Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
21 találat a(z) "Spaller Endre" cimkére.

Tusványos 28 – Az Infotér 7. alkalommal volt jelen a Bálványosi Szabadegyetemen

2017. július. 27. 10:31
Az Informatika a Társadalomért Egyesület az idei évben a Digitális Jólét Programmal közösen állította fel önálló színpadát a Bálványosi Szabadegyetem és Diáktábor tusnádfürdői rendezvényén. A nagyszerű koncertek és a sokszínű kulturális események mellett 3 nap alatt, 6 kerekasztalbeszélgetés során vitatták meg a meghívott szakértők a digitalizáció és a digitális átalakulás fontos kérdéseit.

A digitalizáció hatása a mindennapjainkra – a munkaerőpiac integrálása a digitális világba

2017. augusztus. 10. 14:40
Ma már mindenki számára evidens, hogy a világ megváltozott, és számtalan ügyet sokkal egyszerűbben tudunk elintézni. Fontos, hogy az emberek megismerjék a digitális eszközöket, minél többen használják azokat, és ne féljenek tőlük. A digitalizáció korában az állampolgárok nem érzik biztonságban adataikat, hiszen nem mindig egyértelmű, hogy ennek a világnak hol vannak a veszélyes pontjai. Az adatvédelemmel kapcsolatos ismeretek megszerzése a digitális felzárkózás...

TiJöttök! Innovációs Projekt Verseny – sajtótájékoztató

2015. január. 15. 15:33
Az állami, civil és az üzleti szféra összefogásával valósult meg a TiJöttök! Program innovációs projekt versenye, amelyet idén első alkalommal hirdetett meg az EFH Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Alapítvány. A Miniszterelnökség, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal és a piaci szereplők támogatásával létrejövő program elsődleges célja, hogy feltárják és bemutathassák a hazai innovatív projekteket, illetve egy gyakornoki programon keresztül...

A laborból a világpiacra? A magyar innováció globális kilátásai

2015. augusztus. 17. 08:03
Magyarország az elmúlt 7-8 évben elég komoly eredményeket tudott felmutatnisstatisztikai szempontból a kutatás területén, hiszen 2008 óta 30%-kal növekedett a K+F-re fordított összegek. Emellett a külföldi ésa vállalati források aránya is jelentősen növekedett, a kockázati tőkebefektetés terén pedig rekordévet zártunk. Bíztató továbbá, hogy jelenlegi uniós ciklusban pedig 4000 milliárd forintot tervez a kormány vállalkozásfejlesztésre fordítani. Komoly...

Startup körkérdés 4. – Hogyan lehetne Magyarország vonzóbb a startup-ok számára?

2014. szeptember. 30. 09:02
London, New York és a Szilícium-völgy a legvonzóbb állomások egy magyar startup számára, mert ezeken a helyeken tudással, tapasztalatokkal, lehetőségekkel várják az ötlettel rendelkező vállalkozásokat. A startupokkal foglalkozó körkérdés sorozatunk következő állomásában arra keressük a választ, hogy meg lehet-e fordítani a folyamatot? Hogyan lehetne elérni, hogy a külföldi startup-ok számára Budapest vonzó célpont legyen?

Startup körkérdés 3. – Hogyan lesz az állami pénzből smart money?

2014. szeptember. 22. 20:04
Hogyan lesz az állami pénzből smart money? Ezt a kérdést járja körbe a startupokkal foglalkozó összeállítás sorozatunk harmadik állomása. Egy befektető, egy tanácsadó, az állami szférát képviselő vezető és szakemberek nyilatkoznak a témáról.

Innotrends Hungary 2014 – sajtótájékoztató

2014. szeptember. 15. 15:59
A Nemzeti Innovációs Hivatal főszervezésében, a hazai KFI szakmai szervezetek széles körű összefogásával, idén október 16-17-én kerül megrendezésre az Innotrends Hungary elnevezésű nemzetközi kutatási, fejlesztési és innovációs konferencia és startup kiállítás, melyről Spaller Endre, a NIH elnöke, Dr. Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár, Böszörményi-Nagy Gergely, a Design Terminál főigazgatója, valamint Dr. Gárdonyi Márk, a HIPAVILON Nonprofit...

Ilyen volt a 2014-es Információs Társadalom Parlamentje

2014. szeptember. 15. 07:58
Idén a Digitális Ökoszisztéma alcímet viselte az Informatika a Társadalomért Egyesület által szervezett Információs Társadalom Parlamentje. A negyedik alkalommal megrendezett eseményen több száz ember vett részt, akik színvonalas előadásokat hallgathattak meg az ágazatot érintő legfontosabb kérdésekben a piac, a kormányzat és a civil szektor képviselőitől. A helyszín idén mindkét napon az Országház volt.

Startup körkérdések 2. – Honnan jön a smart money „smart” része?

2014. szeptember. 03. 10:08
Honnan jön a smart money „smart” része, ki és hogyan teszi bele egy vállalkozásba? Honnan fogják tudni egy startupnál, hogyan kell megfelelően felhasználni a pénzt? Mi a véleménye ezekről a kérdésekről a szakembereknek? Az Infotér startup témával foglalkozó összeállításának második körkérdése következik.

Innotrends 2014: Spaller Endre, a NIH elnökének köszöntője

2014. október. 27. 00:29
Az Innotrends Hungary 2014 résztvevőit és előadóit Spaller Endre, a Nemzeti Innovációs Hivatal elnöke köszöntötte. Kiemelte, a rendezvény egyik fő kérdése a startupok lehetősége és az, hogy a jövő technológiájában Magyarország milyen módon tud részt venni.

összesen: 21 db | 10 db/oldal

1 2 3