Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
398 találat a(z) "Okostelefon" cimkére.

2018 legjobb olcsó Android mobilja

2018. november. 12. 13:00
Megnéztük, a 80 ezer forint alatti kategóriában ár-érték arányt tekintve most melyik készülék az ideális választás.

Az okos kütyüket menedzselni is kell

2018. március. 28. 06:00
Az IT-szakembereknek még mindig kihívást jelent, hogy egységesen és biztonságosan felügyeljék a céges és privát okostelefonokat és tableteket. A kapcsolódó eszközök piaca folyamatosan bővül. Egy becslés szerint 2016-ban 35,1 milliárd dollárt ért a BYOD és vállalati mobilitási megoldások piaca, és ez 15,87 százalékos éves növekedés mellett 2021-re várhatóan 73,3 milliárd dollárra nő.

Sikert aratott a magyar okostelefonos életmentő szívdiagnosztika

2018. március. 08. 16:58
Nemzetközi érdeklődés kísérte a WIWE készülék bemutatóját. Fejlesztője egyedüli magyar kiállítóként volt jelent a nemrég zárult Mobile World Congressen. A hazai fejlesztésű WIWE készülék működéséről már adtunk részletes hírt. Különlegessége, hogy az okostelefonnal működő, névjegykártya méretű eszköz gyakorlatilag bárhol, bármikor használható stroke, ritmuszavar és hirtelen szívmegállás kockázatszűrésére és diagnosztizálására.

Megnyílt Európa első okostelefonnal vezérelhető hotele Budapesten

2018. március. 06. 07:07
A magyar fejlesztésű okostelefonos alkalmazással vezérelhető szállodát, a KViHotel Budapestet a fővárosban jelentették be. Kató Csaba, a TMRW Hotels applikáció ötletgazdája és a cég alapítója elmondta: a négycsillagos színvonalú, negyvenszobás, papírmentes szálloda a TMRW (tomorrow) Kft. első alkalmazása, a fejlesztés ötlete négy évvel ezelőtt indult. A foglalástól a kijelentkezésig mindent el tud intézni a vendég az applikáción keresztül magának, sorban állás...

Tavaly először csökkent az okostelefonok eladása globálisan

2018. március. 05. 08:00
Tavaly 0,5 százalékkal csökkent az okostelefonok eladása a világpiacon, és ezzel először jegyeztek fel visszaesést.

Miért tarolnak az új kinai okostelefonok?

2018. május. 30. 08:00
Mindent letol a dobogóról az iPhone-tól a Samsungig a tényleg teljes felületen kijelzős technikával berobbanó Vivo újdonság.

Ismét lesz mobiltelefon-gyártás Németországban

2018. május. 30. 07:00
Tíz évvel a Nokia telefonok gyártásának befejezése után a Gigaset, a Siemens egykori leányvállalata megkezdi egy okostelefon modell gyártását bocholti üzemében. A cég szerint a gyártás nem lesz költségesebb mint Ázsiában, mivel nagyrészt ipari robotokra épül majd és ennek köszönhetően a hibaszázalék is alacsonyabb lesz a főként kézi munkára támaszkodó ázsiai összeszerelésnél.

Hová lett az okostelefonok sokszínűsége?

2018. május. 16. 07:37
Pár év alatt a piac átrendeződött. A versenyben maradók pedig mindjobban hasonlítanak egymásra. Milyen régen volt 2010, amikor még sokféle, egymással versengő és egészen más lehetőségeket kínáló okostelefonok között lehetett választani. Érdemes visszapillantani a Nagy Időkre a Statista diagramjának segítségével.

5 dolog, amit kapcsoljunk ki az új telefonban

2018. május. 07. 12:00
Nem kötelező, de a felhasználói elvárásoktól függően többnyire érdemes. Pont az a szép az Androidban, hogy kedvünkre beállítható. Valamennyien olyan okostelefont akarunk, amelyik gyorsan betölti az alkalmazásokat és hosszú – minél hosszabb – üzemidőt biztosít. És nincs olyan méretes tárhely, vagy akkumulátor, amelyiknek ne tenne jót egy kis gondoskodás.

Az Eddie app nyerte az 5. Women Startup Competition budapesti elődöntőjét

2018. május. 05. 20:00
A női vállalkozók és a nemek közötti egyenlőséget támogató versenysorozat április 28-ai budapesti elődöntőjét a vadonatúj IBM Lab központban rendezték. A Women Startup Competitionon a 12 megmérkőző csapat közül az Innobie cég Eddie applikációja nyerte meg a Londoni fináléba jutást. A győztes csapat a tanulás forradalmasítását tűzte ki célul.

összesen: 398 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11