Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
12 találat a(z) "WhatsApp" cimkére.

Az Európai Bizottság 110 millió euróra büntette a Facebookot

2017. május. 19. 07:23
34 milliárd forintnak megfelelő összegű pénzbírság megfizetésére ítélte az Európai Bizottság (EB) a Facebookot, arra hivatkozva, hogy az amerikai vállalat "félrevezető és téves információkat" közölt a Whatsapp üzenetküldő 2014-es felvásárlásakor - jelentette be a testület csütörtökön. A bizottság elsősorban azt kifogásolja, hogy az érintettek azt állították a felvásárlás versenyjogi vizsgálatakor, hogy “nem képesek automatikusan összekapcsolni ugyanazon...

Nem igazán rúgnak labdába a Facebook mellett

2017. július. 29. 16:03
Gyakorlatilag egyeduralkodó a közösségi médiában. Indokolttá válik, hogy sokan csak úgy emlegessék, mint „a” közösségi oldalt. Ráadásul a Facebook messze nem egyetlen portált jelent. Tulajdonolja a Statista grafikonjában kékkel jelzett összes oldalt.

Mostantól bármilyen fájlt küldhetünk a népszerű csevegővel

2017. július. 16. 12:48
Új funkcióval bővül a WhatsApp legújabb frissítése: motantól bármilyen fájlt megoszthatunk az applikáció segítségével. A WhatsApp korábban csak dokumentumok, fényképek és videók megosztását támogatta, ám a legújabb frissítéssel 100 megabájtig – iOS-en 128 megabájtig – bármi mást is elküldhetünk. Az applikációval így az APK-fájltól kezdve az MP3-mon át bármilyen fájlt megoszthatunk másokkal.

Megtiltották a Facebooknak a WhatsApp-felhasználók adatainak kezelését Németországban

2016. szeptember. 27. 17:58
Közigazgatási végzéssel eltiltották a Facebookot a WhatsApp üzenetküldő szolgáltatás felhasználói adatainak rögzítésétől és tárolásától. A Facebook nem tartotta be a WhatsApp felvásárlásakor – 2014-ben – tett azon ígéretet, hogy a két szolgáltatás felhasználóinak adatait elkülönítve kezelik közölte Hamburg tartományi adatvédelmi biztosának hivatala.

Betiltják az okostelefont a kazah hivatalokban

2016. március. 18. 08:00
Tisztségviselőknek és látogatóiknak is le kell adniuk március végétől okostelefonjaikat a kormányzati épületek bejáratánál, az új intézkedés a bizalmas dokumentumok kiszivárogtatásának megelőzését szolgálja. A háttérben az a fránya WhatsApp van. A március 24-én hatályba lépő utasítás indoklása szerint a bizalmas információk egyre gyakrabban szivárognak ki a WhatsApp mobiltelefon-applikáció felhasználásával.

Már asztali gépről is lehet vacapolni

2016. május. 11. 14:25
Ingyen letölthető a WhatsApp PC-s verziója, de csak mobilos hitelesítéssel működik. Vajon mi lehet Zuckerberg ördögi terve a rivális üzenetküldő szolgáltatásokkal? Sokan arra számítottak, hogy Mark Zuckerberg csak azért vásárolta meg a WhatsApp-ot, hogy így számoljon le a Facebook Messenger legnagyobb vetélytársával. Ám a mogul – egyelőre – rácáfolt. A WhatsApp ahelyett, hogy szép csendben elsorvadt volna, terjed. Most megjelent az asztali számítógépen...

Itthon kik a nyerők a közösségi oldalakon?

2016. július. 14. 16:25
Tavalyhoz képest az Instagram, a Pinterest és a Viber tudott még több regisztráltat toborozni, az Instagram esetében a tagokon belül az oldalt látogató felhasználók aránya is nőtt – derült ki a KutatóCentrum Social Media Report 2016 kutatásából. Nem tudott bővülni itthon a Microsoft által felvásárolt LinkedIn, a diplomások számára ugyanakkor még mindig ez az egyik legvonzóbb felület. A felmérés arra is rámutatott, hogy ma már minden negyedik felhasználó...

Mekkora tortát eszik a Facebook?

2016. július. 11. 11:04
Sejtettük, hogy nagyot. De hogy szinte csak neki van tányérja a közösségi szolgáltatások asztalán? Mikor a Facebookról beszélünk, hajlamosak vagyunk úgy gondolni rá, mint közösségi hálózatra. Holott messze többről van szó, egy cégről, a Facebook Inc.-ről, amely tulajdonolja a WhatsAppot, az Instagramot és természetesen a Messengert.

Szigorúbban szabályoznák a WhatsApp-ot és a Skype-ot

2016. augusztus. 17. 16:42
Az Európai Bizottság szigorúbb szabályokat írna elő a Skype-hoz vagy a WhatsApp-hoz hasonló, internet-alapú telekommunikációs szolgáltatók számára, hogy egyenlő versenyfeltételeket teremtsen a nagy távközlési szolgáltató cégekkel. A Dow Jones által idézett, Wall Street Journal üzleti napilap szerint a bizottság a magánadatok védelmét és a biztonságot szolgáló előírások szigorítását tervezi, valamint lehetővé tenné a könnyebb szolgáltatóváltást is.

Chateljen nyugodtan, nem figyeli a titkosszolgálat

2016. április. 07. 18:16
A legutóbbi terrortámadások után ismét felerősödtek arról a viták, hogy mennyit engedjünk a privát szféránkból azért cserébe, hogy a hatóságok szavatolják a biztonságát. Sokan aggódnak amiatt, hogy a terroristák üldözésére hivatkozva üzeneteikbe, telefonbeszélgetéseikbe illetéktelenek pillantanak és fülelnek bele. Heteken át zajlott a csörte az Apple és a Szövetségi Nyomozó Iroda, ismertebb nevén az FBI között az egyik San Bernardino-i terrorista...

összesen: 12 db | 10 db/oldal

1 2