Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "Muha Lajos" cimkére.

Dr. Muha Lajos: „Már az óvodákban el kellene kezdeni!”

2017. augusztus. 03. 06:12
Nagyon sok veszély fenyeget minket, internetes támadások történnek naponta, éppen ezért már egészen korán, az első okos telefon használatakor meg kellene tanulnunk a biztonságos használatot. – mondta Dr. Muha Lajos, a Magyar Államkincstár informatikai biztonsági vezetője.

Az 2013. évi L. törvény a mySec talkon

2016. február. 16. 20:39
A mySec talk rendhagyó módon ismét egy konferencián, a ProDay-en belül kapott helyet. A fókuszban a 2013. évi L. törvény (Ibtv.) és annak hatásai voltak. A kerekasztal tagjai elemzik az elmúlt három évet és igyekeznek felvázolni az információbiztonság aktuális helyzetét és a további tennivalókat.

MySec Talk #6 - 2014.06.04.

MySec talk - Véleményvezérek a célkeresztben

2014. augusztus. 15. 02:50
Minden szakmának vannak "beszélő fejei", a szakértők, akiket a média, a rendezvények és a szakma megtalál, ha az összefüggésekre kíváncsiak, vagy éppen egy fél perces összefoglalóra. A MySec Talk hatodik rendezvényének vendégei vitathatatlanul ebbe a körbe tartoznak az IT biztonságon belül. A beszélgetésen ez alkalommal szóba került, milyen érzés „megmondónak” lenni, hogyan lehet azzá válni, és milyen felelősséget jelent mindez.