Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "okos eszköz" cimkére.

A Kaspersky tanácsai az okoseszközök védelmére

2017. június. 28. 10:00
A mai hackertámadások fényében ismét érdemes fontolóra venni az eszközök fokozott védelmét. 6 milliárd potenciálisan sebezhető okos eszköz van világszerte: az okos készülékeket célzó rosszindulatú programok száma idén megkétszereződött. A kifejezetten az okos eszközöket célzó malware-minták (kártékony program) száma elérte a 7000-et, amelyeknek több 50%-a az idén jelent meg a Kaspersky Lab kutatói szerint.

Okosotthon egy lépésben

2016. november. 14. 11:40
Az intelligens világítás területén a Philips számos újdonságot jelentett be a HUE termékcsaládjához kapcsolódóan az idei év utolsó negyedévben. A fejlesztések fő iránya a megnövekedett fényerő és memória, az optimálisabb fogyasztás és az okoseszköz nélküli vezérelhetőség kialakítása, valamint új kiegészítők és lámpatestek bevezetése.

2,5 milliárt eszközt fogunk vásárolni az idén

2015. július. 16. 09:27
A Gartner piackutató legfrissebb előrejelzésében az eszközökhöz sorolja a hagyományos asztali és hordozható számítógépeket, az ultramobil eszközöket, a tableteket és a mobiltelefonokat. Ezekből 2015-ben a végfelhasználók közel 2,5 milliárd darabot fognak vásárolni. Bár a jelenlegi előrejelzés szerint is 1,5 százalékkal több terméket adnak el idén, mint 2014-ben, a korábbi várakozásokhoz képest ez lényegesen szerényebb növekedésnek felel meg. A Gartner legutóbb...