Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "Paks" cimkére.

Süli János – Nyitóelőadás

2017. november. 13. 16:52
Informatika nélkül az energiatermelés sem megy – hangsúlyozta a 8. Infotér Konferencián Süli János a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter. Előadásában kiemelte többek között, hogy a megújuló energiaforrások területén jelentős kapacitás fog a közeljövőben megjelenni, melyhez a magas színvonalú informatikai háttér szintén nélkülözhetetlen.

Informatika a paksi erőművek hátterében – interjú Süli János miniszterrel

2017. november. 02. 12:04
A digitális technológiák fejlődése és a megfelelő informatikai háttér az atomerőművek működéséhez is elengedhetetlen. Süli János,  a paksi atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter az Infotér Konferencián hangsúlyozta, hogy az új fejlesztések eredményeképpen olcsó és hatékony villamosenergia előállítása válik lehetővé, így biztosítható hosszú távon a rezsicsökkentés, illetve a gazdasági fejlődés.

Megújította honlapját az Országos Meteorológiai Szolgálat

2011. december. 30. 12:18
Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) megújult honlappal köszönti a 2012-es esztendőt. A portál nemcsak küllemében, hanem tartalmában is sokat változott. A Szolgálat - 142 éves hagyományainak megfelelően - azzal a céllal újította meg honlapját, hogy a lehető legjobban eleget tegyen előírt kötelezettségeinek, élet- és vagyonvédelmi feladatai ellátásának, a nagyközönség teljes körű tájékoztatásának. Az új honlapon az érdeklődők pontos és friss előrejelzéseket,...