Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
60 találat a(z) "Wifi" cimkére.

Jelentősen nőtt Magyarországon az iskolai internetelérés

2017. szeptember. 13. 16:05
A fiatalok okos internethasználatra tanításának fontosságáról beszélt az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten. Rétvári Bence azt mondta, száz fiatalból 96 számára már rendelkezésre áll ehhez valamilyen eszköz. Közölte, a napi átlagban 112 perces internetidőből a fiatalok félórányit az iskolában töltenek a világhálón, az iskolai internetelérés terjedése más államokénál jóval jelentősebb, 5,3 százalékos...

AZ EP megszavazta, hogy ingyenes wifi-hozzáférési pontokat létesítsenek Európa-szerte

2017. szeptember. 12. 14:01
Az Európai Parlament (EP) strasbourgi plenáris ülésén megszavazta Európa közterületein ingyenesen használható vezeték nélküli internethálózat (wifi) kiépítéséhez szükséges pénzügyi forrás első csomagját - közölte az EP sajtószolgálata kedden. A Digitális Unió kiteljesítését szolgáló, az EP képviselők által 582 szavazattal 98 ellenében 9 tartózkodással elfogadott kezdeményezés célja, hogy a közterületeken és közintézményekben mindenki ingyenesen, jó minőségű...

Minden magyar településen lesz ingyenes, szélessávú wifi-szolgáltatás 2018 végéig

2017. május. 18. 17:06
A kormány célja, hogy minden eddiginél olcsóbb, elérhetőbb és gyorsabb legyen az internet Magyarországon, ezt adócsökkentéssel, a Digitális jólét alapcsomag bevezetésével és az ország minden településén ingyenes wifi-szolgáltatással igyekszik segíteni - közölte a Digitális Jólét Program titkársága az internet csütörtöki világnapja alkalmából az MTI-vel.

Két egyszerű trükk internetezéshez, ha nincs net

2017. május. 16. 08:23
A Chrome böngésző segíthet az androidosokon, ha átmenetileg internet nélkül maradnának. A Google tartogat megoldásokat arra az esetre, ha mobillal a kezünkben éppen nincs, vagy elvész a hálózati elérésünk.

Ingyenes wifit kaptak a debreceni villamosok

2017. május. 10. 16:52
Ma jelentette be sajtótájékoztatón a Debreceni Közlekedési Vállalat (DKV) Zrt. vezérigazgatója. Nagy Attila elmondta: tavaly októberben két trolibuszon és két villamoson kezdték tesztelni a rendszert, amelyet kedvezően fogadtak az utasok. A fejlesztés eredményeként mostantól a DKV mind a 29 villamosán, valamint egyelőre két trolibuszon érhető el az ingyenes, 30-50 megabit sávszélességű internet.

Telefonfeltörés ellen ezekkel a beállításokkal védekezzünk

2017. június. 21. 11:12
Tökéletes biztonság nincs, de minimális azért van: megmutatjuk, mit kell beállítani a készülék alapvető biztonságának megőrzéséért. Néha egyértelmű, ha feltörték a mobilt: a zsarolóvírus például átveszi az irányítást, leállítja az egész rendszert. A kijelzőn üzenet jelenik meg, melyben a tolvajok díjat követelnek.

Ingyenes wifi kiépítését tervezik a budapesti metróban

2017. június. 01. 13:49
Az orosz MaximaTelecom tervezi az ingyenes wifi kiépítését - közölte a Vedomosztyi című gazdasági napilappal a cég társtulajdonosa, Szergej Aszlanyjan. A Moszkvában és Szentpéterváron, valamint tíz oroszországi reptéren is hasonló hálózatot üzemeltető cég birtokosa korábban a New York-i metróval kapcsolatban nyilatkozott hasonlóan, de ezúttal nem adott felvilágosítást arról, hogy hol tart a terv megvalósítása.

Megmutatjuk, miként lehet ingyenes wifin biztonságosan netezni

2017. július. 26. 07:21
Csábító az összes kínálkozó nyilvános hálózatra rögtön felpattanni a mobillal, laptoppal. Kapcsolódáskor legalább három egyszerű előírásnak tegyünk eleget. Érdemes óvatosnak lenni, mert a nyilvános wifi a magánszemélyek adataira utazó hackerek egyik kedvenc eszköze. Általa minden eszköz könnyen támadható, függetlenül attól, hogy laptop, táblagép vagy okostelefon van éppen a felhasználó kezében.

Fizetni is hajlandóak vagyunk a wifiért a fedélzeten

2017. július. 24. 07:41
Bevételeik mellett hatékonyságukat is növelhetik azok a légitársaságok, amelyek utasaiknak a repülőutak alatt is biztosítják az internet-hozzáférést. Az utazás alatti internetelérés újabb potenciális bevételi forrást jelenthet a légitársaságok számára – derül ki a Roland Berger tanulmányából, amely 20 légitársaság adatait elemezte.

62 milliárd dollárt tolnak a wifibe Indiában

2017. február. 01. 09:34
A világ egyik leggyorsabban fejlődő gazdaságában vidéken nagyon gyenge az internetellátottság. A Digital Village projekt keretében 1050 új wifi hotspotot (elosztót) akar a kormány telepíteni, összesen 62 milliárd dollár értékben. Aruna Sundararajan, az Elektronikai és Informatikai Minisztériumtól arról beszélt a CNN-nek, hogy a fejlesztések eredményeként a kisebb falvakban is elérhető lesz a net. Több mint 900 millió emberről van szó. A kezdeményezés az...

összesen: 60 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6