Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
24 találat a(z) "Nemzeti Fejlesztési Minisztérium" cimkére.

Támogatási programok cégeknek - Kövesdi Zoltán NFM - MVP

2017. január. 31. 13:02
Kövesdi Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium munkatársa előadásában tájékoztatta a jelenlévőket a kormányzat vállalkozásfejlesztési informatikai pályázatairól, külön kiemelve a GINOP-3.2.2 infokommunikációs pályázatot.

Senki nem esik el a pályázati lehetőségtől

2014. október. 29. 07:11
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tájékoztatja a lakosságot, hogy az Otthon Melege Program keretében kiírt lakossági energiahatékonysági pályázatok informatikai rendszere a túlterheltségéből adódó technikai okok miatt nem üzemel. A tárca a probléma megoldása érdekében folyamatos egyeztetéseket folytat, hogy mielőbb megkezdődhessen a pályázatok fennakadásmentes beadása és befogadása. A végleges megoldás kidolgozásáig a kiíró a pályázók türelmét kéri. A...

Infokommunikációért is felelős államtitkár lépett hivatalba a fejlesztési tárcánál

2014. október. 16. 18:27
Kara Ákos tölti be az infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkári tisztséget a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban 2014. október 16-tól. Kara Ákos 2010 óta országgyűlési képviselő, 2006 és 2010 között, majd 2011 februárjától a Győr-Moson-Sopron megyei közgyűlés alelnöke. Államtitkári megbízatása mellett az idén augusztusban megkezdett munkát folytatva a Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő fejlesztését koordináló miniszteri biztosként is...

Források és felzárkóztatás - Kara Ákos az Infotér Konferenicán

2014. november. 25. 01:06
Az Európai Uniós források ésszerű felhasználásában és a magyar lakosság internethasználatának népszerűsítésében látja a jövőt Kara Ákos. A frissen hivatalba lépett infokommunikációért felelős államtitkár a balatonfüredi Infotér Konferencián elmondta, az alacsony jövedelmű családokhoz is el kell juttatni a szélessávú internetet.

Infotér konferencia 2014

200 milliárd forint IKT fejlesztés - Interjú Dr. Seszták Miklós miniszterrel

2014. november. 12. 14:52
200 milliárd forint IKT fejlesztés jöhet az elkövetkező hét évben Magyarországra. A kormány és az Infotér Konferencián részt vevő piaci szereplők közös érdeke, hogy ez a pénz jó helyre kerüljön- így fogalmazta meg az Infotér Konferencia jelentőségét Dr. Seszták Miklós, nemzeti fejlesztési miniszter Balatonfüreden.

Bemutatták az NFM államtitkárait - az infokommunikációért felelős államtitkárt még nem nevezték meg

2014. június. 16. 10:32
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) legfontosabb feladata a magyar gazdaság újraiparosításának elősegítése, az állami szerepvállalás erősítése - hangsúlyozta Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a tárca államtitkárait bemutató sajtótájékoztatón, hétfőn Budapesten. Elmondta: a tárca elsőszámú kormányzati felelőse lesz az energetikának, a klímapolitikának, a kiemelt közszolgáltatásoknak, az infokommunikációnak, a közlekedésnek és a vagyonpolitikának.

Októberre várhatóak az új GINOP pályázati kiírások

2014. június. 05. 10:06
Hegmanné Nemes Sára, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyonpolitikáért felelős államtitkárának elnökletével ülésezett a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) Monitoring Bizottsága 2014. június 3-án, Szegeden. Az ülésen meghívottként részt vettek az Európai Bizottság szakértői is. A Monitorig Bizottság tagjai elfogadták a GOP 2013. évi éves végrehajtási jelentését, tájékoztatást kaptak az operatív program jelenlegi eredményeiről, akciótervének...

IT Parlament 2014 - Interjú Dr. Solymár Károly Balázs helyettes államtitkárral

2014. július. 07. 02:57
Olyan új ügyintézési szolgáltatásokat kell kialakítani, amelyek az állampolgárok mindennapjait teszik egyszerűbbé- Dr. Solymár Károly Balázs szerint ez az egyik legfontosabb feladat az infokommunikciós stratégia digitális állam pillérében. A digitális gazdaságban pedig minden támogatást meg kell adni a vállalkozásoknak ahhoz, hogy külföldi piacra tudjanak lépni.

Erősödhet a magyar informatikai szektor

2014. február. 14. 17:38
Magyarországon erősödhet az informatikai szektor a következő években - írja a Világgazdaság. Vályi-Nagy Vilmos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációs államtitkára a lapnak elmondta: a jelenlegi állás szerint a 2014-2020-as európai uniós költségvetési időszakban mintegy 350 milliárd forint közvetlen forrás áll majd rendelkezésre Magyarországon a különböző informatikai és távközlési fejlesztések támogatására.

Az állam megveszi az Antenna Hungáriát

2014. április. 09. 10:30
Az állam visszavásárolja az Antenna Hungária műsorszóró vállalatot francia tulajdonosától. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerdai közleménye szerint az "Antenna Hungária" Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zrt. (AH) száz százalékos részvénycsomagjának megvételéről írt alá adásvételi szerződést a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) kizárólagos tulajdonában álló NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ) a francia műsorszóró szolgáltatást...

összesen: 24 db | 10 db/oldal

1 2 3