Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
90 találat a(z) "vodafone" cimkére.

MWC Barcelona: karnyújtásnyira vagyunk az 5G-től

2019. március. 07. 12:00
A nemzetközi technológiai expók közül múlt héten rendezték meg a Mobil Világkongresszust Észak-Spanyolországban, ahol a mobilipar legújabb innovációit csodálhatták meg – és akár tesztelhették is – a látogatók. A szakkiállítás után nem kérdés, hogy mennyire közel van már az ötödik generációs hálózat elindítása.

Év végén összenőttünk a telefonnal: jelentősen megnőtt az év végi mobilinternet-forgalom

2019. január. 24. 11:00
A Vodafone karácsonyi és szilveszteri statisztikái szerint egyre többen használnak mobilinternetet köszöntésre: a 2018-19-es ünnepi időszakban a mobilinternet-forgalom nőtt a legjobban. A karácsonyi időszakban másfélszeresére emelkedett az adatforgalom, és a 25-e vitte a prímet. Ugyanakkor a szilveszter is tartogatott meglepetéseket.

Robot-programozással újít a Vodafone és a Skool

2019. január. 15. 14:00
A Vodafone Magyarország a Technológiai Oktatásért Alapítvány Skool projektjével összefogva rendszeresen szervez technológiai foglalkozásokat kifejezetten fiatal lányok számára.

A Gigabit Társadalom csak ugródeszka a Terabit Társadalmakhoz?

2019. február. 27. 09:00
A rohamos technológiai fejlődés következtében vajon milyen lesz az IT-infrastruktúra 2030-ra? Ezt a kérdéskört járta körbe Gerhard Fettweis, a Drezdai Műszaki Egyetem professzora, aki a Vodafone mobilkommunikációs rendszerek tanszékének vezetője is.

A világon az elsőként kapcsolta össze az 5G okostelefonokat hálózatával a Vodafone

2019. február. 26. 09:00
A Vodafone a világ első mobilszolgáltatójaként 5G okostelefonokat kapcsolt össze már működő 5G hálózatával a barcelonai Mobil világkongresszuson (MWC) hétfőn, a vállalat 2019 második felében számos európai városban előkészíti az 5G elindítását – közölte a cég az MTI-vel.

Megkerülhetetlen a dolgok internete a vállalatok szerint

2019. február. 25. 09:00
A cégeknek már több mint egyharmada használja, a használók 70 százaléka jutott túl a kísérleti szakaszon, akiknek a 95 százaléka már látja a technológiába történő befektetés előnyeit, így az IoT (Internet of Things - a dolgok internete: a világhálóra csatlakozó intelligens használati eszközök kapcsolódása) egyre ismertebb megoldássá válik - derül ki a Vodafone legfrissebb IoT-Barométer kutatásából.

A digitalizáció sikerétől függ Európa jóléte?

2019. február. 20. 09:00
Európa csak akkor tudja megőrizni jólétét, ha sikerrel birkózik meg a digitalizáció kihívásával - hangsúlyozta Angela Merkel német kancellár kedden Berlinben. A Vodafone brit távközlési szolgáltató csoport Digitising Europe - The Future of Made in Europe (Digitalizálni Európát - a Made in Europe jövője) című konferenciáját megnyitó beszédében kiemelte, hogy a digitális térben keletkező adatokat tekintve "kétpólusú" világ jött létre.

Vodafone-kutatás: így formálja át teljesen a digitalizáció a munka világát

2019. február. 19. 08:30
Megjelent a Vodafone Institute új technológiák elfogadottságát vizsgáló Digitising Europe című tanulmányának második fele, amiből többek közt kiderült, hogy a munkavállalók 56%-a nem rendelkezik a jövő állásainak betöltéséhez szükséges digitális készségekkel.

Bővül hazánkban a Digitális iskola program

2018. november. 19. 11:00
A Tanoda program, a Nemzeti Köznevelési Portál és a Lego Education program bevonásával bővül a Vodafone Magyarország Alapítvány Digitális iskola programja.

Valós időben figyeli a gumiabroncsot az új IoT fejlesztés

2018. március. 23. 06:59
A Vodafone mobil platformjára épülő gumiabroncsállapot-figyelő rendszerrel segíti a járműflotta üzemeltető vállalatok gazdálkodását a Continental. A “dolgok internete” (IoT) egyik legújabb gyakorlati megvalósulásaként létrehozott ContiConnect szolgáltatás valós időben teszi lehetővé a flottakezelőknek, hogy figyelemmel kísérjék járműveik gumiabroncsainak fontosabb fizikai paramétereit – abroncsnyomás, hőmérséklet -, és szükség esetén beavatkozzanak.

összesen: 90 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9