Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
19 találat a(z) "Pongrácz Ferenc" cimkére.

Hivatalosan is elstartolt az AI Generation – chatbot fejlesztők figyelem!

2018. szeptember. 27. 18:14
Az ILex és az IBM közös versenye új távlatokat nyit a mesterséges intelligencia használatában. A 8 országra kiterjedő megmérettetés céljáról, folyamatáról és egyedi mivoltjáról beszélgettünk a szervezőkkel.

Lexi, a jogi Knight Rider

2018. február. 12. 21:46
Ismerjék meg Lexit, az iLex Systems által kifejlesztett jogi chatrobotot. A magyarul beszelő robot polgári jogi kérdésekre válaszol. Az iLex kognitív rendszere mögött az IBM Cloud és a Watson mesterséges intelligenciája áll, amely nem csak tárhelyet és akár önállóan tanuló MI-t, de fejlesztői környezetet is biztosít a működéshez. A találmány forradalmasítja a hagyományos jogi technikákat. Nézzék csak!

ITB Inside 2016 - InnoICON – az iLex új fejlesztése

2016. szeptember. 05. 18:40
Új fejlesztéssel rukkolt elő az iLex Systems Zrt. InnoICON – ez a neve az új innovációmenedzsment-rendszernek, amely nagyvállaltok, valamint KKV-k számára nyújt majd segítséget a fejlődésben. A fejlesztés további újdonsága, hogy 3D-s alkalmazásaival az elsők között lesz, amelyek beleilleszthetők a virtuális valóság elemeibe.

Az innováció kötelező!

2016. szeptember. 05. 07:28
Az iLex Systems Zrt. és együttműködő partnerei által indított jogi technológiai sorozat új cikkében Pongrácz Ferenc, az IBM délkelet-európai üzletfejlesztési igazgatója foglalja össze, miért is kötelező ma mindenki számára az innováció. Designed by Apple in California. Assembled in China. Vagyis az Apple tervezte Kaliforniában, az összeszerelés helye: Kína: olvasható a legendás profitot hozó iPhone okostelefonok hátoldalán. Az elmúlt évtizedekben tanulmányok sora...

Ingyen használható a kétmilliárdos számítógép Budapesten

2016. május. 17. 21:20
Van, amikor a méret igenis számít. Ilyen többek között az informatikai termékfejlesztés is, ahol egy bizonyos szint felett már nem lehet türelemmel helyettesíteni a teljesítményt. Szerencsére a magyar kkv-k számára van más út, ugyanis az IBM ingyenesen biztosít hozzáférést mintegy kétmilliárd forintnyi infrastruktúrához innovációs központjában. A hazai cégek a villámgyors rendszer mellett egy globálisan elérhető, biztonságos felhőtechnológiát is igénybe vehetnek.

Az ügyvédség vége? Mi jöhet ez után?

2016. június. 19. 17:35
Az iLex Systems Zrt. együttműködő partnerei közreműködésével szerkesztett cégjogi sorozat 47. részében Pongrácz Ferenc, a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) elnöke foglalja össze gondolatait a jogi technológiai fejlődés törvényszerűségéről, valamint azokról a kihívásokról, amelyekkel a mai kor modern jogászainak szembe kell nézniük. Az elmúlt napokban a Budapesten másodízben megrendezett Brain Bar fesztivál keretei között volt szerencsém két...

Sikeresen vizsgázott az első iLex-es évfolyam a BGE-n

2016. január. 28. 17:28
Sikeresen vizsgáztak a Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Karának hallgatói Zalaegerszegen az iLex rendszer gazdasági jog körében történő alkalmazásából. A hallgatók kézhez vehették az iLex BASIC tanúsítványt, ezzel igazolva a legújabb legal - tech elsajátítása körében tett alapszintű ismereteiket.

Versenyképes Oktatás konferencia

2016. február. 01. 19:59
Az oktatás területén aktuálisan felmerülő kérdésekre reagálva szervezte meg az Amerikai Kereskedelmi Kamara és a Nemzeti Befektetési Ügynökség a Versenyképes Oktatás elnevezésű konferenciáját a döntéshozók, vállalati szereplők és a pedagógusok részvételével. A cél az volt, hogy együtt tekintsék át a felmerülő kihívásokat, a fejlesztendő területeket, és hogy lehetőséget nyújtsanak az egyes szereplők közötti együttműködésre is.

Tananyag lett az iLex a BGF-en

2015. szeptember. 21. 18:57
A jövő infokommunikációs technológiája az oktatásban! Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Gazdasági Főiskola Zalaegerszegi Gazdálkodási Kara és az iLex Systems Zrt. Ennek értelmében a kar hallgatói egyedi lehetőségként ismerkedhetnek meg és próbálhatják ki a vállalati jogi szolgáltatások terén egyedülálló infokommunikációs technológiák által támogatott, IBM felhő alapú, Apple mobil eszközökre optimalizált szoláltatásokat, amelyeket az iLex Systems...

A siker kulcsa: az innovatív megoldások – 53. Közgazdász-vándorgyűlés, Informatika szekció

2015. szeptember. 17. 08:11
A megújulás, az innovatív ötletek bevonása fokozottan érvényes a ma létrejövő vállalatok életében, ennek fontosságát pedig egyre többen kezdik felismerni. Erre hívták fel a figyelmet az előadók az 53. Közgazdász-vándorgyűlés informatikai szekcióján, ahol kiemelték azt is: egy cég csak akkor lehet igazán sikeres, ha mer újítónak lenni, és a forradalmasító ötletek felé nyitni. Többek között ezt bizonyítja az iLex Systems Zrt. esete is, aki a jövőben új eszközökkel...

összesen: 19 db | 10 db/oldal

1 2