Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
6 találat a(z) "OTP Bank" cimkére.

Megint OTP-s ügyfelek átverésével próbálkoznak

2018. szeptember. 17. 12:00
Két hete sincs, hogy utoljára a legnagyobb hazai kereskedelmi bank ügyfeleit célzó sokadik online akcióról számoltunk be.

Adathalász kísérletre figyelmeztet a hazai bank

2018. február. 27. 07:59
Egy, az interneten terjedő adathalász (phishing) levélben ismeretlenek az OTP Bankra hivatkozva próbálnak meg személyes internetbelépéshez szükséges adatokat kicsalni ügyfelektől ‒ hívja fel a figyelmet közleményben a pénzintézet. Mint írják, a levél hamis, és a levélben található hivatkozásra kattintva egy adathalász oldalra jutnak az ügyfelek.

Rekordévet csinált a Simple applikáció

2018. február. 15. 12:00
Tavaly is folytatódott az OTP Mobil két termékének sikertörténete. A Simple alkalmazáson keresztül indított vásárlások forgalma a duplájára, száma pedig háromszorosára emelkedett.

Az OTP nemzetközi programot indít startup cégeknek

2017. november. 07. 07:36
Az OTP Bank a jövőben nagy hangsúlyt helyez a digitalizációra, ennek támogatására a bank a közeljövőben intenzív nemzetközi programot indít startupok, fintech vállalkozások számára – jelentette be pénteken Csányi Péter, az OTP Bank ügyvezető igazgatója a pénzintézet sajtóbeszélgetésén. Az OTP számos hagyományos termék esetében egyre inkább átáll a digitális szolgáltatásokra, ennek keretében indították el az online személyi kölcsön terméket.

Akadozott az OTP web-fizetési rendszere

2015. április. 27. 15:03
A bank tájékoztatása szerint műszaki hiba okozta a lassulást, de a rendszer elérhető volt.

Adathalász kísérletek az OTP Banknál

2014. június. 11. 15:21
Ismeretlenek az OTP Bankra hivatkozva, magukat OTP Bank ZRT. feladónak álcázva, az adem@pumagpt.com e-mail címről "Jogosulatlan belépés" tárggyal próbálnak meg adatokat kicsalni az OTP ügyfeleitől - közölte a bank az MTI-vel kedden. A pénzintézet nyomatékosan felhívja az ügyfelek figyelmét arra, hogy a levél hamis, és a levélben található hivatkozásra kattintva egy adathalász oldalra jutnak. A közlemény szerint az elkövetők megpróbálják elérni, hogy az ügyfél...