Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
21 találat a(z) "OTP" cimkére.

Kicsitől a nagyig: digitális felkészülés és a versenykörnyezet kölcsönhatása – ITB Club

2019. március. 22. 20:16
Az ITBusiness&Technology konferencia másnapján egy kihelyezett klubra is sor került, ahol startup, kis- és nagyvállalkozás, illetve multinacionális szintre is kitekintettek a szakértők a digitalizáció és a piaci sikeresség relációjában.

Már fizethetünk iPhone-nal

2019. május. 22. 10:00
Keddtől Magyarországon is hivatalosan elérhető az Apple Pay fizetési szolgáltatása – jelentette be az OTP. A bank ügyfelei egyszerűen fizethetnek iPhone telefonjukkal, vagy Apple Watch okosórájukkal, ott, ahol fel van tüntetve az Apple Pay logó.

Mobilfizetés: egyre többször érintenek a magyarok

2019. április. 08. 11:00
Bár még csak néhány éve van rá lehetőség, de töretlenül ível felfelé a mobilfizetési piac.

OTP-pályázat: középpontban a fejlesztések

2018. szeptember. 12. 10:00
Idén már második alkalommal hirdeti meg az OTP Bank vállalati üzletága innovációs pályázatát.

OTP-s átveréssel akarják lehúzni a „nyerteseket”

2018. március. 08. 16:23
Hamis OTP-nyereményjátékban menő okostelefont lehet nyerni: sokan bedőlnek az ígéretnek. Szemtelen módszerrel próbálják átverni a gyanútlan internetezőket egy viszonylag friss kibertámadási kampányban, amelyben egy Samsung Galaxy S8 és egy Apple iPhone 7 megnyerésével kecsegtetnek. A nyereményjáték jellemzően online játékok, felnőtt tartalmak és egyéb, kétes célokra létrehozott weboldalakon ugrik fel új ablakban/lapon – írja a Makay.net.

Távoli ügyfélazonosítás, amikor többé nem titok, ki vagy

2018. május. 29. 08:00
A távoli ügyfélazonosítás új dimenziót nyitott a banki ügyinézésben, és lassan a közigazgatásban is megveti a lábát. A három kiváló szakember a távoli ügyfélazonosítás apró részleteibe avat be minket.

Nőuralom a magyar adatvizualizációs elitben

2017. november. 27. 12:00
Közös adatvizualizációs versenyt hirdetett a BI Fórum és az OTP Bank. A kiírásra több mint 200 pályázó jelentkezett. A verseny döntőjébe végül 11 pályázó anyaga került be, akiknek élőben, a szakmai zsűri előtt kellett prezentálniuk az OTP Bank kedvezményprogramjával kapcsolatos elemzéseiket. Az elmúlt néhány évben feldolgozhatatlan mennyiségű adattömeg vált elérhetővé a cégek számára. Nem elég ezeknek az adatoknak a birtokában lenni, fel is kell őket tudni...

Megmutatjuk, hogyan verhetik át hamis OTP bankos címmel a Facebookon

2017. november. 01. 06:26
Ki gyanakodna gyanús tartalomra, ha mondjuk, például hazánk nagy kereskedelmi bankjának a hirdetményét pillantja meg a Facebookon? Látszólag bonyolult programozói feladatról van szó, pedig könnyen átláthatjuk a Makay.net kiberbiztonsági cég által bemutatott módszer működését. A támadási technikával megszerezhetik a gyanútlan internetezők adatait (például bankkártya adatait, belépési azonosítóit) vagy manipulációra használhatják, akár célzott, egy-egy személy...

Az OTP leánybankja is érintett a hackertámadásban

2017. június. 28. 12:00
Az eredetileg Oroszországot és Ukrajnát sújtó mai hackertámadások átterjedtek Nyugat-Európára, sőt Indiára is. A svájci számítástechnológiai hatóság szerint a Petya néven ismert zsarolóvírus főként Oroszországban, Ukrajnában, Nagy-Britanniában és Indiában okoz fennakadásokat. Időközben azonban Hollandiából is jelentettek hackertámadásokat a dán Moller-Maersk szállítmányozási és olajipari cég tulajdonában álló APM Terminals 17 szállítmányozási konténer...

Érintéses mobilfizetési szolgáltatást indított az OTP

2017. június. 23. 08:18
A szolgáltatás az OTP saját technológiai cége által fejlesztett és üzemeltetett Simple alkalmazáson keresztül érhető el, egyelőre a pénzintézet saját ügyfelei számára. A Simple applikáció egyebek közt parkolási díj kiegyenlítését, autópályamatrica vagy mozijegy mobiltelefonon keresztüli vásárlását teszi lehetővé, és bármely bank által kibocsátott bankkártyával használható.

összesen: 21 db | 10 db/oldal

1 2 3