Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "Pukler Gábor" cimkére.

Okosodó városok és azok hazai megtestesítői

2018. április. 17. 07:44
A smart technológia az élet minden területén jelen van. Az okosodásból pedig a szélesebb környezet, azaz a városok és a falvak sem hagyhatók ki. De mitől lesz okos egy város, milyen az élet a hazai smartcity-kben, és milyen intézkedéseket kíván tenni a kormány a technológia regionális bevezetésére?

ITB Inside – Rékasi Tibor az év legsikeresebb ict-menedzsere

2014. szeptember. 11. 22:30
Rékasi Tibor, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója lett az év legsikeresebb ict- menedzsere. Az itbusiness leadership award díjat idén a Magyar Telekom és az ApPello pályázata érdemelte ki, különdíjat a Business Telecom pályázata kapott. A hagyomány ITB Inside díjátadónak idén a Magyar Nemzeti Galéria adott helyet.

IT Business - MTA Székház

ITB Club - Smart City

2014. június. 06. 02:45
Annyi minden „okos" már a környezetünkben: a telefonunk, a bankkártyánk, az óránk, a tévénk, lassan a hűtőnk is az lesz. Épp itt lenne az ideje, hogy okosabbá tegyük tágabb környezetünket is, a várost, ahol dolgozunk, ahol közlekedünk, ahol a szabadidőnk egy jó részét töltjük, ahol gyermekeinket neveljük. Erről a témáról szólt az IT Business májusi Club rendezvénye a Magyar Tudományos Akadémián.