Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
23 találat a(z) "Samsung" cimkére.

Okostantermet adtak át az országban elsőként Miskolcon

2017. március. 22. 19:02
Az okostantermet szociális központban Miskolcon, az Ökumenikus Segélyszervezet és a Samsung Electronics Magyar Zrt. egyedülálló együttműködésének köszönhetően adták át. Az elektronikus táblával, tabletekkel, digitális tollakkal felszerelt és adományból bebútorozott okostantermet a karitatív szervezet miskolci átmeneti otthonában élők mellett a környező iskolák diákjai is használhatják térítésmentesen – mondta Lehel László, a segélyszervezet elnök-igazgatója,...

Egyre jobban mennek a kínai okostelefonok

2017. május. 24. 09:13
A kínai okostelefon gyártók egyre nagyobb részesedést hasítanak ki maguknak a világpiacból a Samsung és az Apple kárára - állapítja meg első negyedévi forgalmi kimutatásában a Gartner piackutató intézet. Az öt legnagyobb okostelefon gyártó közé bejutott három kínai vállalat, a Huawei, az OPPO és a vivo együttesen 24 százalékos piaci részesedésre tett szert az idei első negyedévben, 7 százalékponttal nagyobbra, mint 2016 első negyedévében.

Sikeres 5G tesztet hajtottak végre

2017. június. 30. 08:00
A Samsung Electronics és az SK Telecom 5G végpontok közötti kapcsolati tesztet hajtott végre az 5G New Radio (NR) technológia használatával. A teszt, amely 3,5 GHz-es spektrumon, az 5G NR technológián alapuló virtuális magon, rádión és eszközön keresztül valósult meg, az 5G végpontok közötti kapcsolatok sikerét bizonyítja. 1 Gbit/s feletti sebességet és 1,2 milliszekundumos legalacsonyabb késleltetést sikerült elérni.

A Samsung is ráerősít az otthoni wifihálózatokra

2017. június. 19. 14:02
Komoly vetélytársat kapott a Google Wi-Fi. A Samsung ugyanis június elején közölte, hogy piacra dobja Connect Home nevű saját termékét, amely képes akár egy 700 négyzetméteres területet is lefedni, ráadásul az intelligens eszközöket összekötő csomópontként – hubként – is funkcionál. Csakúgy, mint a Google Wi-Fi, a dél-koreai cég készüléke szintén alkalmas egy összekapcsolódó (mesh) wifihálózat létrehozására, ennek köszönhetően a lefedettséget ki lehet...

Magyarországon is cserélik, vagy visszaadják az árát a Samsungoknak

2016. október. 15. 19:34
A cég közleménye szerint Magyarországon minden Galaxy Note7 tulajdonos készülékét Galaxy S7, Galaxy S7 edge vagy bármilyen másik Samsung Galaxy telefonra cserélheti úgy, hogy az árkülönbözetet a Samsung visszatéríti. Akinek ez nem felel meg, a vásárlás helyén visszakérheti a készülék teljes vételárát.

Felhőcéggel erősít a Samsung

2016. június. 20. 07:33
A koreai óriás megveszi a Joyentet, a vezető nyilvános és magán felhőalapú megoldások szolgáltatóját. Folytatódik a nyári felvásárlás: a Microsoft megkaparintotta a LinkedInt, a Samsung pedig most jelentette be, hogy megállapodott a Joyent Inc., vezető nyilvános és magán felhőszolgáltató felvásárlásáról. A Joyent kiváló felhő technológiájával a Samsung hozzáfér felhőalapú platformjaihoz, így támogatni tudja rohamosan növekvő mobil termékcsaládját, valamint...

2017 a szuperkönnyű laptopok éve lesz

2016. december. 27. 11:47
Már az év végén bemutatta a 2017-re szánt Notebook 9 személyi számítógépeit a Samsung, a társaság az új modelleknél egyértelműen a hordozhatóságra helyezte a hangsúlyt. A 15 hüvelykes kijelzővel ellátott változat kevesebb mint egy kilogrammot nyom, ami azt jelenti, hogy az előző verzióhoz képest mintegy negyedével sikerült csökkenteni a súlyát, és alig nehezebb, mint a 12 hüvelykes MacBook - közölte a Világgazdaság.

Az idősebb korosztály szükségesnek tartja a technológiai fejlődést, de nehezen tart lépést vele

2016. augusztus. 01. 12:43
Az idősebb, 55 éven felüli magyarok 60 százaléka tisztában van vele, hogy a folyamatos technológiai fejlődés szükséges és elkerülhetetlen, ez az arány bőven meghaladja az európai 41 százalékos átlagot, ennek ellenére a nyugat-európai országokhoz viszonyítva sokkal kevésbé tudnak haladni a korral az idősebb magyarok - derült ki a Samsung legújabb kutatásából.

343 millió okostelefon fogyott három hónap alatt

2016. augusztus. 01. 08:55
Az okostelefonok világpiaci forgalma nem nőtt lényegesen az idei második negyedévben sem az amerikai International Data Corporation informatikai és távközlési piackutató vállalat felmérése szerint. A második negyedévben 343,3 millió okostelefont értékesítettek a világpiacon, ami mindössze 0,3 százalékkal haladja meg a 2015 második negyedévi 342,4 milliót, de szerény, 3,1 százalékos a növekedés az idei első negyedévi 333,1 millióhoz képest.

Letölthető az ingyenes szemvédő alkalmazás

2016. április. 23. 14:28
Egy eredeti megoldás, a Safety Screen app megvédi a felhasználók szemét az okostetelefonoktól, táblagépektől. A Safety Screen abban segít, hogy a felhasználók - különösen a gyerekek - a mobil eszközüket mindig egészséges távolságban tartsák a szemüktől. Az alkalmazás egy háttérben futtatható és a szülők által akár jelszóval is levédhető program, amely jelez, ha a készülék túl közel kerül a szemhez. Ekkor a fejlett arcfelismerő szoftvernek köszönhetően egy...

összesen: 23 db | 10 db/oldal

1 2 3