Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
15 találat a(z) "sport" cimkére.

Tech-doppinggal dönt rekordokat a sportvilág

2019. január. 02. 11:00
A sportolók, edzők és sportszervezetek egyre nagyobb érdeklődést tanúsítanak a Dolgok Internete (IoT) technológia iránt. Nem csupán a felkészítési szakaszban, de a versenyeken is nagy szerepet szánnak ezeknek a fejlesztéseknek.

Digitalizált sport, környezetbarát szemlélet: intelligens chip az adidas új futócipőiben

2018. május. 30. 16:00
Tovább folytatja műanyagszemét okozta környezetszennyezés elleni küzdelmét az adidas Running és a Parley for the Oceans.

E-sport: kevesek szórakozásából feltörekvő iparág?

2018. június. 28. 10:00
Egyre nagyobb az érdeklődés Magyarországon a versenyszerűen játszott videojátékok és az e-sport iránt.

Tusványos 2018 – Czermann János: Digitális Sport Stratégia koncepció ismertetése

2018. augusztus. 16. 07:45
Szeptemberben a kormány elé kerül hazánk digitális sportstratégiája, ami eddig nem látott változásokat indikál. A nem csak egy-egy sportra, hanem kompletten, minden ágazatra kiterjedő javaslatcsomagtól sokat várnak a szakemberek. Hogy pontosan mit, az kiderül a beszélgetésből.

Magyar startup forradalmasítja a fitnesz oktatást

2018. augusztus. 01. 13:00
Elindult Európa első online fitnesziskolája. A Mymove.hu fitnesz, aerobik és különböző táncirányzatok edzőit tanítja internetes kurzusok segítségével.

Tusványos 2016 – Média a határon túl

2016. augusztus. 16. 20:52
Az MTVA féléves tárgyalássorozat után megszerezte a jogot a 2018–2024-es időszakra, hogy magyar nyelven közvetíthesse az olimpiát valamennyi szomszédos ország területén – jelentette be Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója a Bálványosi Szabadegyetem Infotér sátrában egy kerekasztal beszélgetésen. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap folyamatosan dolgozik azon, hogy a határon túli magyarok számára is elérhetővé tegye a sportközvetítéseket.

Testedzésnek tartják a fiatalok a számítógépes játékokat

2015. június. 25. 08:08
A fiatalok következő generációit olyannyira leköthetik az elektronikus eszközök, hogy ha nem teszünk valamit, akár teljesen elszokhatnak a fizikai tevékenységtől és leszokhatnak a sportról. Ez a legfontosabb megállapítása az Ifjúsági Sportalap brit karitatív szervezet beszámolójának – hangzott el a Kossuth Rádió Krónikájában. Az alapítvány által megkérdezett gyermekek több mint egynegyede azt válaszolta, hogy a barátaikkal játszott számítógépes játék szerintük...

Tilos a videó- és hanganyag közzététele a közösségi médiában az olimpia idején

2012. március. 13. 07:23
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) bizonyos feltételek mellett ösztönzi és támogatja a londoni játékokon részt vevő sportolókat és egyéb akkreditált személyeket, hogy használják a közösségi médiát, azaz posztokat, blogbejegyzéseket írjanak és tweeteljenek élményeikről. A Magyar Olimpiai Bizottság honlapján csütörtökön közzé tett NOB-állásfoglalás szerint a közösségi média- és blogtevékenység nem szolgálhat kereskedelmi vagy hirdetési célt, továbbá a szerző nem...

Az innováció és a piacra jutás buktatói - Lehet egy sportkapu intelligens?

2012. május. 18. 12:10
Az intelligens sportkaput bemutatták Horvátországban és Tajvanban, Oroszországban és Ukrajnában, Lengyelországban és Dél-Koreában, sikere volt innovációs kiállításokon és találmányi versenyeken, fejlesztő csapata elnyerte az Év feltalálója” díjat 2011-ben. Az igazi piaci áttörés azonban még várat magára. Mitől intelligens egy kapu? - fortyanhat fel hitetlenkedve az az ember, aki attól is dühös lesz, amikor a mosóport vagy a mosogatógépet ezzel a fennhéjázó...

Az ünnepek és sportesemények alatt fokozódik a spamveszély

2012. január. 31. 06:55
A nyári olimpiai játékok ideje alatt fokozódik a spamveszély, mert a levélszemétküldők kihasználják a fontos eseményeket a kéretlen levelek vonzóbbá tételéhez - derül ki a Symantec számítástechnikai biztonsági vállalat legújabb felméréséből. A Symantec Intelligence becslése szerint a levélszemétküldők ki fogják használni a közelgő naptári eseményeket is, amilyen például a közelgő Valentin-nap is.

összesen: 15 db | 10 db/oldal

1 2