Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
163 találat a(z) "Microsoft" cimkére.

Facebook, Twitter, YouTube és Microsoft az online gyűlöletbeszéd ellen

2016. június. 01. 07:29
Új magatartási kódexet hozott nyilvánosságra kedden az Európai Bizottság a gyűlöletbeszéd visszaszorítása érdekében, amelyet több internetes óriásvállalat a támogatásáról biztosított. A magatartási kódex számos kötelezettségvállalást tartalmaz az Európában megjelenő online gyűlöletbeszéd "vírusszerű" terjedésének megállítására. A kódexet aláíró cégek elkötelezik magukat a jogellenes tartalmak felszámolását célzó erőfeszítéseik fokozása mellett.

Eladta magát a Cyanogen a Microsoftnak?

2016. február. 23. 11:18
Átkozódik a webes közönség: elszaporodnak a függetlenként indult Cyanogen friss és fiatal csapatának fejlesztéseiben a Microsoft termékei.

Minden fontos infó legyen a mobil zárképernyőjén

2016. december. 25. 12:07
Ha a szokásostól kissé eltérő, valamint sokkal informatívabb, hasznosabb zárképernyőt akarunk, Androidra az egyik legjobb megoldást kínálja – a Microsoft. A minap frissült Next Lock Screenről van szó. Bár a droid zárképernyője ma már joggal nevezhető letisztultnak és áttekinthetőnek, de az alternatív megoldások új és kényelmesebb megoldásokat hozhatnak rá.

Új biztonsági funkciókat kap a Windows 10

2016. december. 09. 12:32
Nagy hangsúlyt fektet a Microsoft arra, hogy a vállalkozások számára minél biztonságosabb legyen az operációs rendszer. Tavasszal új funkciókkal erősödik a védőháló. A tavasszal esedékes Creators Update nevű nagyszabású Windows 10-frissítésben új funkciókat kap a Windows Defender Advanced Threat Protection – írja a computerworld.hu.

Brüsszel jóváhagyta, hogy a Microsoft felvásárolja a LinkedInt

2016. december. 08. 08:32
Bizonyos feltételekkel jóváhagyta az Európai Bizottság, hogy a Microsoft felvásárolja a szakmai kapcsolatok ápolására szakosodott LinkedIn üzleti közösségi hálózatot - jelentette be szerdán a brüsszeli testület. Az amerikai számítástechnikai óriásvállalat júniusban jelentette be, hogy 26 milliárd dollárért megvásárolja a LinkedInt, amely az akkori tájékoztatás szerint az akvizíciót követően is megőrzi márkanevét, önállóságát és vállalati kultúráját.

Kigyomlálja a terrorista tartalmakat a négy legnagyobb high-tech cég

2016. december. 06. 19:00
Közös adatbázist hoz létre jövőre a Facebook, a Microsoft, a Twitter és a Google tulajdonolta Youtube. A terrorizmus elleni együttműködés célja olyan adatbázis létrehozása, amelyik a szélsőséges szervezetek toborzó fotóit és a videóit egyedi digitális ujjlenyomattal látja el.

Mérnökökre hivatkozva zsarol a vírus

2016. december. 04. 16:39
A Vindows Locker nevű zsarolóvírus az áldozatait áll Microsoft mérnökökkel hozza kapcsolatba, akik megpróbálják ellopni személyi adataikat és pénzüket. A programkártevő a számítógépek megfertőzése után titkosítja és .vindows kiterjesztéssel látja el az azon lévő fájlokat – írja a computerworld.hu.

Megmutatjuk, mit tegyen, ha csődöt mond a Windows 10

2016. augusztus. 24. 15:10
Számos számítógépen elhasalt a Windows 10 Évfordulós frissítése: beszámoltak adatok, partíciók vesztéséről is. Egyszerű és biztos módszert mutatunk a telepítéshez. Az Évfordulós frissítés több izgalmas újdonságot hoz ajándékba, ez a Windows 10 Első Nagy Ráncfelvarrása. Az update opcióra kattintva azonban a felhasználó gyakran csak a szokásos szűkszavú hibaüzenetetek egyikét kapja, többnyire a 0×80004005-ös hibakódot.

Windows 10: új lehetőségek a vegyes valóság technológiában

2016. augusztus. 19. 13:26
A Microsoft az Intellel együtt dolgozik olyan hardveren, amely a fizikai tárgyakat beviszi a virtuális valóságba. Elhozza a Microsoft a Windows Holographic technológiát a nagyközönségnek a Windows 10 egyik elkövetkezendő frissítésével, amely lehetővé teszi a fizikai és digitális valóság vegyítését bármely személyi számítógépen – írja a computerworld.hu.

Gyorskalauz a Windows ajándékának letöltéséhez - évfordulós frissítés

2016. augusztus. 04. 09:24
Még alig ért véget az ingyenes Windows 10 frissítés időszaka, a Microsoft előállt a „Windows 10 Anniversary Update” nagycsomaggal, amely számos újdonságot kínál. A frissítés részeként érkezik a számítógépekre többek között a Windows Ink (a tollhegy mozgásának érzékelésével készíthetőek jegyzetek, rajzok); a feljavított Windows Defender és a Windows Hello; a Microsoft Edge böngésző új változata, amely a Pinterest Pin It Button, az Amazon Assistant, az AdBlock, az...

összesen: 163 db | 10 db/oldal

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13