Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
21 találat a(z) "munkahely" cimkére.

Az eredményesség legfontosabb összetevője, amiről mindenki megfeletkezik

2019. május. 08. 12:00
Egyik-helyről a másikra futni, hosszú teendő-listákat írni státuszszimbólummá vált. A mögöttes gondolatmenet az, hogy elfoglalt vagyok, tehát fontos ember.

Megtartani, elveszíteni, toborozni? Íme a csodafegyver, ami elkötelezett munkavállalót eredményezhet

2019. július. 10. 10:00
Nem csak a magánéletben, de a munkaerőpiacon is meghatározó az első benyomás. Az élményszerűségre azonban nem csak a felvételi eljárás során, hanem a munkatársi életút egészén át, sőt, az esetleges kilépéskor is érdemes törekedni. Ebben segíthet az erős HR szemléletű employee journey (munkatársi életút), melynek feltérképezésével a vállalatok jobb munkahelyi élményt nyújthatnak a meglévő és leendő munkavállalóknak – hangzott el a K&H székházban szervezett családi...

A digitalizáció a munkahelyteremtés egyik motorja Németországban

2019. január. 11. 11:00
Németországban a munkahelyteremtés egyik motorja a gazdaság digitalizálása a Bitkom csütörtökön publikált prognózisa szerint.

Stabilnak érzik a munkahelyüket a hazaiak

2019. február. 13. 10:00
A magyar munkavállalók 82 százaléka-nők és férfiak egyaránt - úgy érzi, hogy több mint 5 évig megmarad az állása, a férfiak 83, a nőknek pedig 80 százaléka látja biztosnak a saját pozícióját a jelenlegi munkahelyén.

Stressz, alváshiány, rossz főnök - hányan lépnek olajra mindezek miatt?

2019. április. 05. 11:00
A magyar munkavállalók többsége továbbra is inkább kávézva, dohányozva és beszélgetve vezeti le a vezetőség és az ügyfelek okozta munkahelyi feszültséget pihenőidejükben, ha egyáltalán rendelkezésre áll ilyen. De nem csak a ventillálásból, az alvásból sem jut ki nekik elég.

Az irodában is előretör a robotizáció

2018. szeptember. 12. 11:00
Rendkívül gyorsan terjed az úgynevezett robotizált folyamatautomatizálás, azaz amikor szoftverrobotok végeznek el egyszerű, ismétlődő adatfeldolgozásokat. Az IFUA Horváth & Partners német nyelvterületen végzett felmérése megállapította, a cégek háromnegyede már használ ilyen robotokat.

Óvatlan kattintás: ez történik, ha a dolgozó segít a kibertámadónak

2018. szeptember. 05. 10:00
Mert a legegyszerűbb magukat a célszemélyeket rávenni a betöréshez a támadó szoftverek fejlesztése helyett.

A magyar munkavállalók vágynak leginkább az elismerésre

2018. október. 05. 11:00
A 366 ezer munkavállaló bevonásával készült kutatás rámutat, hogy világszerte a céges kultúra befolyásolja leginkább a munkahelyválasztást.

Stabil munkahelyet, biztos karrierutat kínálnak az állami vállalatok

2018. május. 11. 07:53
Közös állásbörzén mutatkozik be 26 állami vállalat a kormányhivatalokkal együttműködve május 16-án a Magyar Vasúttörténeti Parkban. A karrierexpón az állami vállalatok által nyújtott előnyök kerülnek fókuszba. Magyarországon egymillióan dolgoznak a közszférában és mintegy háromszázezren az állami vállalatoknál.

Ráfizethetnek, akik mellőzik a mesterséges intelligenciát

2018. július. 27. 11:00
A HR-vezetők és munkavállalók szerint a cégek nem fektetnek kellő energiát a munkaerő AI-alapú képzésére – annak ellenére, hogy ismerik annak egyértelmű üzleti előnyeit. A nemzetközi felmérésben megkérdezettek több olyan tényezőt is kiemeltek, ami gátat szab az Artificial Intelligence bevezetésének a vállalatuknál.

összesen: 21 db | 10 db/oldal

1 2 3