Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
111 találat a(z) "startup" cimkére.

Kaposváron oktatják a jövő startup vállalkozóit

2017. március. 23. 08:34
Új startup kurzusokkal, folyamatosan frissülő online könyvvel, Európában is egyedülálló digitális oktatási platformmal és a diploma mellett akár befektetési lehetőségekkel is várja a Kaposvári Egyetem 2017-ben a hallgatóit. „A hazai és nemzetközi tapasztalatokra építkezve egy olyan innovatív oktatási módszert vezetünk be a Kaposvári Egyetemen, amelynek köszönhetően az itt végzett hallgatók a jövő vállalkozói bázisát biztosítják” – mondta az új modellről Szávai...

Hazai start-upok jelentkezhetnek egészségügyi innovációs pályázatra

2017. március. 22. 10:44
Kis- és középvállalkozásoknak írt ki versenyt az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) által életre hívott és támogatott EIT Health, a világ egyik legnagyobb egészségügyi innovációs kezdeményezése. Tagjai közt megtaláljuk Európa vezető egészségipari és gyógyszeripari vállalatait, kutatóintézeteit valamint a kontinens tíz leginnovatívabb egyeteme közül nyolcat is. Magyarországról két kategóriában nevezhetnek az érdeklődők.

Holnapután nyit a CeBIT

2017. március. 17. 11:57
Az élet egyre több területét átható digitalizáció és a partnerország, Japán révén az úgynevezett 5.0-ás társadalom (Society 5.0) kialakulása a központi téma a németországi Hannoverben a hét végén kezdődő CeBIT-en, a világ legnagyobb információs technológiai szakkiállításán. A kiállítást vasárnap este nyitja meg Angela Merkel német kancellár és Abe Sindzó, az idei partnerország, Japán miniszterelnöke. A hannoveri vásárvárosban több tízezer négyzetméteren...

Újdonságokkal készülnek a magyar kiállítók a CeBIT-re

2017. március. 14. 13:03
A magyar cégeken, startupokon túl állami digitális megoldásokat - online fizetési rendszerek, útdíjhálózat - is bemutatnak az idei digitális szakkiállításon, a hannoveri CeBIT-en. A magyar pavilonban - amely az eddigi legnagyobb, 400 négyzetméter lesz - otthoni környezetben mutatják be a mindennapokban segítséget jelentő digitális technológiákat – mondta Oláh Zsanett, az Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNK) Zrt. vezérigazgatója kedden az M1 aktuális csatornán.

Izraelből segíti a Google egy magyar startup termékfejlesztését

2017. március. 13. 19:01
Termékfejlesztési programon vett részt a Google LaunchPad accelerátor programjának első magyar résztvevője, a Miutcánk.hu nevű startup vállalkozás. Google LaunchPad programban négy magyar fiatal márciusban egy hétig Tel-Avivban kapott szakmai tanácsokat és üzleti segítséget a Google nemzetközi mentorcsapatától.

Milyen trükkel tarolt az Uber, az Apple és a Facebook?

2017. március. 10. 14:59
A gépek már gondolkodnak, a modern háborúkat pedig képlékeny robotokkal és „okos porral” vívják majd.

Magyar startupok jelentkezését is várja a Google

2017. március. 10. 00:48
Három új, kifejezetten startupokat támogató program célja, hogy segítsék a magyar startupok növekedését és azok pozícióját a globális piacon.

Kilenc magyar innovatív vállalkozás mutatkozott be Izraelben

2017. március. 09. 06:33
Kilenc magyar innovatív vállalkozás mutatkozott be Izraelben, a Tel-Avivban megrendezett Axis innovációs konferencián, a Magyar Nemzeti Kereskedőház InnoTrade programjának közreműködésével.

A Microsofttal kezd versenybe a Prezi a lettekkel

2017. május. 22. 08:09
Egyelőre nem nyilvános, hogy mennyiért vette meg a Prezi a legismertebb lett startupot, és arról sem szívesen beszél a két cégvezér, hogy milyen termékeken dolgoznak. Az Infogr.am Lettország legismertebb technológiai cége, ami nagyon aktív a startup és a dizájn közösségben is – mondta Mikko Järvenpää cégvezér a Kreatív Online-nak adott interjúban. Arra törekednek, hogy még többet tegyenek a tudásmegosztásért, és a Prezi részeként nemzetközi ajtókat tudjanak...

Malajziában ismertették az INPUT programot

2017. május. 15. 08:23
Solymár Károly Balázs, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkára 2017. május 11-12-én lezajlott megbeszéléseinek fő célja a kiemelt kormányzati program bemutatása mellett a malajziai startup ökoszisztéma és legjobb gyakorlatok megismerése, a kétoldalú partneri kapcsolatok kiépítése volt.

összesen: 111 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11