Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
57 találat a(z) "Wifi" cimkére.

Minden magyar településen lesz ingyenes, szélessávú wifi-szolgáltatás 2018 végéig

2017. május. 18. 17:06
A kormány célja, hogy minden eddiginél olcsóbb, elérhetőbb és gyorsabb legyen az internet Magyarországon, ezt adócsökkentéssel, a Digitális jólét alapcsomag bevezetésével és az ország minden településén ingyenes wifi-szolgáltatással igyekszik segíteni - közölte a Digitális Jólét Program titkársága az internet csütörtöki világnapja alkalmából az MTI-vel.

Két egyszerű trükk internetezéshez, ha nincs net

2017. május. 16. 08:23
A Chrome böngésző segíthet az androidosokon, ha átmenetileg internet nélkül maradnának. A Google tartogat megoldásokat arra az esetre, ha mobillal a kezünkben éppen nincs, vagy elvész a hálózati elérésünk.

Ingyenes wifit kaptak a debreceni villamosok

2017. május. 10. 16:52
Ma jelentette be sajtótájékoztatón a Debreceni Közlekedési Vállalat (DKV) Zrt. vezérigazgatója. Nagy Attila elmondta: tavaly októberben két trolibuszon és két villamoson kezdték tesztelni a rendszert, amelyet kedvezően fogadtak az utasok. A fejlesztés eredményeként mostantól a DKV mind a 29 villamosán, valamint egyelőre két trolibuszon érhető el az ingyenes, 30-50 megabit sávszélességű internet.

Telefonfeltörés ellen ezekkel a beállításokkal védekezzünk

2017. június. 21. 11:12
Tökéletes biztonság nincs, de minimális azért van: megmutatjuk, mit kell beállítani a készülék alapvető biztonságának megőrzéséért. Néha egyértelmű, ha feltörték a mobilt: a zsarolóvírus például átveszi az irányítást, leállítja az egész rendszert. A kijelzőn üzenet jelenik meg, melyben a tolvajok díjat követelnek.

Ingyenes wifi kiépítését tervezik a budapesti metróban

2017. június. 01. 13:49
Az orosz MaximaTelecom tervezi az ingyenes wifi kiépítését - közölte a Vedomosztyi című gazdasági napilappal a cég társtulajdonosa, Szergej Aszlanyjan. A Moszkvában és Szentpéterváron, valamint tíz oroszországi reptéren is hasonló hálózatot üzemeltető cég birtokosa korábban a New York-i metróval kapcsolatban nyilatkozott hasonlóan, de ezúttal nem adott felvilágosítást arról, hogy hol tart a terv megvalósítása.

Fizetni is hajlandóak vagyunk a wifiért a fedélzeten

2017. július. 24. 07:41
Bevételeik mellett hatékonyságukat is növelhetik azok a légitársaságok, amelyek utasaiknak a repülőutak alatt is biztosítják az internet-hozzáférést. Az utazás alatti internetelérés újabb potenciális bevételi forrást jelenthet a légitársaságok számára – derül ki a Roland Berger tanulmányából, amely 20 légitársaság adatait elemezte.

62 milliárd dollárt tolnak a wifibe Indiában

2017. február. 01. 09:34
A világ egyik leggyorsabban fejlődő gazdaságában vidéken nagyon gyenge az internetellátottság. A Digital Village projekt keretében 1050 új wifi hotspotot (elosztót) akar a kormány telepíteni, összesen 62 milliárd dollár értékben. Aruna Sundararajan, az Elektronikai és Informatikai Minisztériumtól arról beszélt a CNN-nek, hogy a fejlesztések eredményeként a kisebb falvakban is elérhető lesz a net. Több mint 900 millió emberről van szó. A kezdeményezés az...

Döntött a bíróság: az ingyenes wifi szolgáltatója nem felel a felhasználó jogsértéséért

2016. szeptember. 15. 01:38
Nem tehető felelőssé a felhasználók által elkövetett szerzői jogi jogsértésekért az a boltvezető, aki ingyenes wifit biztosít a nyilvánosság számára, de kötelezhető arra, hogy jelszóval védje hálózatát - döntött csütörtökön az Európai Unió Bírósága. Az ügy előzménye, hogy egy németországi üzlet vezetője a boltjában ingyenes wifi-hozzáférést biztosított, hogy ezzel csábítson boltjába vásárlókat. 2010-ben azonban a bolti wifin keresztül jogellenesen letöltöttek egy...

Hat végzetes hiba, amit mobillal elkövethetünk

2016. október. 28. 07:40
Ez a legkevesebb, amit be kell tartani, ha nem akarunk kényelmetlen helyzetekbe kerülni. Bármilyen mobil eszközzel; telefonnal, tablettel, laptoppal.

Csakugyan tiltják a felnőtt tartalmakat az indiai vasút ingyen wifijén

2016. október. 27. 11:28
Bő egy hete még azt mondták, nem figyelik, hogy ki mit néz az indiai vasútállomások ingyenes wifijén, most viszont közölte a szolgáltató: száműzik az ominózus oldalakat. Az IANS hírügynökség számolt be először arról, hogy az üzemeltetők elemezték a Google és az állami RailTel jóvoltából ingyenes wifivel ellátott egyik legnagyobb vasútállomás adatforgalmát, ahol a felnőtt tartalmak vitték a prímet.

összesen: 57 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6