Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
99 találat a(z) "online vásárlás" cimkére.

Ezzel a módszerrel kell megtartani az online vevőket

2018. január. 10. 09:35
Hogyan lehet kényeztetni a vásárlókat, és mit tehetnek a márkák, hogy elkerüljék a szakítást? Erre kereste a választ egy globális tanulmány. Miként a jó párkapcsolatnak, a márkák és fogyasztóik közötti kapcsolatnak is megvannak a maga szabályai. Az SAP Hybris felmérése 20 ország fogyasztóinak viselkedését vizsgálta többek között abból a szempontból, hogy mennyire hajlandóak megosztani személyes adataikat a vállalkozásokkal, és mi bosszantja őket leginkább egy...

Szabadabban vásárolhatunk: betiltják a területi alapú internetes korlátozásokat az EU-ban

2018. február. 28. 08:00
A fogyasztók szabadon választhatnak majd, honnan rendelnek a világhálón, ugyanis állampolgárságuk, lakhelyük vagy tartózkodási helyük alapján nem tagadhatják meg tőlük a vásárlást, és nem irányíthatják át őket más weboldalakra az online kereskedők.

Kínai internetes áruházak: melyiktől vásároljunk és melyiktől ne?

2018. február. 26. 08:49
Megbízhatóság és ár. Ezek voltak a meghatározó szempontok a legnagyobb kínai webshopok minősítésében.

Hogyan ismerhető fel az online árusított hamis termék?

2018. április. 12. 09:55
A fogyasztók jelentős része ma már interneten vásárol, ahol gyanúra adhat okot a kis felbontású, rossz minőségű kép a termék mellett, vagy ha nemzetközi márka esetében a webcím nem .com-mal zárul – hívta fel a figyelmet a Rádió Orienten Kállayné Csik Ildikó, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának fejlesztési és innovációtámogatási elnökhelyettese.

Minden negyedik online vásárlást mobilon intézünk

2018. április. 03. 07:37
Az európai online vásárlások több mint negyede (27,9 százaléka) bonyolódik idén mobileszközön keresztül, legalábbis ezt jelzi előre egy brit kutatócég. A mobilos vásárlásokban egyébként a britek járnak elöl, náluk a következő egy évben az online vásárlások 40 százalékát intézik majd így, őket a német és a francia vásárlók követik.

Csevegőbotos fizetést mutatott be a magyar cég San Franciscóban

2017. szeptember. 28. 08:06
A megoldás segítségével csevegőalkalmazásokon keresztül vásárolhatunk. A San Francisco-ban megrendezett idei Disrupt konferencián a magyar Talk-A-Bot bemutatta a csevegőbot-megoldását a nyilvánosság számára. A technológia, amely természetes párbeszédet képes folytatni a felhasználóval, a Cellum biztonságos tranzakciós platformját felhasználva lehetővé teszi áruk és szolgáltatások megvásárlását csevegőprogramokon keresztül.

Mi a legfontosabb számunkra, hogy online vásároljunk?

2017. szeptember. 22. 08:25
A GfK Digital Connected Consumer kutatásának legfrissebb tanulmánya rangsorolja, mi igazán fontos a hazai vevőknek. Az ösztönző tényezők első öt helyezettje mind a kedvezményekre fókuszál. Közülük is kiemelkedő fontossággal bír a házhoz szállítás ingyenessége. Az online kereskedelem további fejlődésének egyik fontos feltétele a megfelelő logisztikai szolgáltatások elérhetősége. Az áru gyors és legfőképp olcsó kézbesítése alapvető elvárás a fogyasztók részéről.

Tényleg olcsó vásárolni ezekben a kínai webáruházakban

2017. november. 30. 08:01
És többnyire adott a biztonságos megoldás is: ha nem érkezne meg az áru, vagy hibásan, sérülten hozzák, akkor visszakapjuk a pénzt. Vonzó árakkal, ingyenes, vagy filléres szállítással csábítanak a kínai (vagy nagyon kínainak tűnő) webáruházak, de joggal aggódhat az a megrendelő, aki vámérték fölött vásárol tőlük. Rulettet játszik, ha a boltot arra kéri, hogy a ténylegesnél jóval alacsonyabb értéket írjon a lehetőleg feladó nélküli csomagokra. A bolt ugyan...

Fogyasztóvédelmi tanácsok online vásárláshoz

2017. november. 20. 09:19
A kormány célja, hogy a családok biztonságosan vásárolhassanak az interneten is, ezért 2017-ben a fogyasztóvédelmi ellenőrzések középpontjában a netes kereskedelem áll. A következő hetekben ugrásszerűen emelkedik az online vásárlások száma, amelyek során feltétlenül érdemes figyelembe venni a fogyasztóvédelmi hatóság, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) internet laboratóriuma és az Európai Fogyasztói Központ tapasztalatait és próbavásárlásainak tanulságait.

Legyünk tisztában a jogainkkal, ha neten vásárolunk

2017. november. 17. 07:06
Az ellenőrzések középpontjában az e-kereskedelem áll idén, hogy a családok biztonságosan vásárolhassanak az interneten is - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csütörtökön. Az e-kereskedelemben a fogyasztónak nincs lehetősége a vásárlás előtt a terméket ténylegesen megnézni és konzultálni az eladóval. A webáruházaknak ezért részletes tájékoztatást kell adniuk elérhetőségeikről és cégadataikról, a vásárlókat pedig elállási jog illeti meg.

összesen: 99 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10