Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
13 találat a(z) "siker" cimkére.

Külső szakértők vezetik sikerre a családi vállalkozásokat

2019. május. 16. 13:00
Közel két számjegyű növekedéssel zárták a legsikeresebb családi cégek az elmúlt két évet - mutat rá az EY és a svájci St. Gallen Egyetem friss Global Family Business Index rangsora.

Min múlik a cég sikere?

2019. február. 18. 09:00
A cégek számára a digitális átállás sikere azon múlik, hogy meg tudják-e találni a jól képzett IT-szakembereket - derül ki a Profession.hu és a Boston Consulting Group által készített tanulmányból. A képlet azonban nem ilyen egyszerű.

ExO Works – az exponenciális átalakítási folyamat sikerének új dimenziója

2019. április. 23. 09:21
Az első ExO Works által szervezett workshopon jártunk, ahol a cég vezérigazgatójával és két szakértővel beszélgettünk a módszertanról. Ezen túl pedig saját esettanulmányokon keresztül ismertük meg, hogy az elmúlt években hogyan mentek keresztül sikeres exponenciális átalakítási folyamaton olyan vállalatok, mint például a Visa, a HP vagy a Procter & Gamble.

Miért tarolnak az új kinai okostelefonok?

2018. május. 30. 08:00
Mindent letol a dobogóról az iPhone-tól a Samsungig a tényleg teljes felületen kijelzős technikával berobbanó Vivo újdonság.

Ők a világ legnagyobb online piacának vezető eladói

2018. június. 01. 14:00
Évek óta rendületlenül ugyanaz a cég vezeti az online eladásokat az USA-ban. És világszerte is.

Startupból világcég – ez kell a sikerhez

2018. július. 26. 08:00
Jó csapat és menedzsment, működőképes stratégia, hosszú távú célkitűzés és egy csipetnyi szerencse – ha ezek az összetevők adottak, egy Magyarországról indult startup is meghódíthatja a világpiacot, ahogyan az NNG példája is mutatja. Az autóipar legnagyobb szereplőinek szállító cég kétszer is szerepelt a Deloitte „Technology Fast 50 Central Europe” rangsorában.

Dobogós lett egy magyar versenyző a HackYeah IT ötletversenyen

2018. december. 03. 08:00
Több mint háromezer induló közül a második helyen végzett az egyik magyar versenyző a varsói HackYeah 24 órás nemzetközi ötletversenyen, ahol a lengyel állami szervezetek és vállalatok által felvetett kihívásokra adtak választ a résztvevők – közölte az MTI-vel a magyar delegáció részvételét szervező INPUT Program.

Cél és stratégia nélkül nem életképes egy vállalkozás

2018. augusztus. 28. 12:00
A szervezet célja legyen érthető, mérhető és mások számára érdekes. Továbbá legyen egy olyan stratégiája a vállalkozásnak, amelyre alapozva ezt a célt meg lehet valósítani – mondta a Rádió Orientnek Hónig Péter szakértő.

Magyar győzelem a régió legnagyobb startup versenyén

2016. június. 06. 17:31
Hazai siker: a CEE Lift Off!-on 23 ország 148 startupja közül a mesekönyvek forradalmasítója, a BOOKR Kids nyerte meg a fődíjat.

Karrier kódolva panelbeszélgetés – Tusványos 2015

2015. szeptember. 01. 16:21
Mit is jelent vajon ma a „karrier”? Mi kell hozzá, hogy egy tehetséges fiatal élni tudjon a lehetőségeivel? Hogyan járul hozzá a közoktatás, hogy ezt a legtöbb ember számára biztosítani tudja? A digitális írástudás és a megfelelő szakmai ismeret ma már elengedhetetlen feltételei a boldogulásnak, de mit tesznek, és mit tehetnének még értünk az állami intézmények, valamint mi a feladata az egyénnek, hogy az sikerhez vezető útra lépjen? Résztvevők: Bánhegyi...

összesen: 13 db | 10 db/oldal

1 2