Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
117 találat a(z) "mobil" cimkére.

Egyre drágábbak az okostelefonok, illetve…

2017. október. 28. 16:41
Ha csak az utóbbi éveket nézzük, mind magasabbra törnek a mobilok, különösen a prémiumkészülékek árai. A GfK piackutató cég által közzétett adatok szerint az egekbe emelkedik a mobilok ára. Így is van: az Apple piacra dobta történetének legdrágább okostelefonját, az iPhone X-et, s a többi nagy gyártó, köztük a Google, a HTC, a Huawei, az LG, a Moto, a Nokia sem késlekedett alaposan megnyomni a tollat a prémium készülékeinek árcéduláján.

Külföldön is népszerű lehet a MOHAnet mobiltelefonja

2017. november. 06. 07:04
Lakossági és üzleti területen is használható, személyfelügyelő mobiltelefont fejlesztett a MOHAnet Mobilsystems Zrt., a Moniphone a fejlesztők várakozása szerint vezető szerepet tölthet be a személyfelügyeleti eszközök európai piacán. A vállalat vasárnapi tájékoztatása szerint a készülék fejlesztése körülbelül egy évet vett igénybe és megközelítőleg 50 millió forintba került. A Moniphone iránt – mint írták – már most jelentős a külföldi érdeklődés, ezért a...

Tisztítsuk ki 4 egyszerű lépésben az okostelefon memóriáját

2017. november. 06. 06:31
Bár az új Android mobiloknak egyre jobb a memóriakezelése, s az egymás mellett futó folyamatokat célszerű is nyitva hagyni, időnként indokolt egy gyors takarítás elvégzése. A gyorsítótárazott (cache), a telefon memóriájában csücsülő adatok egy darabig javítják a készülék működését, az igényelt tartalmak gyorsabban töltődnek be, a sokat emlegetett „felhasználói élmény” javul. Tehát az újabb készülékeknél felesleges, sőt, az esetek többségében lassító hatású a...

Kétszereződött az okostelefon-tulajdonosok száma Magyarországon

2017. március. 02. 12:21
2012 óta világszerte is megduplázódott az okostelefon-tulajdonosok száma - derült ki egy felmérésből. A Google által megbízott, Kantar TNS piackutató az elmúlt öt évben fogyasztók százezreit kérdezte meg világszerte média- és internetfogyasztási szokásaikról. Az eredmények meglepő változásokra világítanak rá.

Majd minden ötödik mobiltelefon hamisítvány

2017. május. 12. 12:00
Nem riogatás: az adat a hamisított ICT-termékekre vonatkozó, legutóbbi az OECD jelentés meglepő számai között olvasható. A becslés szerint a hamisított ICT (ICT = Information and Communicaton Technology, azaz Információ és Kommunikáció Technológia, röviden infokommunikációs technológia) termékek globális kereskedelmének értéke 143 milliárd dollárra rúg a 2013-as adatok alapján. Ez az infokommunikációs piac 7 százaléka.

Idősebbek is elkezdhetik: segítség lehet a mobil

2017. május. 09. 08:12
Bizonyos életkor felett nagyobb szükség lehet a telefonra, mint az aktív korosztályoknak. Nem mindegy azonban, hogy milyen készüléket kap a nagyi. Időseknek, betegeknek, támogatásra szorulóknak fizikai billentyűzetes készüléket érdemes vásárolni, bizonytalan kézzel az érintőképernyő csak gondot okozhat.

Christopher Mattheisen: 5G – a digitális jólét kiteljesedése

2017. június. 29. 09:29
Mobilinternetben csak Dél-Korea és Norvégia előz meg minket. Ám már készen állunk az 5G bevezetésére és elterjesztésre. Ugyan számát tekintve csak 1-el növelték a 4G-t, de ez csupán az elnevezése, ha mértékében és teljesítményében kellene kifejezni, akkor sokkal inkább 8, vagy 11G-ről beszélhetünk majd – többek között erről is beszélt Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgatója a VII. alkalommal megrendezett InfoParlamenten.

Robert Redeleanu: Hogyan járjunk élen a digitalizációban?

2017. január. 17. 00:25
A UPC 2015 nyarán lépett elő a korlátlan adatforglamat biztosító mobilszolgáltatásával. A UPC Mobil bevezetésével teljes körű 4P – azaz internet, tévé, telefon, mobil – szolgáltatóvá vált a UPC Magyarországon. Robert Redeleanu a UPC Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója „Hogyan járjunk élen a digitalizációban?” című előadásban a cég eddigi eredményeiről és a jövő feladatairól beszélt.

Cisco: hétszeresére nő a mobil adatforgalom 2021-ig

2017. február. 24. 13:20
Hétszeresére nő a globális mobil adatforgalom 2021-ra a 2016-ös szinthez képest, köszönhetően a mobilfelhasználók, az okostelefonok, valamint a dolgok internetén (Internet of Things, IoT) alapuló kapcsolatok számának jelentős emelkedése, illetve az egyre gyorsabb hálózatok és a mobilvideók terjedése miatt - derült ki az internetes hálózati berendezéseket gyártó Cisco visual networking index előrejelzéséből.

Mobiltelefonos fizetés: bizalmatlan a magyar lakosság

2017. augusztus. 23. 12:22
A mobiltelefon általi, érintés nélküli fizetés azonban még „gyerekcipőben” jár Magyarországon – írják a GKI szakemberei. Bár a mai okostelefonok többsége NFC chippel van ellátva, ami lehetővé tenné a mobiltelefonnal történő fizetést, azonban nagy a bizalmatlanság az ilyen típusú fizetés biztonságával kapcsolatban. Nemzetközi szinten számos mobiltárca megoldás létezik, Magyarországon azonban csupán az MKB, a Gránit Bank és az OTP Bank biztosít ilyen (nem teljes...

összesen: 117 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11