Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
6 találat a(z) "virtuális asszisztens" cimkére.

Hé, Alexa – vagy inkább oké, Google? A CES-ről sem hiányozhatnak a virtuális asszisztensek

2019. január. 10. 10:00
A mesterséges intelligenciával felvértezett, hangvezérelt eszközöknek bérelt helyük van a Las Vegas-i expón is.

A fedélzetre is beköltöztek a virtuális asszisztensek

2019. február. 22. 12:00
Zoe az MSC Cruises társaság Bellissima nevű tengerjáróján debütál. A mesterséges intelligenciát is alkalmazó digitális asszisztenst a Samsung és a Harman cégekkel közösen fejlesztették.

Virtuális asszisztensek is dolgozhatnak a betegellátásban

2019. április. 24. 11:00
A Christchurch-ben található Burwood Kórház lesz az első Új-Zélandon és a második a világon, ahol a mesterséges intelligencia használatával teszik hatékonyabbá a kommunikációt.

Kiélezett a verseny a virtuális asszisztensek piacán

2018. július. 05. 10:00
A smart home piac vezetéséért folyó küzdelmet prioritásként kezelő Google mindent megtesz, hogy növelje az Assistant által támogatott otthoni készülékek számát.

Melyik az okosabb? Az Apple vagy a Google?

2017. október. 09. 07:40
Úgy tesztelték a nagy gyártók mesterséges intelligenciájának az IQ-ját, mint az emberekét. Íme, az ember-gép, gép-gép összevetés. Ha próbálgattuk már (angolul) a virtuális asszisztenseket, a Siri-t, a Cortana-t vagy éppen a Google-t, akkor kiderülhetett, hogy ugyan hasznosak és segítőkészek, de néha lehangolóan buták, s az alapvető parancsokat sem értik.

Újabb virtuális asszisztens hódítaná meg Ázsiát

2017. december. 07. 14:00
A japán üzenetküldő szolgáltató Line saját virtuális asszisztenst fejlesztett, ráadásul saját okoshangszórót is piacra dobott. Arról még keveset tudni, melyik szolgáltató nyerheti meg magának a japán piacot, de az biztos, hogy sokan pályáznak a pozícióra. Line idén nyáron új mesterséges intelligenciát mutatott be, Clova néven. Az applikáció számos csatornán kommunikál majd a felhasználókkal, beleértve egy, az Amazon Echóhoz hasonló hangszórót is.