Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "szabadság" cimkére.

Öt órás munkanap? Korlátlan szabadság? Ahogy a csehek elképzelik

2018. szeptember. 14. 13:00
Míg a cseh szakszervezetek a munkahetet két és fél órával szeretnék rövidíteni, az alkalmazottak sokkal messzebb mennének. Egy friss felmérés szerint öt órás munkanapokat szeretnének.

Nem ragadhat bent az idei szabadság - milyen jogok illetik a munkavállalót?

2018. november. 27. 12:00
A Munka törvénykönyve rendelkezése szerint év végéig minden munkavállalónak ki kell adni az idei szabadságát, a jogszabálytól csak kivételes esetekben lehet eltérni - hívta fel a figyelmet a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft.

Legtöbben a szabadság után mondanak fel

2018. augusztus. 17. 11:00
Egyre magasabb stressznek vannak kitéve a munkavállalók a megnövekedett munkaerőhiány miatt, miközben azzal is tisztában vannak, hogy a megnőtt igény miatt viszonylag könnyen el tudnak helyezkedni, ha a felmondás mellett döntenek. A nyaralás alatt sok dolgozó ismeri fel, hogy már nem motivált és nem akar hosszútávon tervezni a munkahelyén.

Freedom House: Magyarországon biztosított az internet szabadsága

2012. október. 03. 10:31
Magyarország az internethasználat és a digitális média szempontjából a szabad országok közé tartozik a Freedom House jelentése szerint; a független nemzetközi jogfigyelő szervezet 47 vizsgált ország közül az ötödiknek sorolta Magyarországot. A washingtoni székhelyű intézet a vizsgált 47 országból 14-et sorolt a szabad kategóriába. A legnagyobb szabadságot élvezőnek ezen belül Észtországot minősítette, majd az Egyesült Államok, Németország és Ausztrália...

Szlovákiai Magyarok Kerekasztala: Szabadságjogokat veszélyeztet az ACTA

2012. február. 24. 07:37
Alapvető szabadságjogokat veszélyeztetnek a Hamisítás Elleni Kereskedelmi Megállapodásban (ACTA) foglaltak, ezért a megállapodás a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala számára teljesen elfogadhatatlan, és a szervezet tiltakozik annak esetleges ratifikálása ellen - közölte a kerekasztal az MTI-nek eljuttatott állásfoglalásában. A Szlovákiai Magyarok Kerekasztala úgy véli, hogy a dokumentum elfogadásával súlyos mértékben sérülnének a „már egyébként is sok helyütt...