Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
23 találat a(z) "tőzsde" cimkére.

Egyre több KKV számára reális alternatíva a tőzsde

2019. február. 13. 11:00
Egyre több hazai középvállalat látja a nyilvános működés előnyét és tervezi a belépést a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) új platformjára, az Xtendre. A befektetők bizalmának elnyeréséhez a cégeknek elsősorban reális árazásra, hiteles befektetési történetre és elkötelezett menedzsmentre lesz szüksége az EY szakemberei szerint.

Sírba vitte a titkát, milliárdokat buktak a kriptovaluta befektetők

2019. február. 07. 11:00
A Quadriga pénzügyi helyzete és léte azután került veszélybe, hogy váratlanul elhunyt a cég 30 éves kanadai ügyvezetője, Gerald Cotten, és ő volt az egyetlen, tudta a jelszót a QuadrigaCX trezorjához, amiben az ügyfelek pénzét tartották - írta a CNN.

Befektetési kisokos a turbulens pénzpiacokra

2018. szeptember. 10. 11:00
Érdemes óvatosan tervezni most a befektetéseket a magánszemélyeknek, a vállalkozóknak pedig a beruházásokat és az üzleti kapacitás-bővítéseket. Még nem kell farkas kiáltani, de a pénzpiacok felé kacsingatókat a banki szakértők alapos körültekintésre sarkallják.

Mélyrepülés a tőzsdén, eltiltott Elon Musk, megbírságolt Tesla – minden, amit a botrányról tudni kell

2018. október. 01. 09:00
A Tesla háza táján néhány napja kirobbant csinnadratta úgy tűnik tetőpontjához ért. De mi vezetett idáig, miért okozott egyetlen rossz kattintás egy visszafordíthatatlan folyamatot, mi köze ennek a féknélküli közösségi média használatnak? Spekuláció, tőzsde, Twitter, Tesla botrány, tömören.

A hongkongi tőzsdére megy a világ negyedik legértékesebb technológiai startupja

2018. november. 29. 10:00
A pekingi székhelyű technológiai startup, a Meituan-Dianping, benyújtotta a honkongi tőzsdére a tőzsdei bevezetéshez szükséges dokumentumokat. A társaság legalább 4 milliárd dollárnak megfelelő nagyságú új tőkét szeretne bevonni az IPO-n keresztül.

Támogatja a kkv-k tőzsdei felkészülését a BÉT

2018. május. 08. 12:00
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) a Nemzetgazdasági Minisztériummal (NGM) kötött támogatási szerződés keretében vissza nem térítendő támogatást nyújt a gyors növekedési potenciállal rendelkező vállalkozások tőzsdei felkészülésének szakmai támogatására. Megnyílt a kevésbé fejlett régióban működő tőzsdeérett kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) tőzsdei bevezetését finanszírozó pályázat. A vállalatok a tőzsdei felkészüléshez kapcsolódó költségek finanszírozására már...

ITB évadnyitó Club: A blockchain és a bitcoin bűvöletében

2018. január. 26. 07:59
Az év első ITB Clubjának fókuszában a bitcoin és a blockchain állt, az IT-telekommunikációs piac két meg nem értett mostohája. Sik Zoltán és Benedek Péter, a téma két szakértője azonban végre eloszlatta a vakfoltokat, velük beszélgettünk a világot lázban tartó technológiáról.

Tőzsdén a Spotify

2018. április. 05. 08:00
Keddtől a svéd Spotify papírjaival is kereskednek a New York-i tőzsdén. A társaság a megszokottól eltérően, nem bocsátott ki új részvényeket. A friss tőke bevonása helyett az alkalmazottak és a befektetők közvetlenül értékesíthetik részvényeiket ‒ adta hírül az Euronews. A streaming zeneszolgáltató világszerte 157 millió aktív felhasználóval rendelkezik, előfizetői száma eléri a 71 milliót.

A kormány is segíti a tőzsdére készülő kkv-kat

2017. szeptember. 21. 12:34
Két kezdeményezéssel is támogatja a kormány a tőzsdére lépés iránt érdeklődő vállalatokat - mondta Rákossy Balázs, az NGM európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára a BÉT50 - középvállalatok csúcstalálkozója című rendezvényen szerdán Budapesten. Napokon belül indulnak a 20 milliárd forintos tőzsdefejlesztési alap pályázati kiírásai, amelyről még tavaly döntött a kormány. Az alap a tőzsdei bevezetés előtt ad pénzügyi támogatást a következő 15 évben.

Lehangoló a Facebook eredménye

2014. október. 30. 09:22
A keddi amerikai tőzsdezárás után ismertette harmadik negyedéves pénzügyi eredményeit az internetes közösségi oldalt üzemeltető Facebook, a számadatok jók lettek, de a befektetők ennél többet várnak. A Facebook negyedéves nyeresége 806 millió dollár volt, részvényenként 30 cent, 3,2 milliárd dolláros bevétel mellett. Egy évvel ezelőtt 425 millió dolláros profit, részvényenként 17 centes nyereség és 2,02 milliárd dolláros negyedéves bevétel volt. A FactSet...

összesen: 23 db | 10 db/oldal

1 2 3