Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
105 találat a(z) "online vásárlás" cimkére.

Mitől félnek a legtöbben online vásárláskor?

2018. június. 26. 11:00
Mi történik az adatainkkal, biztonságosan használható-e a bankkártyás fizetés, meddig küldhetjük vissza a terméket - ezek a leggyakoribb kérdések Magyarország egyik legnagyobb webáruházának ügyfélszolgálatán.

A nagy online piacterek kisöprik a veszélyes termékeket

2018. július. 06. 10:00
Az Alibaba, az Amazon, az Ebay és a Rakuten-France kötelezettségvállalást írt alá hétfőn a veszélyesnek bizonyuló termékek gyorsabb eltávolítására - jelentette be az Európai Bizottság.

Több mint hárommillióan vásároltak tavaly online

2018. július. 02. 09:00
Az egy főre jutó vásárlások száma történelmi csúcson, meghaladta az évi 11 alkalmat. Az átlagos kosárértékek is nőttek, az eMAG-nál kiemelkedő mértékben.

Ezzel a módszerrel kell megtartani az online vevőket

2018. január. 10. 09:35
Hogyan lehet kényeztetni a vásárlókat, és mit tehetnek a márkák, hogy elkerüljék a szakítást? Erre kereste a választ egy globális tanulmány. Miként a jó párkapcsolatnak, a márkák és fogyasztóik közötti kapcsolatnak is megvannak a maga szabályai. Az SAP Hybris felmérése 20 ország fogyasztóinak viselkedését vizsgálta többek között abból a szempontból, hogy mennyire hajlandóak megosztani személyes adataikat a vállalkozásokkal, és mi bosszantja őket leginkább egy...

Szabadabban vásárolhatunk: betiltják a területi alapú internetes korlátozásokat az EU-ban

2018. február. 28. 08:00
A fogyasztók szabadon választhatnak majd, honnan rendelnek a világhálón, ugyanis állampolgárságuk, lakhelyük vagy tartózkodási helyük alapján nem tagadhatják meg tőlük a vásárlást, és nem irányíthatják át őket más weboldalakra az online kereskedők.

Kínai internetes áruházak: melyiktől vásároljunk és melyiktől ne?

2018. február. 26. 08:49
Megbízhatóság és ár. Ezek voltak a meghatározó szempontok a legnagyobb kínai webshopok minősítésében.

A használt cikkeket is a neten vesszük

2018. augusztus. 03. 11:00
Közel százezret kereshetne egy átlag magyar a felesleges tárgyainak eladásával, ez közel 3 millió embert érint.

A neten rendelt sérült terméket kötelező kicserélni

2018. augusztus. 03. 09:00
Sérült laptopok, televíziók, törött okostelefonok, elutasított garancia. A Budapesti Békéltető Testület elé egyre több olyan vitás ügy kerül, amelyben a vásárlók már eleve sérült állapotban kapják meg a megrendelt termékeket, mégis a csereigényüket elutasították. Jó, ha tudják, ilyenkor mit tehetnek.

Egyre nagyobb teret hódít az online vásárlás

2018. augusztus. 02. 09:00
Az okostelefonok és állandó online jelenlét következtében tavaly az e-kiskereskedelem csaknem hatszor nagyobb forgalomnövekedést ért el, mint a hagyományos kereskedelem.

Hogyan ismerhető fel az online árusított hamis termék?

2018. április. 12. 09:55
A fogyasztók jelentős része ma már interneten vásárol, ahol gyanúra adhat okot a kis felbontású, rossz minőségű kép a termék mellett, vagy ha nemzetközi márka esetében a webcím nem .com-mal zárul – hívta fel a figyelmet a Rádió Orienten Kállayné Csik Ildikó, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának fejlesztési és innovációtámogatási elnökhelyettese.

összesen: 105 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11