Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
11 találat a(z) "mySec talk" cimkére.

Virtuális cukrosbácsik, végzetes kimenetelű online bullying – hogyan óvjuk meg a gyermeket?

2018. március. 01. 08:37
Virtuális cukrosbácsik, végzetes kimenetelű online bullying, zaklatás, lopás – az internet ezer bugyra elképesztő veszélyeket rejt. De hogyan óvjuk meg mindezektől a gyermekeket, hogyan neveljük tudatos internetfelhasználásra, és miként alkossunk digitális házirendet? A téma szakértőivel többek közt erről beszélgettünk a mySec Talk 20. rendezvényén.

ITBN – mySec talk: Közösségi befolyásolás és függőség

2018. december. 03. 09:56
Kínában 2021-ben élesítik az AI alapú megfigyelésen nyugvó társadalmi kreditrendszert, míg a közösségi médiában elszórt adatmorzsákon át már most is figyel minket a Nagy Testvér. Itthon azonban mégis az alkoholizmust is felülmúló közösségi média függőség áll, amiről többek közt Zacher Gáborral beszélgettünk.

mySec talk: Deep Web – Az internet sötét szeglete

2016. február. 17. 12:40
Egyre több esetben hallhatjuk a „Deep Web”, vagy más néven a „Dark Web” kifejezést, amely leginkább az internet egy rejtettebb szegmensét jelenti, és ahol az anonimitás végtelen szabadságot ad a felhasználók számára. De milyen adatokhoz lehet itt hozzájutni? Milyen lehetőségeket kínál az internet ezen szeglete a felhasználók számára? A 11. alkalommal megrendezett mySec talk beszélgetőpartnerei ezekre a kérdésekre is választ kerestek.

Az 2013. évi L. törvény a mySec talkon

2016. február. 16. 20:39
A mySec talk rendhagyó módon ismét egy konferencián, a ProDay-en belül kapott helyet. A fókuszban a 2013. évi L. törvény (Ibtv.) és annak hatásai voltak. A kerekasztal tagjai elemzik az elmúlt három évet és igyekeznek felvázolni az információbiztonság aktuális helyzetét és a további tennivalókat.

mySec talk: Kiszivárogtatók, célzott adatlopások

2015. október. 14. 07:45
Bár adataink biztonságára manapság már próbálunk kellő figyelmet fordítani, ennek ellenére még mindig gyakran hallunk olyan esetekről, amikor az információ illetéktelen kezekbe kerül. Ilyenkor felvetődik a kérdés: mennyire körültekintőek akár a vállalatok, vagy akár a felhasználók az adataik kezelésekor. Többek között ez a fontos kérdés is középpontba került a szeptemberi mySec talk három beszélgetőpartnere – Bencsáth Boldizsár, Keleti Arthur és Magosányi Árpád –...

mySec Talk az ITBN-en

2014. október. 22. 17:21
Napjainkban egyre többet olvasni adatlopásokról, több millió kiszivárgott e-mail címről és jelszó adatbázisról. Tény, hogy az internetet egyre többen használják és egyre több dolgot intézünk ennek segítségével. A kérdés, hogy a technológia és a szakemberek hazai viszonylatban hol tartanak? Mennyire könnyű, vagy nehéz manapság rossz útra térni? Mennyire vagyunk biztonságban? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a legutóbbi mySec Talk, mely ezúttal az ITBN...

mySec Talk 5. – Infobiztonság & Rendezvényszervezés

2014. május. 12. 14:05
A mySec Talk ötödik eseményén a rendezvényszervezés világába kaphattak betekintést az érdeklődők. A beszélgetés olyan vezetőknek és szakembereknek volt hasznos, akik tervezik, vagy a múltban már többször rendeztek saját céges eseményt, vagy vettek részt például támogatóként, hirdetőként eseményeken. A beszélgetés során megtudhattuk, hogy milyen ma Magyarországon rendezvényt szervezni infobiztonság témakörben, mik a buktatók, mire érdemes figyelni és milyen...

MySec Talk #6 - 2014.06.04.

MySec talk - Véleményvezérek a célkeresztben

2014. augusztus. 15. 02:50
Minden szakmának vannak "beszélő fejei", a szakértők, akiket a média, a rendezvények és a szakma megtalál, ha az összefüggésekre kíváncsiak, vagy éppen egy fél perces összefoglalóra. A MySec Talk hatodik rendezvényének vendégei vitathatatlanul ebbe a körbe tartoznak az IT biztonságon belül. A beszélgetésen ez alkalommal szóba került, milyen érzés „megmondónak” lenni, hogyan lehet azzá válni, és milyen felelősséget jelent mindez.

mySec Talk – Nők a biztonság vonzásában

2014. április. 10. 09:53
Nők a biztonság vonzásában – ez volt a címe a mySec Talk legutóbbi rendezvényének. A beszélgetésre meghívott hölgyek elmesélték, hogyan kerültek az IT területre, hogyan látják az infobiztonsági szakmát, milyen kihívásokkal kell szembesülniük. A beszélgetés célja az volt, hogy információt adjon a pályakezdő hölgyeknek arról, mi vár rájuk, a férfiak számára pedig lehetőséget nyújtson, hogy megismerhessék a hölgyek nézőpontját.

mySec talk – A cégépítés bevált receptjei

2013. október. 03. 07:29
A budapesti Trafiq nevű szórakozóhelyen került megrendezésre az első mySec talk konferencia. Az eseményt a mySec IT biztonsággal kapcsolatos online újság készítői szervezték azzal a céllal, hogy az iparágban dolgozó emberek megtudhassák, hogyan léphetnek előrébb a szakmájukban. Az első ilyen rendezvény témája a sikeres cégvezetés volt, amiről Papp Péter (kancellár.hu), Botos Zsolt (Security.hu) valamint Scheidler Balázs (Balabit IT Kft.) beszélgetett dr....

összesen: 11 db | 10 db/oldal

1 2