Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
43 találat a(z) "webáruház" cimkére.

Nyári "akciókkal" hajtanak a bankkártya-adatokra a kiberbűnözők

2018. július. 10. 11:00
A nyári szezonban megszaporodnak a felhasználókat, online vásárlókat célzó adathalász támadások. Míg egyes oldalak olcsó repülőjegyekkel kecsegtetnek, a csaló webáruházak gyanúsan alacsony áron kínálják a szezon slágertermékeit: ha ezeket megrendeljük, nemcsak a pénzünket bukjuk, hanem szinte minden esetben személyes- és bankkártya adatainkat is.

Internetes vásárlásnál legyen különösen körültekintő!

2018. január. 07. 11:02
Minden internetes vásárlás előtt érdemes információkat szerezni a webáruház üzemeltetőjéről – hívta fel a figyelmet a Rádió Orienten Szilágyi Ildikó. A Szombathelyi Járási Hivatal Fogyasztóvédelmi Osztályának vezetője elmondta: gyakran előfordul ugyanis, hogy a magyar nyelvű felületet külföldi vállalkozás működteti.

A top tíz hazai webáruház viszi a magyar netes kereskedelem harmadát

2018. augusztus. 27. 09:00
A tíz legnagyobb magyarországi webáruház összesített forgalma teszi ki a hazai internetes kereskedelem 37 százalékát. Az élmezőnyben továbbra is az elektronikai áruházak a dominánsak, de gyorsan zárkóznak fel a napi fogyasztási cikkeket értékesítő kereskedők, a Tesco például már éppen csak lecsúszott a dobogóról.

Hogyan ismerhető fel az online árusított hamis termék?

2018. április. 12. 09:55
A fogyasztók jelentős része ma már interneten vásárol, ahol gyanúra adhat okot a kis felbontású, rossz minőségű kép a termék mellett, vagy ha nemzetközi márka esetében a webcím nem .com-mal zárul – hívta fel a figyelmet a Rádió Orienten Kállayné Csik Ildikó, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának fejlesztési és innovációtámogatási elnökhelyettese.

Minden negyedik online vásárlást mobilon intézünk

2018. április. 03. 07:37
Az európai online vásárlások több mint negyede (27,9 százaléka) bonyolódik idén mobileszközön keresztül, legalábbis ezt jelzi előre egy brit kutatócég. A mobilos vásárlásokban egyébként a britek járnak elöl, náluk a következő egy évben az online vásárlások 40 százalékát intézik majd így, őket a német és a francia vásárlók követik.

Tényleg olcsó vásárolni ezekben a kínai webáruházakban

2017. november. 30. 08:01
És többnyire adott a biztonságos megoldás is: ha nem érkezne meg az áru, vagy hibásan, sérülten hozzák, akkor visszakapjuk a pénzt. Vonzó árakkal, ingyenes, vagy filléres szállítással csábítanak a kínai (vagy nagyon kínainak tűnő) webáruházak, de joggal aggódhat az a megrendelő, aki vámérték fölött vásárol tőlük. Rulettet játszik, ha a boltot arra kéri, hogy a ténylegesnél jóval alacsonyabb értéket írjon a lehetőleg feladó nélküli csomagokra. A bolt ugyan...

Legyünk tisztában a jogainkkal, ha neten vásárolunk

2017. november. 17. 07:06
Az ellenőrzések középpontjában az e-kereskedelem áll idén, hogy a családok biztonságosan vásárolhassanak az interneten is - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csütörtökön. Az e-kereskedelemben a fogyasztónak nincs lehetősége a vásárlás előtt a terméket ténylegesen megnézni és konzultálni az eladóval. A webáruházaknak ezért részletes tájékoztatást kell adniuk elérhetőségeikről és cégadataikról, a vásárlókat pedig elállási jog illeti meg.

A hazai webáruházak háromnegyedének nőtt a forgalma

2017. június. 27. 21:46
Csak 5 százalékuk számolt be forgalomcsökkenésről - derült ki a webáruházak készítésével foglalkozó WebShop Experts legutóbbi, tizedik webáruház-felméréséből. Az interneten legjobban értékesíthető termékek listájának első három helyét idén az erotikus segédeszközök, a gyógyszerek, vitaminok, táplálékkiegészítők, valamint a mobiltelefonok és tartozékaik foglalták el. A webáruházak 87 százaléka kizárólag Magyarországon értékesít.

Hogy ne legyen csalódás a karácsonyi online vásárlás

2017. december. 08. 14:17
Alapszabályok, amiket néha még azok sem tartanak be, akik már többször vásároltak. A NetIQ szakértői tanácsai. Bár egy friss felmérés szerint a karácsonyi online akciókat kihasználó netezők 91 százaléka tisztában van az adathalász támadások létezésével, 40 százalékuk mégis áldozatul esett már ilyen támadásnak. Hazánkban is növekszik a webes ajándékbeszerzések száma az ünnepi időszakban. Az eNet kutatásából kiderül, tavaly az online kiskereskedelem éves...

A csaló webáruházak gyanúsan olcsón kínálják a termékeket

2017. december. 07. 12:00
A csaló webáruházak alapvetően abban különböznek a szabályosan működőktől, hogy feltűnően olcsón kínálják a termékeiket, továbbá nagyon egyszerű az oldaluk kinézete - mondta a Quadron Kibervédelmi Kft. szakértője az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában. Solymos Ákos közölte: a megtévesztő felületek jellemzője az is, hogy utánvéttel nem lehet fizetni, csak kártyával, mert így ellophatják a vásárlók adatait. Lélektani határt próbálnak megtalálni: akkora összeget...

összesen: 43 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5