Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
163 találat a(z) "Microsoft" cimkére.

Apró beállítási hiba miatt fecseghet a Microsoft-fiókunk

2017. április. 03. 07:23
Szinte naponta jön hír valamilyen adatvédelmi botrányról. Most pillanatok alatt befoltozhatunk egy lehetséges szivárgást. A Microsoft-fiók kényelmes hozzáférést biztosít a dokumentumokhoz. Elég egy Office, OneDrive, Docs felhasználónév, már meg is kaptuk a felhőszolgáltatást – ráadásul sokan birtokolják ezeket anélkül, hogy tudatában lennének.

Márciusban újabb frissítés várható a Windows 10-hez

2016. október. 18. 13:26
A Microsoft jövőre legalább két nagyobb frissítést tervez a Windows 10-hez. A Redstone 2 valószínűleg már márciusban befut. Egy Twitter-felhasználó „Windows 10 Version 1703”-re vonatkozó hivatkozásokat szúrt ki a Microsoft operációs rendszerének legújabb tesztváltozatában – írja a computerworld.hu.

Kockásfülű vagy- e? – ITB DEAL! Konferencia 2016

2016. november. 15. 09:23
A menedzserek életében soha nem volt még olyan fontos, hogy egyszerre egyfajta stratégiai látásmódot és operatív irányítást is biztosítsanak a siker érdekében. Az üzleti élet legnagyobb kihívásai adottak: munkaerőhiány, értékesítési szervezet építésének nehézségei, motiváció a kollégák megtartása érdekében. Ezek megfelelő stratégiai, menedzsment és konkrét módszertani tudás nélkül ma már nem mennek. Az IT Business idei DEAL! konfereinciája ezekre a problémákra...

További 40 millióval kevesebben böngésznek a Microsofttal

2016. november. 04. 16:53
A NetApplications webelemző cég statisztikája szerint a Microsoft böngészőit használók tábora újabb 40 millióval csökkent októberben, így az idén már 300 milliónál is többen tértek át másik programra. Az Internet Explorer és az Edge együttes részesedése októberben 28,4 százalékot tett ki, ami 2,3 százalékpontos csökkenést jelent az előző hónaphoz képest. Ez a visszaesés volt a második legnagyobb a Microsoft fejlesztésű böngészők történetében: a rekordot május...

Soha többé Windows 10 – ez blokkolja

2016. március. 30. 09:45
Egyszerű és ingyenesen letölthető alkalmazás megakadályozza a Microsoftot abban, hogy a felhasználó belegyezése nélkül frissítse a számítógépet. Jól eltalált, stabil operációs rendszer a Windows 10, mégis akadnak, akik nem akarják. Vagy a Microsoft egyre agresszívebb, a Windows 7, 8.1 frissítéséhez ragaszkodó erőfeszítéseit nem kedvelik, vagy a Win 10 okozta adatvédelmi aggályok – a szinte korlátozhatatlan locsogás – szegte kedvüket.

A Facebook és a Microsoft optikai kábelt fektet az Atlanti-óceán mélyén

2016. május. 27. 15:59
Összesen 6,6 ezer kilométer hosszú optikai kábelt fektetnek le az Atlanti-óceán mélyére. A CNN amerikai hírtelevízió beszámolója szerint Virginia állam partjaitól Spanyolországig húzódó kábel másodpercenként 160 terabyte adatátvitelre lesz képes. Ezen a nyomvonalon több hasonló kábelt fektettek le korábban, de ez lesz a legnagyobb teljesítményű.

Rögtön vége az ingyen Windows 10-nek

2016. május. 10. 09:27
Időben szólt a Microsoft: egy éve van a legális Windowst használóknak, hogy ingyen frissítsenek 10-es változatra. Kopogtat a határidő: az ingyenes Windows 10 frissítési ajánlat ez év július 29-én lejár, és utána csak új eszközökön, vagy a Windows 10 teljes verziójának megvásárlásával lesz elérhető.

Ketyeg az óra: egy hónapig lehet ingyen Windows

2016. június. 30. 08:01
Évfordulós ajándékokat is ad a Microsoft a Windows 10 felhasználóinak: ideje elcsábulni. Minap változtatott kissé erőszakos stratégiáján a Microsoft, és már nem nyomja le a juzerek torkán ha kérik, ha nem a Windows 10-et. Az update alkalmazásuk folyamatosan szekálta a felhasználókat, hogy frissítsék jogtiszta 7-es, 8-as operációs rendszerüket. Az utolsó pillanatban megszelídített szoftver azonban végre az ajánlott frissítések kategóriájába rakta az új operációs...

Ma a Microsoft története legnagyobb vásárlását ütötte nyélbe

2016. június. 13. 17:55
Megvették a LinkedIn professzionális közösségi hálózatot: ekkora árat még nem fizettek online portálért. Ma délután jelentette be a vállalatóriás a hírt: 26,2 milliárd dollárért megvásárolta a LinkedInt. A hír bejelentése után a közösségi hálózat részvényei szárnyalni kezdtek, értékük nem kevesebb, mint 50 százalékkal emelkedett. Ez a Microsoft eddigi történetének legnagyobb vásárlása.

A szólásszabadságot féltik a netes cégekkel aláírt kódex miatt

2016. június. 01. 16:55
Aggasztják a szakértőket és az aktivistákat az Európai Bizottság (EB) online gyűlöletbeszéd visszaszorítását célzó új magatartási kódexéhez hasonló, az internetes szólásszabadságot korlátozó trendek, amelyek szerintük kormányzati döntési jogköröket adnak a magánvállalatok kezébe. Az Európai Bizottság szigorú kötelezettségvállalásokkal járó új magatartási kódexét kedden a Facebook, a Twitter, a YouTube és a Microsoft amerikai internetes óriásvállalat is aláírta. A...

összesen: 163 db | 10 db/oldal

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12