017. október. 10. 01:18
A Microsoft október 10-én nyugdíjazza az Office 2007-et, így a cég ezután biztonsági foltokat sem készít hozzá. Azok a felhasználók, akik az Offoce 2007-et futtatják, jól teszik, ha továbbfejlesztenek egy újabb változatra, mert támogatás híján elesnek a javításoktól – írja a Computerworld. Október 31-étől az Outlook 2007 Office 365 postafiókokra se tudnak már csatlakozni, így e-maileket küldeni és fogadni sem lehet majd vele.

A Windows Phone operációs rendszernek vége

2017. október. 10. 00:49
A Microsoft illetékese elismerte, hogy a Windows 10 Mobile meghalt, nem lesz folytatása. A Twitteren közölte Joe Belfiore, a cég illetékes alelnöke, hogy a cég már nem fejleszt új funkciókat vagy hardvert a Windows 10 Mobile számára. A Microsoft továbbra is közzétesz hibajavításokat és biztonsági javításokat, de nem indít új szolgáltatásokat, közölte Belfiore. Ami őt illeti, mondta, már váltott egy konkurens operációs rendszerre. Ennél csak az volt kínosabb,...

Ideje megtanulni, mi is az a Tencent

2017. november. 25. 08:06
A világ 5 legértékesebb vállalatából 5 high-tech. Közéjük jutott be most egy kínai óriás, kiszorítva a Facebookot. A Tencent az első kínai tech vállalat (sőt, az első ázsiai vállalat), amelyik a legértékesebb öt közé jutott: részvényárfolyama idén megkétszereződött, az utóbbi öt évben pedig kilencszeresére nőtt. Tőzsdepiaci értéke november 21-én 529,9 milliárd dollár lett, miközben a Facebooké „mindössze” 528,5 milliárd. Nem kis teljesítmény volt Zuckerberget...

összesen: 163 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11