Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
76 találat a(z) "telefon" cimkére.

Magyar mobil etikett, avagy mennyit és mikor nyomkodunk

2018. november. 21. 11:00
Az okostelefon sokak számára megkönnyítik az ismerkedést, a párkeresést, barátkozást, így mindig magunknál tartjuk a kütyüt. A Samsung utánajárt, miként hat a társas kapcsolatok alkulására a telefon, és azt is feltérképezte, melyek a legidegesítőbb szokások, az örökös telefonnyomkodáson túl.

Hová lett az okostelefonok sokszínűsége?

2018. május. 16. 07:37
Pár év alatt a piac átrendeződött. A versenyben maradók pedig mindjobban hasonlítanak egymásra. Milyen régen volt 2010, amikor még sokféle, egymással versengő és egészen más lehetőségeket kínáló okostelefonok között lehetett választani. Érdemes visszapillantani a Nagy Időkre a Statista diagramjának segítségével.

Egyre drágábbak az okostelefonok, illetve…

2017. október. 28. 16:41
Ha csak az utóbbi éveket nézzük, mind magasabbra törnek a mobilok, különösen a prémiumkészülékek árai. A GfK piackutató cég által közzétett adatok szerint az egekbe emelkedik a mobilok ára. Így is van: az Apple piacra dobta történetének legdrágább okostelefonját, az iPhone X-et, s a többi nagy gyártó, köztük a Google, a HTC, a Huawei, az LG, a Moto, a Nokia sem késlekedett alaposan megnyomni a tollat a prémium készülékeinek árcéduláján.

Idősebbek is elkezdhetik: segítség lehet a mobil

2017. május. 09. 08:12
Bizonyos életkor felett nagyobb szükség lehet a telefonra, mint az aktív korosztályoknak. Nem mindegy azonban, hogy milyen készüléket kap a nagyi. Időseknek, betegeknek, támogatásra szorulóknak fizikai billentyűzetes készüléket érdemes vásárolni, bizonytalan kézzel az érintőképernyő csak gondot okozhat.

Jövőre még okosabbak lesznek az okostelefonok

2017. január. 01. 13:59
A mobilok vékonyabbak, gyorsabbak, és lehet, hogy még okosabbak lesznek 2017-ben. Jövőre megjelenik a virtuális valóság a jutányos áron kínált okostelefonokon is, amelyek jobb grafikus feldolgozással, nagyobb felbontású kijelzővel és még nagyobb tárhellyel érkeznek. Minden eddiginél több felhasználó fizet majd különböző termékekért és lép be weboldalakra a telefonjáról – írja a computerworld.hu.

Indiában a turisták kapnak egy – SIM kártyát a repülőtéren

2017. február. 18. 15:03
Eddig a külföldieknek bonyodalmas adminisztratív huzavonán kellett átesniük, mire hozzájutottak a kártyához. A nehézkes procedúrában során számos dokumentumot kellett beszerezni, köztük igazolni a személyazonosságukat, benyújtani az útlevél és a vízum másolatát, a fotójukat és ki tudja, még mi mindent. Most az e-vízummal tudják megoldani a telefonálást, írja a Mashable.

Okostelefont is kevesebben vettek

2017. augusztus. 04. 06:27
A második negyedévben csak az öt legnagyobb gyártó tudta növelni okostelefon-eladásait, a világpiaci forgalom azonban összességében csökkent - állapítja meg az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat csütörtökön közzétett elemzése. A második negyedévben 341,6 millió okostelefont értékesítettek a világpiacon, 1,3 százalékkal kevesebbet mint egy évvel korábban és 0,8 százalékkal kevesebbet, mint az első...

Tudnivalók a vezetékes telefon-, internet- és televíziós szolgáltatás áthelyezéséről

2017. április. 20. 11:03
Előfizetői hívószámunkat megtarthatjuk, ha vezetékes (helyhez kötött) telefonszolgáltatásra kötött előfizetésünket más földrajzi helyen vesszük igénybe (áthelyezés). Áthelyezéssel a telefon mellett az internet, valamint televíziós szolgáltatásunk is költözhet velünk, ha ennek feltételei adottak. A telefonszámot megtarthatjuk akkor is, ha mobil szolgáltatás tárgyában más szolgáltatóval kötünk szerződést (számhordozás).

Telefonnal terjed az új betegség

2016. május. 16. 08:13
Nem is tudják, de betegre mobilozzák magukat a telefonfüggők. Statisztikák szerint a nomofóbia, vagyis a mobiltelefon hiányától való rettegés, minden hetedik nőt és hatodik férfit érint. A gyerekeket is elkapja az új betegség, van ahol már leszoktató tábort hoztak létre a számukra. Már nem csak számítógépfüggő lehet egy ember, hanem a kompjuterekkel egy sorba lépő okostelefonjával is lehetnek hasonló gondjai, a szakemberek betegként tekintenek a mobiljukhoz...

Két titok, amitől gyorsabb lesz a mobil

2016. május. 08. 13:09
Nem kell külön alkalmazást telepíteni: mértékkel használva a két kevéssé ismert menüpont felkeresése sokat javíthat az egyre lassuló mobilon. A „gyorsítótár törlése” (clear app cache az angol nyelvűre állított mobilokban) és a „gyorsítótár adatok törlése” (clear app data) menüről van szó. Majdnem ugyanúgy hangzik, de nem ugyanaz.

összesen: 76 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8