Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
105 találat a(z) "ügyintézés" cimkére.

Bővült a Nagykanizsai Járási Hivatal illetékességi területe

2017. március. 29. 08:00
Az idei évtől a mérésügyi és műszaki biztonsági feladatokat Zala Megye egész területén látja el a Nagykanizsai Járási Hivatal. Emellett a nyugdíjbiztosítási feladatokat is az eddigieknél nagyobb területen, a letenyei és a keszthelyi járás területére vonatkozóan végzik – mondta Józsa Zsanett hivatalvezető.

A kormányablak és az ügyintézési kultúra a legsikeresebb program a magyar közigazgatásban

2017. március. 17. 13:24
A kormányablakrendszer felállítása és az ügyintézési kultúra bevezetése a magyar közigazgatás fejlesztésének legsikeresebb és legemblematikusabb programja a rendszerváltás óta - fogalmazott a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) rektorhelyettese pénteken Veszprémben, a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztési Operatív Program (KÖFOP) ünnepélyes oklevélátadóján. Kis Norbert azt mondta: az a cél, hogy az állampolgárok számára az ügyintézés ideje, az arra...

Ingyenes mobilalkalmazás közügyek intézéséhez

2017. május. 19. 07:02
A kormányhivatalok és különböző közintézmények elérhetőségeit is tartalmazza az az ingyenesen letölthető mobiltelefonos alkalmazás, amely a fővárosban, valamint nyolc hazai nagyvárosban szolgál iránytűként az ügyintézéshez. Az Androidos és iOS rendszereken futó 1×1 nevű applikáció segítségével megtalálhatók a legfontosabb közintézmények, például a kormányhivataloknak, az önkormányzati és közszolgáltató szervezetek ügyfélszolgálatainak telefonszámai, e-mail-címei,...

Megújulnak a kormányhivatali épületek Fejérben is

2017. május. 10. 07:27
A „KEHOP-5.2.2. - Középületek kiemelt épületenergetikai fejlesztései” projekt keretében a Fejér Megyei Kormányhivatal 12 ingatlanja újul meg 2017-ben. Az eddig korszerűsített öt épületet április 6-án Székesfehérváron adták át - ismertette Simon László. A Fejér megyei kormánymegbízott a Rádió Orienten hozzátette: idén még további hét kormányhivatali épületet korszerűsítenek Velencén, Móron és öt székesfehérvári helyszínen.

Indul a cégkapus regisztráció

2017. június. 29. 15:18
Jövőre indul a cégkapu, a magánszemélyek által már széles körben használt Ügyfélkapu vállalkozásokra szabott testvére. A cégek számára kötelező a regisztráció, amire ráadásul már a nyáron sort kell keríteni; július 1. és augusztus 30. között van erre mód. Az ezzel kapcsolatos információkat a vallalkozokforuma.hu összesítette. Lassan a magyarországi cégek is búcsút mondhatnak a személyes vagy papíralapú közigazgatási ügyintézésnek: 2018. január 1-jén indul ugyanis...

Nyílnak a NAV-ablakok

2017. június. 29. 10:30
Az adóhivatal közelebb viszi a lakossághoz szolgáltatásait, a kormányablakok egy részében már adózással kapcsolatos ügyek is intézhetőek, első lépésként 12 olyan településen nyílik NAV-ablak a kormányablakokban - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-t.

Diákokat orientáltak a Pest Megyei Kormányhivatalban

2017. június. 20. 14:22
A ráckevei Ady Endre Gimnázium tanulói pályaorientációs tanulmányi kiránduláson vettek részt június 14-én, melynek keretében ellátogattak a Parlamentbe, majd pedig a Pest Megyei Kormányhivatal épületébe is. Az utolsó tanítási héten az iskola 31 humán érdeklődésű diákját látta vendégül Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

Amit az útlevél-igénylésről tudni kell

2017. július. 29. 16:27
Az augusztus a last minute nyaralások igazi szezonja, ekkor értékesítik a legtöbb „utolsó pillanatos”, azaz 1-3 héten belül induló utazásokat a turisztikai szolgáltatók. Ha a gyors előkészületek listáján az útlevél beszerzése is szerepel, az alábbiakat érdemes átolvasnunk. A magánútlevél iránti kérelmet belföldön a kormányhivatalok járási (kerületi) hivatalainál vagy az általános hatáskörű útlevélhatóságnál lehet benyújtani (külföldön a konzuli tisztviselőnél).

Hamarosan megnyílik a kormányablak a Nyugati Pályaudvarnál

2017. július. 26. 18:51
A VI. kerület második kormányablaka 14 munkaállomással várja majd az ügyeiket intézni akaró állampolgárokat – mondta a Rádió Orientnek Ficher Tamás hivatalvezető, aki éves szinten legalább 160 ezres ügyfélforgalomra számít az új integrált ügyfélszolgálati irodában.

Kukutyinban is járt a mozgó kormányablak

2017. július. 26. 12:00
Üllésen a felújítás alatt lévő okmányirodát helyettesítette, a megyeszékhelyen a bentlakásos intézményben nyújtott szolgáltatást, Szeged járás kisebb településein pedig az időseknek vitte helybe az ügyintézést a mobil kormányablak az elmúlt héten. Július 17‒22. között összesen 82-en keresték fel a mozgó ügyfélszolgálatot, így a július 7-i indulás óta már több mint 230 Csongrád megyei állampolgár tudott élni az okos jármű által biztosított helyszíni ügyintézés...

összesen: 105 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11