Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
25 találat a(z) "PayPal" cimkére.

Beújított a PayPal

2018. szeptember. 11. 13:00
Magyarországon is elérhető a PayPal mobilalkalmazás legújabb változata. A frissítés még egyszerűbbé teszi a mobilon történő pénzküldést.

Mindent megtudhat rólunk a PayPal?

2018. június. 04. 10:00
A személyre szabott szolgáltatások kidolgozásában egyre fontosabb szerepet kap a mesterséges intelligencia. Érkezik a Jetlor féle AI, ami még azt is előre látja majd, hogy milyen ruhát vásárolunk.

Rém sokan követik a mozgásunkat a weben – ki lehet kikapcsolni a helymeghatározást

2018. február. 14. 12:00
Megdöbbentő, mennyi adatot osztanak meg rólunk a mobilunkra telepített alkalmazások gyártói. Nagyok, mint a Paypal, a Microsoft, az Apple, a Google, a Facebook és a kicsik egyaránt.

A PayPal már magyarul is elérhető

2018. április. 30. 00:06
A közép- és kelet-európai országok közül Magyarország az egyik első, ahol a helyi nyelven is elérhetővé, még könnyebbé teszi a digitális fizetést. A PayPal globális online fizetési, pénzküldési és -fogadási platform magyarországi indulása óta számos innovatív pénzforgalmi megoldást mutatott be, amelyek könnyebbé és biztonságosabbá teszik az online fizetést. Talán a legfontosabb, hogy a PayPal Vásárlói védelem értelmében a vásárló fél a teljes vételárat és a...

Magyarországon is elindult a PayPal.Me

2017. február. 02. 13:57
A személyek közötti elektronikus fizetési megoldással egyszerűen és biztonságosan küldhetünk és fogadhatunk pénzösszegeket egy személyre szóló link segítségével, amelyet bármilyen webes felületen, akár sms-ben is el lehet juttatni a címzettnek.

Tajvan is felkerült az Apple Pay világtérképére

2017. április. 05. 09:19
Tizenötödik országként Tajvan is belépett azoknak az államoknak a sorába, ahol már elérhető a technológiai gyártó mobilfizetési szolgáltatása. Az almás logójú vállalatot a Visa, illetve Mastercard kártyakibocsátók is segítik a gyors és egyszerű fizetést lehetővé tévő applikáció széles körű elterjesztésében. Mindeddig hét pénzintézet ajánlotta fel a támogatását a fejlesztéshez, ideértve a Taipei Fubon, a Cathay United, az E Sun, a CTBC, a Union Bank of Taiwan, a...

Nyaralás közben is lógunk a neten

2016. július. 19. 02:11
Hasznos eszközként tekint az internetre a magyarok 65 százaléka az üdülés megtervezésében. A nyaralás során 87 százalék csatlakozik a világhálóra, a wifi elérés pedig 48 százalék számára fontos szempont a szálláshely kiválasztásakor - egyebek között ez derül ki a PayPal online pénzügyi szolgáltató cég nemzetközi felméréséből, amelyet hétfőn juttattak el az MTI-nek. A felmérést a GfK piackutató készítette több európai országban idén júniusban, 5000 felnőtt online...

Világkörkép az e-kereskedelemről

2016. január. 25. 17:33
A Nielsen globális online felmérése szerint a válaszadók 57 százaléka vásárolt online külföldi kiskereskedőtől a megkérdezésük előtti hat hónap alatt.

Hozzájárul a neten vett áruk visszaküldésének költségéhez a PayPal

2016. február. 01. 15:44
Évente tizenkétszer, alkalmanként 9300 forintig járul hozzá a rajta keresztül, az interneten vásárolt termékek visszaküldésének költségéhez a PayPal. A fizetési szolgáltató felmérése szerint a magyarok harmada vett már olyan árut, melyet szívesen visszaküldött volna. A PayPal év végéig meghosszabbítja Refunded Returns szolgáltatását a kelet-közép-európai régió országaiban, így Magyarországon is, a szolgáltatással minden PayPallal fizetett termék után...

Egymillió dolláros iparág lehet az eSport Magyarországon 2018-ra

2016. április. 10. 11:04
Folyamatosan nő az érdeklődés a versenyszerűen űzött online játékok, az eSportok iránt, az iparág árbevétele 2018-ra meghaladhatja az egymillió dollárt (274 millió forint) Magyarországon - derül ki a PayPal online pénzügyi szolgáltató megbízásából a SuperData piackutató által készített reprezentatív felmérésből. Az MTI-hez eljuttatott tájékoztatás szerint a magyar rajongótábor jelenleg 223 ezerre tehető és várhatóan 2018-ig megduplázódik.

összesen: 25 db | 10 db/oldal

1 2 3