Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
9 találat a(z) "Rékasi tibor" cimkére.

„Nincs kitérés a digitalizáció elől” – Rékasi Tibor előadása az Infotér Konferencián

2019. január. 28. 12:25
A Magyar Telekom vezérigazgatója a digitális transzformáció témakörét állította előadásának középpontjába, illetve a digitalizáció olyan elemeit, amelyek tejesen átalakítják az életet. Az izgalmas előadás során fény derült arra is, hogy miért nincs kitérés a digitalizáció elől.

Rékasi Tiborral beszélgettünk az IKT átalakulásról

2018. november. 19. 07:49
A kommunikációs platformok hatalmas átalakuláson mentek keresztül. Rékasi Tibor saját és szakmai tapasztalatait összegezve mesélt ennek a gyakorlati manifesztumáról, illetve az 5G technológia ezt elősegítő szerepéről és kihívásairól. Kommunikáló futócipő, okosóra, ipari átalakulás – a Magyar Telekom vezérigazgatója izgalmas példákkal rukkolt elő.

A Telekom aláírta a Digitális Jólét Program védjegyhasználati szerződését

2017. augusztus. 14. 11:25
A sikeres digitális átállás előfeltétele, hogy megfelelő infrastruktúra álljon rendelkezésre, és mindenki számára elérhető, megfizethető legyen az internetszolgáltatás – mondta Deutsch Tamás. A Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos a program védjegyhasználatáról szóló megállapodását pénteken írta alá a Magyar Telekommal, így innentől kezdve már a szolgáltató kínálatában is elérhető a Digitális Jólét Alapcsomag.

TiJöttök! Innovációs Projekt Verseny és Gyakornoki Program

2015. január. 21. 13:54
Az EFH Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Alapítvány három kategóriában – digitális város, egészségipar, agrár- és élelmiszeripar –, hirdette meg a TiJöttök! Innovációs Projekt Versenyét, illetve Gyakornoki Programját. A Miniszterelnökség, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, a Sanofi-Aventis Zrt., a T-Systems Magyarország Zrt. és az Agrotechfood Agrár-és Élelmiszeripari Innovációs Zrt. összefogásával megvalósuló versenyre február 15-ig várják a...

TiJöttök! Innovációs Projekt Verseny – sajtótájékoztató

2015. január. 15. 15:33
Az állami, civil és az üzleti szféra összefogásával valósult meg a TiJöttök! Program innovációs projekt versenye, amelyet idén első alkalommal hirdetett meg az EFH Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Alapítvány. A Miniszterelnökség, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal és a piaci szereplők támogatásával létrejövő program elsődleges célja, hogy feltárják és bemutathassák a hazai innovatív projekteket, illetve egy gyakornoki programon keresztül...

ITB Inside – Rékasi Tibor az év legsikeresebb ict-menedzsere

2014. szeptember. 11. 22:30
Rékasi Tibor, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója lett az év legsikeresebb ict- menedzsere. Az itbusiness leadership award díjat idén a Magyar Telekom és az ApPello pályázata érdemelte ki, különdíjat a Business Telecom pályázata kapott. A hagyomány ITB Inside díjátadónak idén a Magyar Nemzeti Galéria adott helyet.

INSIDE ITB 2014

2014. szeptember. 08. 08:08
Idén a Magyar Nemzeti Galéria adott otthont az IT-Business Publishing (ITB) hagyományos szezonnyitó fogadásának, ahol 295 vezető jelent meg. Az ITB „back to the business” partijaként jegyzett Inside ITB rendezvényen jelentette be a kiadó az itbehaviour, a kiadó új lapja elindítását. Az esten az ITB átadta a szakmai zsűri által megszavazott díjait. Az itbusiness leadership award díjat idén a Magyar Telekom és az ApPello pályázata érdemelte ki, különdíjat a...

Empatikusak-e az ICT-szállítók?

2014. március. 20. 00:06
Avagy hogyan lehet megfelelni az egyedibb igényeknek is az állami és versenyszférában? Ezekre a kérdésekre keresték a választ a szektor szakemberei az IT Business Empathy konferenciáján, Kecskeméten. A meghívottak beszéltek a területet érintő nehézségekről, felvázolták a jelenlegi trendeket és boncolgatták a jövő nagy kérdéseit is.

ITB Empathy 2014 – Empatikusak-e az ICT szállítók?

2014. március. 07. 09:21
Empatikusak-e az ICT szállítók? Ezzel a címmel tarottak kerekasztal-beszélgetést az IT Business Empathy konferenciáján. A beszélgetésen az ICT piac és az állam szereplői is jelen voltak és együtt határozták meg a jelen helyzetét és a jövő trendjeit.